Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaizaiz

Najgorsza rzecz, jaka u kogos jedliscie?

Polecane posty

Gość izaizaiz

Ja jadlam niedawno u znajomej zupe, ktora sie nazywa siemiotka czy siemieniotka no i niestety nie moglam jej dojesc. Myslalam, ze zwymiotuje. Kolezanka na szczescie sie nie obrazila :)

zupa grzybowa, nie jem w ogóle, a tam musiałam :( niemiłe wspomnienia:classic_cool:

Gość chloe155
U kogoś... takie rzucane mieśo z sosem i na to zamoczona w sosie kapusta. blee . a tak to nawet w pizzeri, zamienilismy sie z kolezanką kawalkiem. Ja mialam dobrą , a ona z jakimś kurczakiem. Myślałam, że się porzygam .

Gość DANIE WŁOSKIE
ROSÓŁ JADŁAM U CIOCI I TAM BYŁ WŁOS JEJ CZARNY I KRĘCONY ZJADŁAM WSZYSTKO A TEN WŁOS ZOSTAWIŁAM NA DNIE

Gość izaizaiz
no wlasnie - wypada w ogole odmowic zjedzenia? Ja nie moglam dojesc tej zupy. Kiedys dawno temu na poczatku mojej znajomosci z mezem zjadlam watrobke u tesciowej chociaz nie jadam. Wtedy polykalam te kawalki w calosci, zeby nie czuc smaku.

Gość pipsutek
takie zielone spaghetti u cioci, nie pamietam jak to sie nazywało.

miałam jeść u ciotki obiad ale jak zobaczyłam że z sosu normalnie tłuszcz wypływa to ładnie podziękowałam , więc w sumie się nie łapie pod temat . nawet nie wyobrażam sobie żeby szło to przełknąć :P

ja sie brzydze wszelkich owocow morza :D ostatnio znajomy zaserwowal tylko to i musialam wmusic w siebie kilka krewetek fuuuuuujjj :/

Gość oooooooooooooo.o.o yes
Flaczki NA SŁODKO-rosół był słodki,wogóle nie przyprawiony,i grubo krojone flaki😭a tak je lubiłam...

Ja mam dużo takich rzeczy, najgorzej jak ktoś poda jakies tłuste bądz niedopieczone mięso a ja w życiu takiego nie zjem, bo mi nie przejdzie przez gardło. wpadam wtedy w panike, bo nie wiem co mam zrobic. czy powiedziec że nie jem tłustego, czy nałożyc na talerz i pogrzebac. to dla mnie horror:O

Gość iuhfiuhdgifeg
oj kurw ale macie problemy:O uwazajcie jak nie bedziecie mieli co do gara wrzucic

Gulasz u ciotki - ogólnie lubię gulasz ale jak sama robię to dobieram dobre kawałki mięsa a nie jak leci. Tamten u ciotki był z takimi niedobrymi kawałkami, z chrząstkami, żyłami i wszystkim tym co ja normalnie z mięsa wycinam. Bleee :O

Gość roladkowe rzygu rzygu
przeterminowane cisastko z kremem z Niemiec :o fuuuuj wypchalam sobie tym poliki, jak kolezanka zpytala czy dobre to pokiwalam glowo, potem udalo mi sie wydusic ze ide do wc i wszysciutro pyplulam :o.... do dzis jak o tym pomysle to czyje ten smak. to byla taka roladka z kremem jakims....

No to jeszcze kiedyś w pizzerii zamówiłam pizze z boczkiem - na zdjęciu plasterki boczku taki bekon, a dostałam jakąś papkę pseudo mięsną :O Szczerze nawet nie wiem co to było - ale nie zjadłam, odnieśliśmy tłumacząc że to "chyba" nie to co w karcie menu, dostaliśmy za to inną wybraną pizze bez problemu A ogólnie to nienawidzę jak w barach serwują GYROS - i podają jakieś odsmażone mięso np z udek kurczaka :O Może nie to że nie dobre ale nie pod to szłam na gyros żeby jeść takie coś :O

Gość masz calkowita racje!to towarz
ystwo chyba w zyciu glodne nie bylo!iuhfiuhdgifegoj k**w ale macie problemy uwazajcie jak nie bedziecie mieli co do gara wrzucic

Gość sesiiii
Poza domem jem tylko owoce i ewentualnie jakieś ciastka, więc nie mam problemu.

Cynaderki jak uslyszalam nazwe zapytalam co to takiego, nerki :O chyba bym zwymiotowala jakbym musiala to zjesc, przeprosilam, ze ja takich rzeczy nie jadam:O

Gość izaizaiz
Nie bylam w zyciu glodna i narazie mam co do gara wlozyc. Jak nie bede miec to wtedy zaczne sie przejmowac.

Gość echechech
"takie zielone spaghetti u cioci, nie pamietam jak to sie nazywało." - PESTO wieśniaku. Nie wiesz, co dobre. Pewnie wolisz golonkę i smalec, prawda? :-O

znacznie_lepsza nie polecam... to byl taki rarytas... ugotowane, zmielone i przyprawione pluca... bleee Do dzisiaj sni mi sie po nocach

Gość pipsutek
o światowiec się odezwał :o nie każdemu musi smakowac pesto idioto

Gość izaizaiz
do osoby wyzej - bez obrazania prosze! Nie kazdemu musi smakowac co tobie smakuje. Poza tym nie musialo to byc pesto tylko np. makaron zielonego koloru!

A u mnie w domu robi się pierogi z płuckami :) Akurat to mogę zjeść - za to wątróbka to dla mnie tragedia :O Ogólnie takie jedzenie jako tako mi nie przeszkadza, inna kuchnia, coś nowego - ale jak ktoś coś po prostu zjebie tak ohydnie to chyba najgorsze :O Właśnie jakieś mega tłuste albo niedorobione :O Niby coś co się lubi ale nie idzie tego zjeść

Gość roladkowe rzygu rzygu
albo kiedys pojechalam z moim juz bylym chlopakiem do lubina i mielismy jakies 20 minut do nast pociagu i poszlismy zjesc cos na szybko i na dworcu byl taki bar, zamowilismy po kebabie, myslalm ze to bedzie taki wiecie, typowy gyros z mieskiem skrobanym z rozna a tu byla, sorowki i miekkie glutowate mieso pokrojone w kostke :o wygladalo to jak whiskas a smakowalo jak jakas.. guma? fuj ledwo ugryzlam i pomyslslam z czego to moze byc i od razu odlozylam a on zjadl ze smakiem i swoje i moje i mowil jeszcze ze mu smakuje :D... bez kitu takiego dziwnego misa to nigdy nie jadlam :o ...

Gość ...NATALA........
Dla mnie njważniejsze,że jest czysto i estetycznie podane.Wtedy zjem wszystko.

Gość barane jądra
na wycieczce w Chinach ale byłam pijana :P

roladkowe rzygu rzygu Hehe mój też zawsze takie coś zje wszędzie i mu smakuje ;) Ja kiedyś nad morzem zamówiłam hamburgera w budce i był straszny kotlet - ogólnie taki bardzo jasny jakby gotowany a nie podpieczony czy coś i smakował kapciem.. a mój zjadł i mówił że pychotka. Mi to po prostu nie smakowało no ale nie było jakieś odrażające. Ale za to jemu zupy nie smakują. Jak ma zjeść zupę to ze łzami w oczach przełyka :D Jedynie mój żurek je i raz na jakiś czas szczawiową z jajkiem :)