Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablinka

ZACZYNAMY STARANIA 2011/2012

Polecane posty

Widzisz Milenka, a ja miałam wymrożona nadżerkę 10 lat temu i akurat jest bardzo zadowolona - bo odpukać od tamtej pory mam spokój...

Hej ... Zanim tu dotarłam musialam przebyc dłuuugo droge po kilku stronach.. strasznie sie tu nerwowo zrobilo... mi lekarz powiedzial ze dopiero po roku stwierdza sie malzenska nieplodnosc, do roku czasu to jest norma nie trzeba panikowac bo kobiety niestety nie co miesiac maja owulacje i zdarza sie czasami tak ze np 5 razy w roku maja.. kiedys po 2 latach dopierostwierdzano nieplodnosc teraz to jest rok czasu, pozniej robia badania wszyskie i jesli cos jest nie tak to wtedy do kliniki lekarz kieruje.. moim zdaniem nie ma co panikowac... ja jestem w 2 roku staran i nie mam zamiaru narazie nigdzie biegac po klinikach, narazie robic bede badania ktore mi lekarz przepisal jesli bedzie cos nie tak to on juz sam mi powie co dalej...

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Jak byłam oststnio u gina to powiedział mi że wymrażanie pomaga 1 na 100 więc miałaś szczeście Xenia :) u mnie się odbudowała i to duża bo jak 2zl :(

A co do tych testow ciazowych to jak mmoze ich nie byc w aptece... :] u mnie tak samo ostatnio pustki zabraklo... :P Co do nadzerki to sie nie wypowiadam bo nie mam i mam nadzieje ze nie bede miala... chociaz wiece pomarzyc sobie mozna ;] :)

kinga masz racje ja tez tak mysle z tym zde moj gin olewa sprawe totalnie co 2 miesiace kaze mi przychodzic tylko po to zeby mi powiedziec ze wszystko jest ok jak zapytalam o badania hormonalne czy cos to powiedzial ze za wczesnie:/ znajoma tez do niego chodzila i wszystko bylo ok a trafila do katowic i na pierwszej wizycie juz zalecil badania w tej chwili jest po 3 wizycie i w najblizszym czasie bedzie miala sprawdzana droznosc jajowodow meza przebadali dostal leki itd i za wizyte placi 70 zl w klinice a ja w zwyklym gabinecie 100zl :/

Widzisz to wzystko zalezy od ginekologaa.. ja sama tak dlugo czekalam bo myslalam ze wkoncu mi sie uda... teraz bylam u niego i poprzepisywal mi badania porobie i okaze sie dalej... A co do ciebie Zuza to poprostu zmien lekarza, bo jak widac nie kazdy jest wporzadku i chce pomoc tylko patrzy jak mu portfel grubnie... z ta klinika to lekka przesada no chyba ze masz na miejscu, a poprostu tylko ginekologa sobie zmien ...

Witam dziewczynki :) wreszcie doczytałam do końca :) ale się tu gorąco zrobiło szkoda że za oknem tak ponuro :( ja pączusie zakupiłam więc zapraszam na herbatkę :) szalejecie strasznie z tym pisaniem ciężko za Wami nadążyć :) Witam również nowe staraczki i mocno trzymam kciuki :) Te które testowały i wyszła jedna krecha to niech zrobią jeszcze raz a może akurat teścik był zepsuty a Te które mają testować niech testują bo trzeba w końcu się od kogoś zarazić :) A właśnie zapomniałabym moje namiary na nk http://nk.pl/#profile/11683616 Milenka wysłałam Ci zaproszenie :)

no wlasnie szukam czytam opinie i w ogole ale poki co kiepsko to widze:/

a jesli chodzi o pogode to u mnie bardzzoo wiosennie az chce sie zyc :) wiec zapraszam do jastrzebia :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Dziękuję za zaproszenie :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
U mnie w Szczecinie też piękna pogoda :) Słonko świeci że aż chce się żyć :) zapraszam do siebie na kawkę i na chrusty :D

Gość 192837465
witam wszystkich:)

Gość 192837465
nie nie mam odwagi:( znow pewnie wyjdzie 1 kreska:( nie chce sie nakrecac...

umnie tez piekna pogoda okna otwarte ptaszki spiewaja az zyc sie chce, powiem wam ze ostatnio taka depreche mialam z powodu tej przeciagajacej sie zimy masakra

Przepraszam zatem wszystkie kobitki za tą nerwową atmosferę, ale .. Barbera sama zaczęła dyskusje i podeszła zbyt nerwowo do tematu. Ale zjemy pączka na zgodę i ok :D U mnie coś się zachmurzyło, ale cieplutko jest...

Gość Milenkaaaaaaaaaa
To tak jak ja wczoraj zrobiłam i co? Jedna kreska :(:(:(

192837465 jak bedzie 1 krecha to wtedy mozesz planowac kolejne staranka a tak to w nerwach zyjesz

Gość 192837465
czuje juz objawy na @ wiec to pewnie kwestai czasu... dziewczyny jakie badania juz robilyscie?

192837465 ja robiłam podstawowe badania plus toxoplazmoza i różyczka i obie wyszły pozytywnie może wiecie co to oznacza bo do wizyty u gina mam jeszcze dużo czasu

Gość ANUSIA86
Witam :)U mnie w ZG słonecznie aż ochoty nabrałam na porządki i wietrzenie mieszkanka:) Kreyyyzolka powiedz mi co ty łykałaś zaczynając starania o beybe. Bo u ciebie 2 kreseczki pojawiły sie na teście z tego co wczoraj czytałam. Trzymam kciuki mocno :))))

Gość ANUSIA86
Tygrysek333 jakoś nie chce mi się wyświetlić twoja stronka na nk/

anusia nic poniewaz moje staranka takie fachowe mialy czerwiec lipiec sie zaczac a nie teraz ;p

no i ta druga krecha ledwo ledwo wiec nie mam 100% pewnosci brzuch boli jak na @ wiec sie okaze 6tego

Anusia Zielona góra mi sie kojarzy z wakacjami, bo tam zawsze co wujka jeździłam :)