Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2017 1. Nie lubię owoców morza 2. Kawioru 3. Tłustego mięsa 4. Gotowanej marchwi 5. Golonki 6. Słoniny 7. Rukoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2017 Pomidorowa, parówka z bułką jutro spaghetii http://s3.party.pl/styl-zycia/dom/kuchnia-przepisy/spaghetti-bolognese-430848-article.jpg Nazbierałam grzybów, podgrzybki, maślaki jaka pyszna zupa zapach ogniska na działce i śliczne słońce witam październik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Październik 3, 2017 dziś duszona wołowinka i pomidorowa do wołowiny ziemniaki i surówka z pomidorów, brokułów i cebuli z majonezem jakiś sos, może grzybowy, do tej pieczeni zrobię pomidorowa z makaronem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 Krupnik , ziemniaki z sosem grzybowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liljanka Napisano Październik 4, 2017 Ja dziś planuję pyszną zupkę warzywną :) Gotuję warzywa w bulionie warzywnym Krakusa i wychodzi pyszka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 Kapuśniak , kasza jęczmienna z mięsem i cebulą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 https://f.kafeteria.pl/temat/f5/zupa-cebulowa-p_4728314 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2017 Barszcz ukraiński, kiełbasa z chlebem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 28, 2017 karkóweczkę pieczoną, ziemniaki z masłem, pomidory z cebulką i oliwą zaraz przyjadą mi zakupy, zabiorę się za gotowanie ogórkowej, chociaż w sumie ogórki mogę juz zrobić i poddusić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2017 Pierogi, pierogi, pierogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2017 Rosół z makaronem,ziemniaki,kotlet drobiowy,szpinak ,kompot z jabłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2017 Rosół, mięso z zupy, skrzydełka smażone, herbata w domu mam makaron sos boloński gołąbki placki jabłkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2017 http://polki.pl/przepisy/kuchnie-swiata,tortilla-tortilla-z-kurczakiem-tortilla-przepis-przepis-na-tortille,10422183,artykul.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla niejadków Napisano Listopad 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yYLzytVHDfs trochę pomysłu z fantazją moja siostrzenica jak ptaszek nie lubi zupy mięsa może to zje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3Ap3oATpKqg jakie puchate i rumiane milion pomysłów i dobrych nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwsze słyszę Napisano Listopad 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JMRFVbe9e0A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 1, 2017 zupa ogórkowa i potrawka z udek kurczakowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Pomidorowa , ryba po grecku wczoraj dzisiaj ryżowa, karczek, ziemniaki, buraczki (ćwikła z chrzanem) surówka porowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 piersi kurczaka w sosie smietanowo koperkowym,mlode ziemniaczki( takie drobne tu mamy),brokuly na parze,ogorki malosolne,surowka z bialej kapusty,salata rzymska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2017 Rybka w panierce piwnej z pieca,ziemniaki z pieca,groszek,kapustka coleslaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 jprdl weszłam na ten temat ale nie wierzyłam ze Ewa dalej się na nim wypowiada... Kuźwa już tyle lat chce się lasce pisać o tym co ma na obiad. Chociaz wydaje mi się, ze może ktoś się pod nia podszywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 na dodatek temat z 2011 roku kiedy ja tu często siedziałam bo urodziłam syna. Szok babo ze ci się chce tyle lat to pisać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Grudzień 8, 2017 a ty jedna babo z drugą, to telepatycznie mnie widziałyście i wtedy i teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Szczawiowa z jajkiem i ziemniakami,kotlety mielone,ziemniaki puree,buraczki,mizeria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Umnie omlety ze szpinakiem i kisiel taki do picia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 a ja mam dzisiaj kurczaka duszonego z makaronem i do tego marchewka z groszkiem.na deserek ciastko z cukierni mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Dzisiaj to placki ziemniaczane jak stary utrze i zrobi cha.cha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2017 Zupa grzybowa, polędwiczki , sałatka z pomidorów i rukoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 16, 2017 dziś to pizza na telefon, sprzątam, nie mam czasu na gotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 17, 2017 ogarnęłam plany do wtorku, jutro idę do rybnego po śledzie i inne ryby jakie kupujecie, nie licząc karpia i śledzi, jedni lubią inni nie, a jakie inne ryby będziecie miały na wigilię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach