Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka2409

Brzuszek w drugim miesiącu jak u was wygląda:)

Polecane posty

Gość lkdd
W drugim miesiącu to się dopiero kobieta dowiaduje o ciąży przecież... Jest to sprawa indywidualna, ale w drugim miesiącu raczej nie widać. Ja jestem w 6, i mam już naprawdę spory brzuch...

zależy która kiedy się dowiaduje bo ja dowiedziałam się w 5 tyg. a jestem w 10 tyg.ciąży i jakoś brzuszek mi już widać wszystko się zmienia i swędzi mnie skóra na brzuchu czyli fakt ze brzuch się powiększa co nie

Gość co za idiotka:D
brzuch w 10 tygodniu :D toś mnie rozbawiła, ja jestem 21 tc i mało co widać, praktycznie jeszcze nic:D pewnie na drugi dzien po zaplodnieniu mialas wymioty, nudnosci, zgage i malutki, odstajacy brzuch:D no bo teraz masz juz wielki :D:D

Gość co za idiotka:D
aaa no i ruchy tez juz pewnie czujesz:D

Gość w ogole nie wyglada
w ogole go nie mialam. Cos bylo widac w 4-5 miesiacu dopiero

Gość lkdd
5 tc to drugi miesiąc, a 10 tc to trzeci miesiąc. Mi zaczęło być widać w 14 tygodniu. A od 18 tygodnia szybko rośnie i teraz, w 25 jest naprawdę duży.

zaznaczmy że każde ciało jest inne kieruje to do "co za idiotka:D" bo ostatnio nawet lekarz mi powiedział że widzi zmiany więc jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

Gość Mauuu
W drugim miesiącu niczego jeszcze nie widać. U mnie brzuch zaokrąglił sie dopiero w 4 miesiącu,ale był on minimalny. W zasadzie ja całą ciąże nie miała dużego brzucha. Wszystko zależy od kobiety, niektórym brzuch wychodzi dopiero w 5-6 miesiącu.

u mnie też nic nie było widać na tym etapie... na dobrą sprawę dopiero po 20 tc pokazał się brzuszek jako taki...

Gość hahahha..:D
paulinka tępaku 5 tydzien to drugi miesiac, 10 tydzien to miesiac trzeci!!!!!!

Dokladnie, brzuszek pojawia sie kolo 4-5 msc. W 10 tyg. to plod ma okolo 3 cm i wazy kolo 5gr, wiec jak ma byc wodac brzuch...to predzej wzdecia.

mi brzuch zaczął rosnąć około 4 miesiąca. w 10 tygodniu macica ma wielkość pięści, a dziecko jakieś 4 cm, więc może masz po prostu wzdęcia - w ciąży to częste.

u jednych kobiet widać brzuch wcześniej, a u innych później. ja w 8 miesiącu brzuch mam taki , jak koleżanki z pracy miały w 6.

Gość Monicue.
U mnie brzuch zaczął się leciutko zaokrąglać w 7 miesiącu :) jak byłam w dziewiątym to kążdy mówil że wygląda na 6 :P