Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorisss26

CHUDNĘ OD ZARAZ !MOTYWUJMY SIĘ NAWZAJEM I CHUDNIJMY

Polecane posty

Gość studenciaczka
desiree90 ja je kupilam za jakies 70 zl dokladnie nie pamietam, za 45 moge ci sprzedaz ;-) oczywiscie nie namawiam na sile, jakbys sie zdecydowala to napisz. A co do farbowania wloskow, to ja jakies 4 miesiace temu z czarnego rozjasnilam u fryzjera na taki sredni braz, ale zaczynam tesknic za ciemnymi i chyba znow do nich wroce. I tez mam problem bo mam dluzsze wlosy i musialabym ze 3 opakowania kupic, a jako studentce to nie mam za bardzo funduszy na latanie po fryzjeracvh ;D

Ja tez mam 18 lat i jestem z okolic Poznania :D znaczy 70 km od Niego, ale zawsze cos :D mój dzien nie zaczal si etak jak przewidywalam, bo planowalam o 10 sniadanko i 2 godziny rowerka, ale wstalam dopiero o 12.30 wiec zjadłam kanapke oczywiscie z ciemnego chlebka i musialam wyjechac.. Teraz zjadlam garsc białego ryzu z sosikiem i zaraz ide na rowerek :D

Dziewczynki lecę na nauki przedmałżeńskie i jedząc zajrzałam tylko więc się nie rozpiszę za to pozdrawiam cieplutko i strasznie sie ciesze , że tak często piszecie:):) Pierdolka !!! Ale super , że jesteś fryzjerką bo ja to mam mnóstwo pytań do Ciebie jako do specjalistki , ale to będę stopniowo , żeby Cię nie zamęczyć tak jednorazowo:p Buziakuje i uciekam:*

Gość Pierdołka ;)
Uffff ja juz po obiadzie kotlecik+2 kiszone ogórki... Kurde ale dalej jestem głodna... Ale ta dieta jest męcząca ;( Dorris chętnie odpowiem na każde Twoje pytanko :D:D

Fryzjerka! Wspaniale, bo ja tez mam troche pytan :D Własnie jezdzilam 1,5 godziny na rowerku, kolo 20:00 mam zamiar zjesc jabłko i koniec. Oczywiscie caly czas woda ( moje uzaleznienie) herbata zielona i z pokrzywy, a nawet z zeszlym tygodniu bylam w zielarni i kupilam sobie naturalna mieszanke na odchudzanie. Wiem ze to nic nie daje, bo pilam juz chyba z 12 roznych herbatek, ale uwielbiam zmak ziol i dlatego sie zdecydowalam :D U mnie wszystko stoi w miejscu, zaczelam ferie tydzien temu, caly tydzien 2-3 godzin an rowerku i gora 1000 kalorii w prawie rownych odstepach i nic, ani deko. Za to tylek mi sie zrobił jedrny :D Ja sie boje troche dukana, ale bylam kiedys na south beach i nic nie schudlam, pozniej bylam cale 10 dni na samych maslankach i schudlam kilogram :D a teraz mama mi nie kaze przechodzic na zadne diety bo za dwa tygodnie mam operacje, a mi od razu sie wyniki zmieniaja.. Wiem, ze tak jest, bo jak bylam wegetarianka, to po pol roku poszlam zrobic sobie wyniki i mialam strasznie slabe, lekarz mi przepisal co mam brac, co mam jesc i nic nie pomoglo musialam wrocic do miesa. Ale i tak go terazprawie nie jem, moze raz w tygodniu troche kurczaka i to wszytko. Roznica polega na tym, ze jak jem zuper to jakos przecierpie fakt ze jest ona nagotowana na czyms.. Wybaczcie ze sie tak rozpisuje, ale normalnie jestem strasznie gadatliwa,a tu w koncu moge z kims pogadac na ciekawy temat, bo moja przyjaciolka ma juz doscyc mojego odchudzania, od pierwszej gimnazjum ciagne to wszytko,a jestem maturzystka. Upiera sie ze mam juz paranoje ;p

Pierdolka trzymaj sie! Nie jeestem glodna, wydaje Ci sie :D napij sie wody, zrob sobie jakas herbatke, albo wlacz sobie jakis kanal z modelkami, moja kolezanka tak robila jak chciala schudnac :D

Gość Pierdołka ;)
To chcesz powiedziec ze od pierwszej gimnazjum do teraz sie odchudzasz? hmmmm Możesz pisac jak najwięcej bardzo miło sie czyta o kimś innym :) Przynajmniej ja lubie poznawac nowe osoby ich zycia nawyki itd itp. Więc im więcej tym lepiej ;)

Gość Pierdołka ;)
Hihihih staram sie myślec ze nie jestem głodna ;P Zaraz chyba pójde po gumy do żucia zeby coś "mielic" ;P

No dziewczyny powiem wam, że poczytałam i pogubiłam się zupełnie. Nie wiem kto jaki ma cel, kto ile waży i kto ile ma lat i skąd jest. Może wprowadzimy jakiś łąd i skład żeby było wiadomo do póki się bardziej nie poznamy :), co? Moze niech każda zrobi sobie stopkę :), z wagą aktualną i z celem jaki chce osiągnąć ?

Ja juz zmieniłam stopkę, mniej więcej będzie wiadomo co i jak :). W tym roku kończę 23 lata...o zgrozo, az sie boję :)...coraz starsza się robię :). Cieszę się, ze topik istnieje. Ja przez ostatni rok byłam na innym ale niestety jak dla mnie umarł śmiercią naturalną...wypaliłyśmy się. Teraz mam nową siłę do odchudzania i nie dam się :). zaraz wskakuje na motylka i będę machać a później hula hop :). Chcę juz lato bo wtedy będę jeździć na rowerku i rolkach :). Będzie super :). Co do jedzenia to będę się trzymać 1000 kcal.

Sandrusia, dobrze że jestes ;* ja tez juz stopke zrobiła, będzie mniej bardziej motywowac ja zaraz ide na spacer z jednym z moich psów taki spacer mi sie przyda :) osobiście wole ćwiczyc rano :) Jakoś sie później lepiej czuje :)

No mozna powiedziec ze od pierwszej gimnazjum, caly czas przez cos przechodze, tylko ze mam problemy ze zdrowiem i w sumie nic nie dziala. Tylko tyle ze nie mam ani grama cellulitu, ale waga bez zmian.. Ostatnio brałam antybiotyki przez 2 miesiace i od 75 utylam do 84 kg, a chaialm zawsze osiagnac 65.. Widocznie ni jest mi to pisane :D Ale damy rade, moze w koncu przestane miec problemy ze zdrowiem i stres maturalny i inny przejdzie i bedzie ok :) Zrobie sobie stopke, zrobie.. Juz rano na to wpadlam, tylko musze isc sie zwazyc i zmierzyc, a zrobie to rano :)

Pierdołka, nasz fruzjerze :D Mam pytanie techniczne :D ostatnio rozjasnialam wlosy do ognistego rudego ( jestem brunetka ) ale teraz chcialabym na chwile wrocic do naturalnego, zeby zobaczyc jak bede wygladac, bo rudy do mnie bardziej pasuje, czuje sie silniejsza i takie tam kobiece pierdoly, ale wlosy mi sie troche zniszczyly. Sadzisz ze jak walne je brazowa henna to dlugo mi sie potrzyma ? Nie chce ich farbowac, tylko nalozyc cos na nie, zeby wrocic jeszcze do rudego..

Napewno Ci sie uda ;) Raazem nam sie uda ;) Hmmm...wiesz napewno je troche osłabi bo na to nie ma rady ja bym Ci polecała jakis szampo koloryzujący w saszetce, bardzo lekki który sie szybko spłuka skoro mówisz ze chcesz tylko na chwile ;) A swoją drogą strasznie eksperymentujesz ;)n

A tak swoją drogą to czemu chcesz wracac do naturalnego jak mówisz ze rudy Ci bardziej pasuje? hiih To przeczy samo sobie ;)

A co do farbowania henna na rudy to gwarantuje Ci ze utrzyma Ci sie to bardzo króciutko, sory ze tak pisze na raty, ale cały czas mi cos przychodzi do głowy :)

A co do farbowania henna na rudy to gwarantuje Ci ze utrzyma Ci sie to bardzo króciutko, sory ze tak pisze na raty, ale cały czas mi cos przychodzi do głowy :)

ooo jak miło ze tak często piszecie i zawsze moge sobie poczytac :) i miło tez, ze mamy fryzjerke :D mam pytanko odnośnie blondu, jestem naturalna blondynka i robię sobie pasemka. Czy z jakies farby uda sie uzyskac prawie że biały blond ? :) Bo chcialabym raz sama sprobowac :). Miss Dancer, skad jestes dokładniej? Też mieszkam jakies 70 km od Poznania :D

Chce sprawdzic co beda ludzie mowic, w ktorym lepiej, a w ogole wlosy mi sie strasznie zniszczyly. Uzywam rozjasniacza garniera i codziennie odzywki z Timotei i Radicala na wypadanie, ale i tak wypadaja i sie niszcza, chociaz wlosy mam strasznie grube, zawsze takie mialam :D Dobrze, ze ktorjo bo o to mi chodzi :)

BedeSzczupła1 Z żadnej farby nie uzyskasz białego koloru, jedynie rozjaśnicza- niestety ;( MissDancer - Jestes Wariatka hihihi :D Polacałabym odżywke z "Elseve" nawilżającą ;-) A Radical to dobry wybór, tez go kiedys używałam i efekty były super :)

Co do mnie powiem wam szczerze że cięzko... jesc mi sie chce... Nie mam co robic... Męza nie ma... A wiadomo, jak sie nudzisz to chwytasz sie za jedzenie ;) Ale trzymam sie ostro :) Zaraz ide nyny :)

Wiem, ze ejstem wszyscy tak mowia :D Nie ejstes glodna, jestem tego pewna :D włacz sobvie jakis film z jakims przystojnym aktorem ;p zaczniesz myslec o czyms innym :D Jak jestem głodna, to myje zeby mietowa pasta, wtedy mi sie nie chce, bo jak cos sprobuje to obrzydliwie smakuje..

Hahahha mówisz ze mycie zębów zniechęca do jedzenia no dobre dobre ;) Dziewczynki Życze Wam Dobrej Nocki ;) Do Jutra!