Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american beaute

Kazdy facet ktory potraktuje jak zabawke kochajaca go kobiete

Polecane posty

Gość IMO13247
Meyve - my tu nie o tym. Taki facet jakiego opisałaś to śmieć. Ale my rozmawiamy tu o zwykłych palantach, którzy są owszem zabawowi i pewni siebie. Na takich lecicie (jak koleżanka nad Tobą), a potem płaczecie. Albo lepiej, płaczecie po czym wyżywacie się na tych "wartosciowych".

A może wręcz przeciwnie, po spotkaniu na swojej drodze takiego chuja potrafią docenić prawdziwego faceta. Co do kasy, jakoś często słyszę, że to kobieta pomaga facetowi finansowo, a przynajmniej on nie musi łożyć na jej utrzymanie.

Gość Mornir...
Meyve A może wręcz przeciwnie, po spotkaniu na swojej drodze takiego ch*ja potrafią docenić prawdziwego faceta. Co do kasy, jakoś często słyszę, że to kobieta pomaga facetowi finansowo, a przynajmniej on nie musi łożyć na jej utrzymanie." może i potrafią, ale już są uzywane i zerżnięte, a nie każdy to lubi

Skoro rozmawiacie o takich cwaniaczkach, to racja. Dziewczyny na to lecą kiedy mają 15lat, bo taka prymitywna dominacja facetów wydaje im się męska. Z czasem uczą się, że to nie daje szczęścia i nie ma przyszłości. Z jednej strony ich wina, a z drugiej wychowania i relacji panujących w społeczeństwie, a przynajmniej porażka matki.

Gość american beaute
u mnie nawet wyszedl z tego zwiazek, to nie tak, ze od razu po pierwszych milych slowkach wyszly rozne rzeczy. nawet seksu klasycznego z nim nie uprawialam...po prostu po pewnym czasie przywiazalam sie strasznie do niego no i potem sie skonczylo, moze tez z tego powodu, ze czasami nie potrafilismy ze soba rozmawiac. Potem sie odzywal nieraz co tam u mnie jak zycie itp, ale wraz czuje sie jakos niekomfortowo...

Gość IMO13247
Tak ale lekcje takie zwyczajnie trwaja dość długo. W tym czasie olewani przez wiele lat "prawdziwi faceci" dostają pewnego rodzaju hysia-patrz prawiki kafeteryjne. A kwestia szmalu? Słyszysz o takich wypadkach, bo sa one niecodzienne- dlatego sie o nich mówi. Nikt nie rozdmuchuje informacji gdy facet utrzymuje kobietę. Spójż na to z tej strony: mężczyzna z chujem to normalka- nikt się tym nie podnieca. Natomiast kobieta z chujem to sensacja, a niby o ten sam organ się rozchodzi.., ;)

Gość american beaute
są uzywane i zerżnięte a co to towar palancie, ktory nie ma uczuc ? po co ty tu jeszcze siedzisz ? mysle, ze to tez wina ojcow, ktorzy poswiecaja za malo czasu corkom, sa niedostepni, tylko pracuja i ogladaja tv lub piwkuja...i ojciec ja olewa, potem dziewczyna uczy sie, ze o uwage kazdego faceta trzeba sie starac :/

Gość Mornir...
american beaute są uzywane i zerżnięte a co to towar palancie, ktory nie ma uczuc ? po co ty tu jeszcze siedzisz ?" miałem uczucia dopóki kobiety mnie nauczyły, że to takie niemęskie

Z tym zerżnięciem też prawda :( Sama nie jestem dziewicą i żałuję tego, a gdyby facet mi powiedział, że nie chce mnie z tego powodu, to nie uznałabym go za dziwaka.

Gość IMO13247
Meyve, nie umniejszaj roli "cwaniaczków" z tego co ja widzę to kobiety ZNACZNIE DŁUŻEJ na nich leca niz tylko do 15 roku życia ( swoja drogą to oni pedofilami musieli by być, ewentualnie księżmi...).

"Panowie, nie wiecie o czym piszecie. Różni faceci się zdarzają, także świetni manipulanci" A wy jak te biedne owieczki zwiedzione przez złego wilka na manowce... :D Uwielbiam takie tłumaczenia. Od razu widać, że w kolejce po rozum daleko stały. Kisiel w majtkach na widok faceta jest? Jest! No to jazda!

Gość american beaute
mozliwe, ze brales sie za pustaki znam taka, mysli, ze swiat zawojuje, bo jest odjebana jak gwiazda, ale wszystkich facetow traktuje na pstrykniecie. a oni slinia sie slinia, a potem wielki zawod...moze tez taki miales przypadek ?

"ale już są uzywane i zerżnięte, a nie każdy to lubi" Nie wiesz co dobre, więc innym zazdrościsz. Jak kiedyś (jeśli?) jakąś porządnie zerżniesz, że się jej spodoba i będzie chciała więcej to inaczej będziesz śpiewał:classic_cool: No, chyba, że nie potrafisz, to co innego:classic_cool:🖐️

Gość american beaute
Kisiel w majtkach to macie na punkcie kazdej laluni...

Gość Mornir...
mówie o ogólnej tendencji

"a co to towar palancie, ktory nie ma uczuc ?" Uczucia to ma każdy. Jednych uczucia są... "fajniejsze" innych... "niefajne".

Gość IMO13247
@Darker "A wy jak te biedne owieczki zwiedzione przez złego wilka na manowce... Uwielbiam takie tłumaczenia. Od razu widać, że w kolejce po rozum daleko stały. Kisiel w majtkach na widok faceta jest? Jest! No to jazda!" Zdażają sie tacy naprawdę świetni manipulanci, jednak naprawde rzadko. Zwykle wyglada to tak, że panienka leci na typowego cwaniaczka, którego mozna rozpoznać na pierwszy rzut oka, po ostrym dymanku dostaje kopa w dupe i płacz, że nie wiedziała bo dobrze się krył. Ale długie zdanie...

"Kisiel w majtkach to macie na punkcie każdej laluni..." Niestety jako mężczyźni jesteśmy genetycznie niepredysponowani (trudne słowo) do miesiączki. Zaczynasz pyskować więc trafiłem w czuły nerw.

Gość american beaute
fakt, zauwazylam, ze tylko ja pyskuje, a reszta hmm...pelna kulturwa, ze tak ujme :D

Gość IMO13247
I nie szalejcie też tak za tym dziewictwem. Przynajmniej moim zdanie od numerków na koncie panienki gorszy jest emocjonalny bagarz, który za soba ciagne. Co zresztą w większości przypadków się łączy dlatego teraz lepiej zamilknę.:P

Gość IMO13247
Bo jestes idiotką autorko! Teraz lepiej? :P

Społeczeństwo nie widzi niczego złego w tym, że 30latek idzie do łóżka z 16latką, bo przecież młode mięsko, każdy mu zazdrości. To 16latka jest puszczalska. A to przecież jeszcze dziecko...

Gość american beaute
i vice versa, kretynie ;]

Gość Najlepszy prawik pod słońcem
"Bo jestes idiotką autorko!" Nie da się ukryć. ;)

Gość american beaute
Społeczeństwo nie widzi niczego złego w tym, że 30latek idzie do łóżka z 16latką, bo przecież młode mięsko, każdy mu zazdrości. To 16latka jest puszczalska. A to przecież jeszcze dziecko... jak obwiniac to obie strony. A zreszta naszemu narodowi potrzebne jest wyzwolenie od ciemnoty...

Gość IMO13247
@Meyve 'Społeczeństwo nie widzi niczego złego w tym, że 30latek idzie do łóżka z 16latką, bo przecież młode mięsko, każdy mu zazdrości. To 16latka jest puszczalska. A to przecież jeszcze dziecko..." Taaak? To popatrz na niejaka pietnastolatkę (tu ksywek nie bede wymieniał bo nie ładnie) jak zawodowo kręci dupskiem przed Prawikami(TM).

"To 16latka jest puszczalska. A to przecież jeszcze dziecko..." Opinia jakże powszechna zazwyczaj wśród ojców owych 16-latek :D

Gość american beaute
Czy to, że jesteście tak brzydcy/glupi/niemescy/normalni inaczej, znaczy, ze uprawnia to was do obrazania innych ludzi ? Sory, z kalectwa nie nalezy sie smiac. Swoja droga jakby nikt mnie nie chcial, to tez bym narzekala na wszystkich facetow na tej ziemi ;)

Wiem jakie są teraz nastolatki :( Przyszłość narodu heh. A to znaczy, że może być gorzej niż obecnie. Podniosą VAT na 34%, bo zabraknie zasiłków dla samotnych matek.

Gość IMO13247
@american beaute "Czy to, że jesteście tak brzydcy/glupi/niemescy/normalni inaczej, znaczy, ze uprawnia to was do obrazania innych ludzi ?" Nie. Obrazamy tylko debilki majace się za WIELKIE BOGINIE MĄDROŚCI.