Gość wstawac od stolu Napisano Kwiecień 9, 2012 bo dupy wam wyrosna jak szafy trzydrzwiowe od tej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruchy, ruchy Napisano Kwiecień 9, 2012 kijki w ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mała niezalogowana Napisano Kwiecień 9, 2012 od jutra znów zumba na szczęście;) a dzisiaj na końcówkę świąt i po-świątecznie zrobiłam pycha bigos (część zamroziłam) i szarlotka z kruszonką właśnie się piecze:) sałatka już cała wyszła, babka marmurkowa też, żurek właśnie mąż dojadł ;) zostało jeszcze sporo kiełbasy, hmmm może leczo w tygodniu zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mała niezalogowana Napisano Kwiecień 9, 2012 o 19 maz najedzony poszedl poruchac sasiagke a o 22 przyszedl do domu, zjdl gloke czosku i zabral sie do mojej bezplodnej dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Rosół, ryż z kurczakiem, papryką , pieczarkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 10, 2012 plastry karkówki duszone, jak sobie zrobią, bo ja dziś jem poza domem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wenb Napisano Kwiecień 10, 2012 barszcz czerwony i duszonki z piekarnika niestety ale i tak pyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Duszonki z piekarnika sa zawsze pyszne, bo mozna przyprawic po swojemu:) U mnie dzisiaj resztki poswiateczne i pewnie tak bedzie przez kilka najblizszych dni. Sporo zamrozilam, bo mi sie goscie pochorowali w ostatniej chwili. Czyli laba i pitraszenia nie bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Kwiecień 11, 2012 A ja dzisiaj upiekłam takie super pyszne bułeczki. W sam raz do resztek powielkanocnych z lodówki :) http://homesweethome.blox.pl/2012/04/Buleczki-z-cebulka.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wenb Napisano Kwiecień 11, 2012 ja mam pomidorowa z makaronem i piersi z kurczaka w sosie ziołowo śmietanowym z ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wenb Napisano Kwiecień 11, 2012 a i do piersi marchewka z groszkiem duszona :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Zupa ogórkowa, kotlet schabowy, surówka z kapusty , jabłka , marchwi, cebuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 12, 2012 kurczak pieczony, ziemniaki pieczone, surówka z pomidorów i szczypiorku ze śmietaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala niezalogowana Napisano Kwiecień 13, 2012 ja tez wczoraj upieklam kurczaka;) w rozmarynie, ziolach prowansalskich i kurkumie, z czosnkiem - wyszedl pyszny. do tego ziemniaki i ogorki a dzisiaj reszta tego kurczaka (obrana z kosci) z makaronem tagliatelle i czerwonym pesto, do tego salatka wiosenna, mniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wenb Napisano Kwiecień 13, 2012 u mnie dzisiaj grochówka na wędzonych kościach z kiełbasą, boczkiem i z ziemniakami w kostkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Zupa jarzynowa, pierogi z kapustą, mam ochotę na włoską potrawę, poszukam ciekawego przepisu:), zawsze lubię coś nowego, smacznego , oryginalnego, ravioli nie jadłam jeszcze kurczak lub kotlet może znudzić się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 Jadą dwie blondynki tramwajem. Jedna zwierza się drugiej zadumana: - Najgorsze to codzienne myślenie. Nic tylko myśleć i myśleć. Koleżanka odpowiada: - Daj spokój, niepotrzebnie wszystko komplikujesz. Ja robię mielone na trzy dni, a potem niech sobie sami odgrzewają. Tylko sie prosze nie obrazac. Znalazlam w sieci i mi sie spodobalo:) Losos pieczony w folii, marynowana papryka, pieczone ziemniaki i sos holenderski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierrtole nie rozumiem tego Napisano Kwiecień 13, 2012 kawału:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta co sie zastanawiala Napisano Kwiecień 14, 2012 cza sie hfile zastanowic, ale dobre, dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kantarella może powiedz Napisano Kwiecień 14, 2012 co w tym dowcipie bylo zabawnego, bo też nie potrafie wychwycić żartu w tym tekście:O Napewno wszystko dobrze przepisałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kantarella może powiedz Napisano Kwiecień 14, 2012 co w tym dowcipie bylo zabawnego, bo też nie potrafie wychwycić żartu w tym tekście:O Napewno wszystko dobrze przepisałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Witam:) Dzisiaj kotlety z karkowki i surowka z czerwonej kapusty. Nie wiem jeszcze czy mlode ziemniaki dostane, ale .... najwyzej beda frytki:) No i deser - tarta z rabarbarem. Moze na jutrzejszy deser tez wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Kwiecień 14, 2012 a u mnie dzisiaj tylko taka zupa, bo nie ma czasu. jutro coś bardziej treściwego ;) http://homesweethome.blox.pl/2012/01/Zupa-krem-z-pora.html miłego weekendu wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Zupa pomidorowa, roladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kantarella 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 U mnie poswiateczne poprawiny, czyli zurek z przyleglosciami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 kombinowany dzisiaj - kawałek pieczonego kurczaka został, pieczeń z karkówki do tego frytki do tego brokuł z masłem czosnkowym i surówka z geoszków i pekinki na kolejne 2 dni gotuje się ogórkowa chyba z ryżem, zobaczy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obiadkowo Napisano Kwiecień 16, 2012 zupa brokulowa z makaronem i jajkiem fasolka po bretonsku z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 jednak z drobnym makaronem kolanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala z pracy Napisano Kwiecień 16, 2012 zupa pomidorowa z ryzem - resztka z wczoraj warzywa na patelnie z duszonymi kawalkami indyka a zaraz pyszny lunch z polskimi dostawcami;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie....32 Napisano Kwiecień 17, 2012 na razie taka surówka http://homesweethome.blox.pl/2012/04/Surowka-z-pora.html chłodzi się w lodówce. a potem będą udka miodowo-musztardowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach