Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo sie boje

BŁAGAM O ODPOWIEDZI , BARDZO SIE BOJE !! :(

Polecane posty

Gość tak bardzo sie boje

no wiec martwie sie ze wystapilo u mnie poronienie,.. jezeli liczyc od zapłodnienia ktorego nie ejstem pewna czy doszlo byl by to 2 tydzien. okres powinnam miec za tydzien a dzis rano dostalam plamienia, ktore teraz przeistoczylo sie w krwawienie, czuje sie lekko slaba.. martwie sie,, czy ktoras tak miala ? :( i kiedy powinnam sie udac do szpitala z czym ? blagam o odpowiedz

Gość tak bardzo sie boje
CZUJE SIE OSLABIONA JAKBYM MIALA NISKA... BOJE SIE... :( PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE RECE MI SIE TRZESA

Gość coś ci sie
z hormonami pierdoli a nie poronienie

Gość tak bardzo sie boje
ALE SKORO BYLA BY TO WCZESNA CIAZA TO CZY MAM RZECZYWISCIE SIE NIE POKOIC TYM ?? :( LECE NAJPIERW PO TERMOMETR ZMIERZE I MOZE PJADE NA POGOTOWIE,... NIEE ZOSTAWIAJCIE MNIE POKI CO SAMEJ PROSZE :(

Gość Halensa modella
wyłącz caps Lock, na dole z lewej

Gość tak bardzo sie boje
WLASNIE MIERZE TEMP :( PRZY PORONIENIU JEST WYZSZA CZY NIZSZA?:( A MOZE TO TYLKO OBJAW STRESU Z TYM ZWIAZANY TO OSLABIENIE...:( W SUMIE KRWOTOK TO TO NIE JEST, ALE DOSC OBFITE... NIC NIE BOLI TEAZ ALE 3 H TEMU BARDZO BOLALO TAK JAK NA OKRES NIBY :(

Jeśli poronienie to różnie - czasem kobieta oczyszcza się sama - czasem nie. W tedy to już kiepsko. Moja siostra poroniła - opowiadała że cały dzień się z niej "lało" na wieczór dostała prawie 40st gorączki, jadąc do szpitala dostawała zapaści :O Oczywiście ja nie chce straszyć - tylko ostrzegam skoro piszesz że masz takie podejrzenia

Gość pudernica ze szczecina
Moze byc poronienie, choc po dwoch tygodniach trudno to stwierdzic. Takie poronienia zdarzaja sie czesto, i rownie czesto kobieta nie jest swiadoma, ze wlasnie jej sie to przytrafilo. Jesli troche Ci slabo, ale poza tym funkcjonujesz normalnie, nie ma potrzeby jechac do lekarza.

Gość tak bardzo sie boje
NIGDY NIE MIALAM OKRESU WCZESNIEJ :( TO JEST 22 DZIEN CYKLU, A ZAZWYCZAJ MAM 28 DNIOWE Z TYM ZE CVZESTO JAKIES OPONIENIA SA :(

czegoś nie rozumiem zapłodnienie 2 tg temu okres za tydzień a cykl ma 28 dni czyli mogłaś zajść w ciążę w siódmym dniu cyklu raczej nie możliwe

Gość tak bardzo sie boje
MałaBlondynka KTPRY TO BYL JEJ TYDZIEN ? TEZ WLASNIE CZYTALAM O TYCH WCZESNYCH PORONIENIACH :( U MNIE BYLBY TO 2 TYG OD ZAPLODNIENIA KTOREGO NIE JESTEM W SUMIE PEWNA CZY DOSZLO.. ALE BOJE SIE :(

Gość tak bardzo sie boje
MOZE ZAWSZE WCZESNIEJ OWULKA WYSTAPIC..:( ZRESZTA PLEMNIKI MOGA PRZEZY W ORGANIZMIE KOBIETY 3-5 DNI WIEC MOGA DOCZEKAC SIE OWULACJI :(

Gość tak bardzo sie boje
ZMIERZYLAM TEMP. PODWYZSZONA TROCHE.. 37,3 :( A NIE CZUJE SIE ROZGRZANA W OGOLE.. WLASNIE JEST MI ZIMNO I SLABO.. JECHAC ? :( EHHH

Gość tak bardzo sie boje
WLASNIE NIE KRWAWIE JAKOS DUZO.. :( TYLKO BOJE SIE ZE MOZE TO SIE ROZKRECIC JESZCZE BARDZIEJ ZE TAK POWIEM :( CHYBA POCZEKAM JAKIES POL GODZINY I ZOBACZYMY... :( OBY BYLO W PORZADKU.. MOZE I PANIKUJE ALE ZNAM SWOJ ORGANIZM W KAZDA CHYBA BY SIE MARTWILA Z WAS :(:(:(

jesli okres masz miec za tydzien to oznaczałoby ze owu miałas jakies 5 do 9 dni temu. Jesli doszło do zapłodniebnia to jajeczko dopiero sie implantuje... Nie wydaje mi sie zeby to było poronienie... Wedle terminologii lekarskiej to byłaby ciaża biochemiczna, czyli implantacja nie powiodła sie... Jesli krwawienie jest silne i słabo sie czujesz to jedz do szpitala, bo równie dobrze mogła Ci pęknac jakas torbiel, albo cokolwiek...

ja po doświadczeniu z siostrą przy podwyższonej temp bym jechała chociaż by przebadać się, powiedz że masz takie podejrzenie to przyjmą Cię bez problemu. Siostra nie wiem, ona za granicą mieszka po fakcie się o tym dowiedziałam. majkaaaaaaaaaaaa czegoś nie rozumiem zapłodnienie 2 tg temu okres za tydzień a cykl ma 28 dni czyli mogłaś zajść w ciążę w siódmym dniu cyklu raczej nie możliwe Jakby wszystkie kobiety zachodziły w "terminie" to nie byłoby 90% nieplanowanych ciąż :D

A to czyli nie krwawisz tak strasznie? No moja siostra to mówiła że krwawiła też nie wyrabiała ze zmianą podpaski a jak siedziała na toalecie to jakby pomału sikała :O Wiadomo że u każdej inaczej - poczekaj, zmierz zaraz znowu temperaturę - może faktycznie się nakręcasz

Gość tak bardzo sie boje
MIALAM ROBIONE USG W PONIEDZIALEK.. NIBY OK WSZYSTKO.. ALE LEKARKA UPRZEDZILA MI ZE TAK WCZESNEJ CIAZ MOZE NIE WYKRYC.. KRWAWIENIE NIE JEST BARDZO OBFITE.. ALE MARTWI MNIE TO OSLABIENIE... :( BOJE SIE PO PROSTU POLOZYC I PROBOWAC ZASNAC A POTEM MI SIE POGORSZY... :(

Gość tak bardzo sie boje
MałaBlondynka JA WLASNIE JESTEM TAKA TROCHE PANIKARA..ALE TO CHYBA DOBRZE ZE MARTWIE SIE O SWOJE ZDROWIE,,.EHHH :( POCZEKAM CHWILE I ZMIERZE ZNOWU... ZRESZTA JAKIE BADANIA MOGA MI ZROBIC W SZPITALU..?:(

Gość tak bardzo sie boje
CO ZA WEEKEND.. GDYBY NIE TO POSZLA BYM DO GINA MOZE JUTRO A TAK ZOSTAJE MI TYLKO SZPITAL...:(

Jedz do szpitala i tyle, poza tym jak ytracisz duzo krwi to jedz czekolade... Ile trwaja Twoje cykle? Jesli 28 dni to owu jest około 12-16 dni przed kolejnym krwawieniem i jest to raczej stałe. Druga faza cyklu trwa 12 do 16 dni rzadko zdarza sie krótsza, ale o dłuzszej nie czytałam i nie słyszałam, wiec w 7 dniu cyklu raczej nie zaszłas, chyba ze ten cykl sie skrócil i trwał np 21 dni..

Mierzenie temperatury nic Ci nie da, sama adrenalina ja podwyzsza.. Jestes zdenerwowana i tempka nie bedzie miarodajna.. Z resztą po coja mierzysz?

Gość tak bardzo sie boje
OWULACJE WYRAZNIE ODCZULAM OK 16 DNIA CYKLU. NIGDY NIE MIALAM TAK WCZESNIE MIESIACZKI WLASNIE... :( POWINNAM DOSTAC 10 ALBO POZNIEJ BO CZESTO MIEWAM OPUZNIENIA.. :( A NIE PO 22 DNIACH OD OSTATNIEJ :( OBSERWUJE CALY CZAS KRWAWIENIE I TO JAK SIE CZUJE... ROZWAZAM TO POJECHANIE DO SZPITALA :(

Nie ma co żartować jak czujesz ze cos jest nie tak to jedź. Moze to wczesniejsza miesiaczka, moze torbiel, cokolwiek.. My Ci tu chyba nie pomozemy.. Z resztą po co masz sie denerwowac, nie przespisz nocy, jedz i tyle..

Gość tak bardzo sie boje
NA INTELIGENCJE?