Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablinka

ZACZYNAMY STARANIA 2011/2012

Polecane posty

oj to jak będzie dobrze to zapraszam wszystkich na tego szampana :D a jeżeli chodzi o alkohol to do owulacji powinno się pić codziennie kieliszek czerwonego wina podobno bardzo dobrze wpływa na endometrium :D nawet dzisiaj położna mi powiedziała, jak zobaczyła, że mam dobre wyniki, że mogę jechać do domu na lampkę wina :D

Gość karolka8512
dziewczyny ja wracając do tych testów co kupiłam był jeden test owulacyjny dzisiaj jest 15dc czy jest sens żebym go jeszcze robiła? nigdy wcześniej nie robiłam

Gość ANUSIA86
Karolka,Xenia dzieki bardzo za wiadomości co do tych testów. Ja nie umię rozróżnić kiedy mam owulke// Musze kupic testy chociaż jeden cykl spróbuje potestowć. Zakupiłam termometr elektr zeby prowadzic samoobserwacje. Póki co to czytam i czytam jak mierzyć ile godz snu i takie tam.. Zapisałam sie do innego gin prywatnie żeby potwierrdzić ta moją nieszczęsną przegrode w macicy. Tylko sie zastanawiam czy jest sens. Bo miałam robione usg dopochwowe,cytologie wiec chyba nie ma sensu.

Gość ANUSIA86
Barbera trzymam mocno kciuki:))) Zawsze chciałam miec bliżniaki:) Czyli co imprezka w środe u Barbery???:) ehh szkoda że nie mieszkamy gdzies blisko siebie. Mogłybyśmy sie spotykać na pogaduchy.

Co tu tak cicho? Chyba piątkowe przytulanka ;) Karolka nie ma sensu wykonywać jednego testu owulacyjnego, bo nie masz żadnego porównania z dniem wcześniejszym.

hejka kobietki :) piekna pogode dzis mialam no 20 stopni to napewno bylo, z krotkim rekawiem chodzilam, ah ta wiosna mmmm :)

Gość panterka1981
Hej dziewczyny :) chyba wszyscy się przytulają ze taka cisza :)

Gość panterka1981
Hej barbera czytałam o czym tu piszecie :) gratulacje kochana :)

ale nie ma jeszcze czego gratulować bo wynik bety dopiero w środę na razie progesteron jest super i estradiol trochę za wysoki , ale jest dobrze i mogę wcześniej testować :D

Gość panterka1981
Będzie dobrze :) to teraz czas oczekiwania aż do środy, chyba już nie możesz się doczekać :)

oj świra już dostaję, ale dam radę :D czekałam na to 6 lat więc te cztery dni to już pikuś :D

Gość panterka1981
To już niewiele to prawda, to kropla w morzu :) a ja czekam na mojego mężusia i chyba dziś na niego się rzucę :) będzie biedny :P

Gość panterka1981
w sumie powinnam teraz mieć dni płodne, ale nie nakręcam się, nie myślę aż tak o tym, bo wydaje mi się ze im myślę więcej tym gorzej na mnie to działa :) nie robiłam testów owulacyjnych i nie mam zamiaru, co będzie to będzie:)

witajcie wieczorową porą. ja tylko na chwilę. Pomalu kończy mi się urlopik:( :( :( . już jutro w nocy będę w domku. szkoda, że tak szybko mija czas.... Monia dzięki za pamięć!!!! Co się dzieje u Was? , bo jakoś nie mogę przypomnieć sobie....? Kochana - 😘 dla Ciebie My też teraz pass....

hejka :) jakos spac juz mi sie nie chce wiec zajrzalam ale chyba nikogo nie ma, chyba przytulnki trwaja hehe :)

hej barbera :) pewnie nie mozesz spac bo przejeta jestes jaki wynik bedzie, ale nic sie nie martw wszystko bedzie super, napewno beda trojaczki :D

Hej, ja tez już nie mam spania. Zaraz sniadanko i sprzątanie . Pogoda jaks ponura. Barbera ja już na Twoim miejscu bym melise pila ;)

piję tylko wodę bo mam lekka hiperstymulację i mi brzuch rozwala, a właśnie przez te trojaczki spać nie mogę i to nie jest śmieszne :D

Najważniejsze żeby się udało - a już ile fasolek będzie to nieważne:) Ja uwielbiam zielone herbaty i earl greya z sokiem, wiec nie strasz mnie anvers ze nie można pic zielonych....

kurcze bo ja taka głupia jestem jeszcze nie wiem czy w ogóle coś wyszło a już się martwię na zapas :D wszystko przez to, że wszystko musi być u mnie przewidywalne, zero spontanu i później mnie to stresuje :D

xenia ja bron boze nie chce nikogo straszyc, tylko wyzytalam to na necie o tych herbatach

Hej dziewczyny! Mam do Was pytanie. Brałam luteinę na torbiel i po odstawieniu nie dostałam okresu. czy możliwe że po jej odstawieniu mogło wystąpić jajeczkowanie?

hej madzii ja przeczytalam kiedys ze luteina brana przed owulacja moze blokowac, ale czy toprawda chyba nejlepiej spytac lekarza

Byłam u lekarza 15 dni po odstawienie luteiny i nic nie zauważył. Przepisał mi anty. teraz kończę 1 opakowanie. I tak myślę czy to możliwe że mogłam zajść w ciąże w ciągu tych 15 dni

kiedy zaczelas brac ta luteine w ktorym dc czy pozniej wystapila @?