Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhygtyh

kobieta do ktorej zarywam powiedziala mi mniej wiecej cos

Polecane posty

Gość hyhygtyh

takiego:O "ale ja was nie potrzebuje,ja nie potrzebuje mezczyzn...Wibrator mam..pieniedzy tez na wszystko starcza,jak potrzebuje sie przytulic to mam kota i psa...nie potrzebuje nikogo,bo nikogo nie pokocham bardziej niz siebie.Jak zdazy sie cud i kogos pokocham chociaz w 50%tak jak siebie to na 100% ta osoba bedzie moim mężem":) :O:O:O

Gość my kiedys
to znaczy ze musi poczuc sie na sto procent samotna w walentynki

Gość milionerxxx
zapomnil o niej niech zdupia do klasztoru a za 2 lata wruci i bedzie Cie blagala zebys ja wziol

Gość hyhygtyh
raczej je sie wiedzie a jest sama...25 lat samochodzik praca wycieczka do tajlandii na moje oko niezle ubrana.....A taka powalona

Gość alew sumie to ma racje
:)ma racje bo w sumie to seks ma...ze soba a siebie bardzo kocha...kasiasta jest....ma zwierzeta...pasje..ana chuj facet

Gość lalibaj
ma racje, seks i tak jest przereklamowany, a jeszcze gdyby miała sypiać i mieszkać z kimś kogo nie kocha to w ogóle klapa :O

Gość dffffffffffffffffff
d

Gość juhg
hbghg

Gość lakijedentaki
Popierdolone kobiety = popierdolone związki :D

Gość buahahahahha
sossssssss obywatel zarabiajacy 1300 pln na reke.

"jak potrzebuję się przytulić to mam kota i psa.." :D zeby to się tylko w zoofilię nie przerodziło :( laska jakaś niedojrzała; chyba tylko z wyglądu Ci się podoba?

Gość to jest taka poza ....
w rzeczywisosci ta kobita musi miec albo jakas traume albo musi nieznosci swojego ciala lub charakteru, pewnie mysli o sobie zle, porownuje sie do innych. Fakt faktem spieprzaj gdzie pieprz rosnie bo taka nawet jesli sie d Ciebie przekona zrobi ci pieklo z zycia, ma duze wymagania od siebie i od ciebie tez bedzie wymagac.

Gość naatalkaaa
Heh miałam taką koleżankę, ona po prostu czeka na księcia z bajki i innego nie weźmie pod uwagę, bo ona będzie dla niego za dobra, wmawia wszystkim, że jest jej dobrze tak jak jest. Ale po kryjomu siedzi i zazdrości koleżankom, które mają facetów, zaręczają się i wychodzą za mąż. Ma już 28 lat

Gość widac ze jest
wyzwolona kobvietka

Gość korortacja powtórnie
a czego ty byś robaczku chciał? uzależnionej od siebie istotki która oczka za tobą wypatruje? gdzieś czytałem, nie wiem gdzie że najzdrowsze związki tworzone przez dwójkę SAMODZIELNYCH jednostek które są z drugą osobą nie dlatego że jej potrzebują do życia tylko dlatego że chcą z nią być, to ma sens nie becz tylko zaimponuj jej czymś

Co za idiotyczne komentarze. Jak kobieta chce być sama i jest jej tak dobrze to od razu wariatka? Zna siebie po prostu i nie chce mieć kogoś tylko dlatego, że wszyscy inni mają