Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablinka

ZACZYNAMY STARANIA 2011/2012

Polecane posty

karolka,uu szkoda że dostałaś @.Następnym razem trzeba jej się pozbyć aby nie była.Tzn nie pojawiła się krwawa mery. Ja niewiem/nie znam się czy antybiotyk może osłabiać żołnierzy. :/

a wiesz tez mam takie uderzenia goraca i brzuch mnie boli, nic nie moge wziac na bol, musze cierpiec

Pewnie jakbym wpsiala w google,czy uderzenia goroąca to objaw ciązy,albo że ma się je w cizy to pewnie bym znalazła haha i sę nakręcała,więc wole nie szukac każdego pojawiającego się objawu hehe

dziewczyny a czy we wczesnej ciazy mozna chodzic na aerobic?

Właśnie jestem w trakcie oglądanaia tego filmu życie przed życiem i muszę przyznać, że ostro łapie za serec. A odnośnie tych pęcherzyków, to jak ja byłam ostatnio na usg to był 11dc to mówił mi, że w oby dwóch są pęcherzyki w jednym mi zmierzył to było ok 11mm a w drugim 10mm. Myślałam, że wszystkie tak mają...

jeszcze nie ogladalam tego filmu, chyba zaraz go obejrze, no i sutki mnie juz znowu swedza

dziewczyny nie moge obejrzec bo napisane ze filmy dostepne sa do obejrzenia dla osob przebywajacych na terenie polski :(

Ja wczoraj chcialam ten film obejrzec,ale też mi się to wyświetlilo co Tobie anvers,bo nie mieszkam w Pl. Też masz napady gorąca powiadasz :)

no tak, ale zamiast filmu natrafilam sie na filmiki z aborcja, ja nie wiem jak mozna zabic wlasne dziecko? nierozumiem tego.

anvers,no ja takiego czegoś też nie rozumiem.I jst to bardzo niesprawiedliwe,że te ktore bardzo pragną dziecka czekają na zbawienie by udalo się zajśc w ciąże,a te które nie chcą zachodzą z łatwością :/

podbrzusze mnie boli ciagle i nie przestaje, pewnie @ nadchodzi

dziewczyny czuje jakby ktos napompowal moj brzuch, jest taki ciezki zarazem, no i kregoslup daje sie we znaki, gdyby to bylo zagniezdzenie to za tydz wyjdzie mi juz test?

witajcie kobitki. Ja nie baluje, ja wrocilam wlasnie z pracy, tak wsciekla, ze sie do teraz nie moge uspokoic :-o Ale nie na prace wsciekla (bylo normalnie) ale na niemiecka kolej. Przychodze na pociag a tu nic... Zadnej zapowiedzi, wyswietlenia, wywieszki, NIC. Ide do infy a tam jakas baba sobie plotkuje, we mnie sie juz gotuje, bo czas ucieka. W koncu dorwalam tego babsztyla i pytam sie, czy moj pociag jedzie normalnie - nie, wogole nie jedzie. Jak????? No po prostu, "wypadl z planu" ale udalo im sie zorganizowac autobus, bedzie za godzine. Autobus! Ja mam czekac godzine na autobus, ktory jedzie godzine (zamiast 20 min. jak pociag), przez co przegapie przesiadke (ktorej normalnie nie powinnam miec ale mam, bo kopia na torach, juz prawie rok...), wiec druga godzina czekania potem druga godzina jazdy, zamiast 30 min., bo autobus potrzebuje wiecej niz pociag, czyli zamiast 22:30 bylaby w domu 1:30!!!!!! No wiec szybka akcja - ja za telefon, maz w samochod, dojechalam do innego miasta innym pociagiem i stamtad M mnie odebral. A jak ktos nie ma meza, ktory moze odebrac? Ten kraj schodzi na psy :-( Na domieszke ciagle mam bole i jade na przeciwkurczowych (ja, wielki wrog tabletek wszelakich :-o ). Temp. podwyzszona, nie chce spasc. Okolice intymne sine jak nigdy (nie mam zadnego zapalenia) Mam wahania nastroju jak nie wiem co, jak slysze cos o dziecku czy mnacierzynstwie zaraz lzy mi sie cisna do oczu. W furie, jak widac powyzej, tez latwo wpadam. W radosny nastroj tez. Mdli mnie co i rusz. Draznia mnie zapachy, ktore wychwytuje wszedzie. Co jest ze mna nie tak? Leje sie ze mnie zupelnie regularnie, ze skrzepami i sluzem wlacznie - zywo czerwono. Nie mam zludzen. To nie plamienie, to zwykla @, punktualna jak w morde strzelil. Tylko co to za hustawki hormonalne? Co one oznaczaja????????????????? To moje egocentryczne wywnetrzanie sie chce skonczyc jednak na dzis przyjemnie: 100 dzieci, 100 dzieci, niech urodzi nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech urodzi nam!!!!! - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dziewczyno Portugalczyka (a moze powinnam napisac "zlodziejko" Portugalczyka ;-) ) :-D anvers - a Tobie, przyznaj sie, sprawia frajde tak sie z nami draznic, co? ;-)

Gość O, Boże... Znowu
te głupie baby, dla których celem życiowym jest zmienianie pieluch małym dzieciom... Zamiast brać się do roboty, to siedzą na forum i pieprzą głupoty!!

jesli komus nie odpowiada a jak wol napisane w temacie o czym, wic niech nie wchodzi jesli go to nie interesuje a swoje komentarze niech zachowa dla siebie mongrana- to masz szczescie ze masz meza :) no i nie draznie sie z wami, niestety nie wiem tez co sie ze mna dzieje, ale wiem jedno musicie to zobaczyc poprostu rozbawia http://www.youtube.com/watch?v=_CjPTb20Gx4&NR=1

anvers - albo jestes w ciazy albo masz to samo co ja - tylko co? :-p Zycze Ci jednak, zeby to bylo to pierwsze :-D

mysle ze moge byc na etapie zagniezdzenia jajeczka, dlatego nie chce robic teraz testu, a to napewno nie okres bo plamienia znikly, i nigdy w zyciu takich plamien nie mialam,

ach, anvers, kto nam tabelke bedzie uzupelnial jak sie zaciazenie potwierdzi? :-p

dzien dobry dziewczyny:) czyzbym byla ostatnia co wczoraj zakonczylam a dzis pierwsza co rozpoczynam hehe kiepski dzien zmierzlam temp. spadlao3 kreseczki, plamienie znow sie pojawilo, dodatkowo sluz taki ja plodny tylko brazowy, boli mnie podbrzusze, nie wiem czy to wkoncu zagniezdzanie, podobno plamisie wtedy do 2 czy 3 dni i takie objawy jak ma czyli rozowe plamienie i brazowy sluz, hmm sama nie wiem, gdyby to @ to czemu sie nie rozkreca, a ja nigdy takich plamien nie mialam

NICK..........CYKL STARAŃ......WIEK......DATA NAST @.......MIASTO ChceByćMamą.....początki......27..........13.03.11.. . ......UK gosia 34...............2.............34..........13.03.2011....... .O-E zuza22..............rok.............23..........14.03.11. .........Częstochowa Xenia33................4............33.........15.03.11 ...........Wrocław cocacolagirl..........12...........26..........15.03.11 ..........Łódź nemi...............sierpień........30..........17.03.11. ..........śląsk tygrysek333..........1............25..........19.03.11... . . ....warmińsko-mazurskie Greczen...............8............28..........19.03.11 ...........wielkopolska pani_biedronkowa....3...........24..........20.03.11.. .. ......gdańsk Rudka...................3...........33..........20.03. 11.... ......Wawa pablinka................3...........27...........21.03.11 ...........MANCHESTER monia_aa........3/przerwa......23..........21.03.11.. . .......O K/KALISZA Katie84................5.............27.........25/26.03. 11.......Kraków Charlotte27..........3..............27.........30.03.11.. .........Lublin AniaMyszula ..........4.............23.........31.03.11............Kosza lin nietoperek333.......2.............28..........31.03.11. ..........Bielsko-Biała dziewcz.por.....prawie2lata......22..........01.04.11.... ......Sesimbra-Portugal Kinga1988..........2lata............23..........3.04.11. ........Jastrzębie Zdrój Maria.D83.............2.............27..........04.04.11 .........Koszalin Kreyyzolka ........w lipcu..........22..........5.04.11...........st-g 192837465...........11.............26..........6.04.11... ........śląsk Pechowa..............1..............22..........9.04.11 ...........śląsk ewuś90..............lipiec...........21..........9.0 4.11 ... ......Żory mongrana........1/przerwa?......32..........9.04.11... ........pod Berlinem Pelemele............6..................???..............???...... .........??? NICK.......CYKL STARAŃ.......WIEK......W OCZEKIWANIU NA @......MIASTO Madzii22.......3/PRZERWA.........22.........25.02 .11 .........Wielkopolska anvers.................3.............26............???. ...............Antwerpen frycia.1987...........1.............24............???.. . .............słupsk barbera...............70.............29...........???.. . .............wielkopolska kiki007.................4............29..............??? ...............Londyn Beata127...............2...........22..............???. . .............okolice Dębicy ANUSIA86...............1............25.............???.. .. ...........zielona góra syll......................5.............28..............? ??... .............zachpom Nikea82..............28..............28..............???. ...............ŚLĄSKIE olcik7777..............5..............26..............??? . ..............Małopolska zolta....................0..............25..............? ??................Gdańśk ada111.................4..............23..............??? ..... ..........SZCZECIN Milenkaaaaa.........???..............22..............??? . ..............szczecin klara1984.............6.............27............11.03.11 . ..........lubelskie NICK..............WIEK......DATA PORODU.....PŁEĆ.....PO KTÓRYM CYKLU ......MIASTO Fistacja...............25............??? ............????.............1............Skarżysk Filipkowamama.......???............???.............???.............???............??? Do Xenia..................???.............???............???......... ...???............??? uaktualniam :)

Gość karolka8512
cześć anvers ja mam dzisiaj 36,8 wczoraj było 36,9 to spada to @ pewnie mi sie rozkręci od wczoraj trochę poleciało dzisiaj też tak sobie już głupia jestem już w tamtym miesiącu mialam taką porąbaną @ też nie wiem co myśleć brzuch jednak mnie napierdziela musze wziąśc jakiegoś procha

czytalam tez ze takie plamienia moga byc okoloowulacyjne, ale w moim przypadku chyba to odpada, bo od tyg mam wyzsze temp. hmmm

Gość karolka8512
no nie wiem @ właśnie mi się bujnęła w tamtym miech miałam jasno różową krew a teraz czarna masakra im bardziej się soba interesuje co i jak to coraz badziej sama siebie zaskakuje no raczej na plamienia to nie wygląda jeszcze wczoraj tak myślałam i miałam taki mały cień nadziei która właśnie przepadła