Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errottt

zauroczony w innej, pomocy

Polecane posty

Gość errottt

jestem z kobieta pare lat , mieszkamy razem , wszystko dobrze sie uklada , tylko nie umiem sobie odpowiedziec na pytanie czy jestem z nia dlatego ze ja kocham czy dla tego ze jestem z nia z przyzwyczajenia ? , poznalem dziewczyne widzielismy sie kilka razy i sie w niej zauroczyłem , nie moge przestac o niej myslec jak ja widze nie moge oderwac wzroku. Nie chce ranic swojej dziewczyny ale nie wiem co robic ???

zdecydować czy wolisz wieść przytulne, miłe i już ułożone życie ze swoja aktualna dziewczyną czy zaryzykować z tamtą (bo wiadomo ze może nie wyjść). poza tym zauważ że nie jesteś ze swoją bez powodu.

napierw pierdolnij sie czym cięzkim w głowe ( np. młotkiem ) a pózniej zacznij sie zastanawiac o co Ci chodzi w życiu....:O

Gość Jaaa xd
Zostań przy tej a o tamtej zapomnij już !

Gość Miśka1122
Widzisz pewien chłopak też ma dziewczynę, jest z nią kilka lat a czuje coś do mnie. Gdy go pytałam, czy kocha swoją dziewczynę to tak jak ty nie umial odpowiedzieć, gdy go bardziej przycisnęłam bo chcialam wiedzieć czy jest jakaś szansa dla nas to wtedy powiedzial, że ją kocha, ale ja wiem, że tak nie jest bo nadal czuje też coś do mnie. Po prostu jest z nią chyba dlatego, że mają wspólne plany i poukładane życie. Tylko nie rozumiem czego on chce tak naprawdę ode mnie.

Gość mialam tak samo jednak
powinienes ppoznac tamta dziewczyne lepiej zeby sie rpzekonac czy to zwykla fascynacja czy cos wiecej...ja zkaonzylam 6 letni zwiazek i zwiazalam sie z kims innym i jestem strasznie szczesliwa. Jednak ja juz wzesniej myslalm nad tym czy to zwiazek z milosci czy przyzwyczajenie. Ehhh bylo to rpzyzwyczajenie i przyjazn i czasem po prostu mnie tak denerwowal swoim zachownaiem ze juz mialam go dosyc..... Coa zaryzykowalam i wybralam tego drugiego jednak ja go dorbze znalalm a nie widzialam tylko kilka razy jak Ty

Gość Jaaa xd
Może współżycia ? Chce od Ciebie

Gość aha i achhh
zakochany w innej zauroczony inną

Gość Jaaa xd
Jezu nie wiem co mam wam powiedzieć w tej sprawie xd na pewno nie chciałabym, żeby mój chłopak odszedł do innej ;/

Gość Miśka1122
to jest tak, że jednocześnie chce się dwie sroki za ogon trzymać, wybiera się jedną a jednocześnie żałuje, że się nie jest z tą drugą