Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten czy nie ten

wozek 3 kolowy - jakie macie doswiadczenia

Polecane posty

Gość ten czy nie ten

jestem w 7 miesiacu i do tej pory nie zajelam sie kwestia wozka, a czas nagli, mam pytanie, co mysliscie o takim rozwiazaniu: http://www.bambinoworld.it/it/3in1-sistema-modulare-jogger-nero.html mi sie podobaja 3 kola, mieszkam na wsi, wiec duze pompowane kola sa w sam raz, tylko nie wiem czy ta gondola nie bedzie za mala (wewnetrzne rozmiary 70x30), ale dziecko urodzi sie w maju i mam zamiar dosyc szybko je przeniesc do spacerowki, ktora sie rozklada calkowicie. nie mam za bardzo czasu tlumaczyc cech tego wozka, wrzucilam to na google, jak co nie jest jasne to pytac:-) i prosze napiszcie mi doswadczone mamy jak wy to widzicie??? czy to dobre rozwiazanie? 3w1 kompletny system z: * Wózek * gondola * fotelik samochodowy (0-13 kg) * adapter do fotelików samochodowych Najważniejsze cechy: * Lekka aluminiowa rama i stabilne * Dmuchane koła: shock na tylne koła, przednie koło skretne 360 z blokadą * Pedał hamulca centralnym oba tylne koła * 5-punktowy pas bezpieczeństwa, wyściełany pasek na brodę * 4-stopniowa regulacja kierownicy od 90 do 110 cm * Oparcie regulowane w 3 pozycjach * Zdejmowana listwa bezpieczeństwa * z chowanym markizy i duże okna * koszyka Handy * siedzenia zapewnia optymalną oddychalność i komfort Łatwe do zamknięcia i kompaktowy * Wsparcie dla zintegrowanego transportu * Zawiera nosidełko podstawkę do dzieci Jogger # środków dostępnych: 133 cm x 64 cm x 112 cm Zamknięte: 89 cm x 64 cm x 52 cm # kołyski Działanie nosidełko na zewnątrz: 80 cm x 42 cm Wewnętrzne: 70 cm x 30 cm # Waga 19 kg jogger + kolebka # Zgodność z europejskimi normami bezpieczeństwa, zgodnie z EN 1888 dziekuje z gory!!!!

Gość ten czy nie ten
nikt mi nic nie doradzi??? prosze... jestem zielona w temacie..

Gość szoofelka
Mam cos podobnego, w kazdym razie na pewno ma 3 koła :) Tylko ze ja też jeszcze bez praktyki, bo dopiero w ciaży jestem, więc nie pomogę. Ale próbne rundki po chacie robiłam. Kółka przednie są 2 - jedno stałe, w sumie takie podwójne, jakbym chciała jeździc z tym wózkiem na rolkach. Drugie kółko obrotowe, jak jestem w butach :P Całkiem przyjemnie sie prowadzi, tylko nie jest to jakis wózek oszczędzający miejsce - trochę miejsca w samochodzie zajmuje, na szczęście mam spory pojazd

Ostatnio widzialam taki wozek i nie podoba mi sie wizualnie. A poza tym slyszalm ze jest bardzo wywrotny. Gondola 70x30 tj jak wozek dla lalek a nie dla dziecka.

Gość no to masz 5891847
Wiesz co napisze ci tak ja mam quinny zapp i troszke mi nie pasuje tylko jego niestabilnosc ,nie wiem moze to przez te male koleczka ?Ogolnie jest fajny.A Tobie radze zebys wybrala jednak sie do sklepu i sprawdzila czy na pewno wolisz model z 3 koleczkami...Niestety tego wyboru musisz dokonac sama nikt tutaj raczej ci nie pomoze.

Tez bardzo chcialam trojkolowca. Naczytalam sie duzo malo pochlebnych opinii o nich na roznych forach, ale i tak zdecydowalam sie kupic Bebecar Racer, bo mi sie bardzo podobal. Tez na duzych pompowanych kolach - zalowalam juz po kilku dniach. Faktycznie bardzo niestabilny, zwlaszcza na wertepach, a jak trzeba bylo podjechac pod kraweznik - masakra - musialam niemal caly wozek trzymac. NIE POLECAM! Kup na 4 kolkach!

Jesli u ciebie sporo wertepow to ja bym wybrala na 4 duzych kolach. Zima i na wertepach ten ABC tez sie nie sprawdzi.

Gość ten czy nie ten
mi chodzi glownie o to zeby mial duze pompowane kola, a nie takie male plasticzki... w gondoli to raczej nie bedzie jezdzil nie wiadomo ile, czy sie myle?

Gość ten czy nie ten
ciekawska? dzieki. a to mnie zmartwilas :-( a jaki sie sprawdzi? mieszkam w gorach.

ja mam 3 kołowego quinny sx i jestem baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona

Gość opinia o wozku
ja nie polecam 3 kolowego naprawde! , kup taki sam na 4 pompowanych kolkach, moja siostra kupila taki i wlasnie 3 w 1 i super zadowolona jest z 4 kolowca! a jamialam wozek na 3 kolach- szybko sie go pozbylam- zle sie prowadzi, tragedia ze skrecaniem, a jak masz malo miejsca i chcesz zakrecic ustawic wozek- np "wjezdzasz w drzi gdzies" to jest po prostu nie do ustawienia bo to kolo z przodu potrzebuje duzo miejsca, ile ja sie z tym wozkiem nameczylam !! niepolecam naprawde - ale kola pompowane to cos pieknego gladko ida wszedzie, snieg, trawa , itd.

Gość ten czy nie ten
no ten ostatni marki bebidoo tez mi sie podoba, ma duze kola. tylko wazy 21 kg!!!! masakra! co prawda dzwigac go nie bede bo mieszkam w domku, ale mimo wszystko troche ciezki. jeszcze taki wynalazlam: http://www.mytoys.de/ABC-Design-Kombi-Kinderwagen-Tiko-6S-beige-dark-brown/Kombi-Kinderwagen/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/2129647 ale tez abc design, a nie za dobre rzeczy czytalam o tej firmie.

No taki jak ten ostatni jest OK. Takie male kolka z przodu to sie sprawdzaja, ale na asfalcie.

Gość quinny freestyle
ja mam taki trzykolowy tez kupilam go w zestawie (gondola spacerowka i fotelik http://www.bajka.net/index.php?p3431,freestyle-3xl-comfort-quinny jestem z niego bardzo zadowolona ,jedyna wada to ze jest ciezki

No, ja tez ci wkleilam tego Cresta tylko w innych kolorach. :-) Dla mnie wazne w wozku sa duze kola, dobra amortyzacja, szerokie siedzisko z dlugim podnozkiem, a nie jakims wypierdkiem. Wiadomo, ze dziecko nie raz zasnie w wozku i chodzi o to zeby mialo miejsce i mu nozki nie zwissaly.

Gość ten czy nie ten
dzieki ciekawska, wlasnie ten ostatni co podalas tez mi sie podoba, to taki jak ten fioletowy co wkleilam wyzej. moj budzet? tak zeby nie wydac za duzo, ale zebym byla zadowolona i ja i corka :-) potem dokupie jakas parasolke czy cos podobnego. a ty polecasz cos konkretnego? inne niz to co ja wklejam?

Ja jestem fanka Emmaljungi, ale ten Crest wyglada bardzo OK. No i jak ma byc coreczka to ten fioletowy bylby bardzo fajny. A mieszkasz w polskich gorach?

Gość ten czy nie ten
a myslisz, ze ten crest moon spelnia te oczekiwania - mam na mysli dlugie siedzisko i, ze nogi nie beda zwisaly za bardzo? jaka ja jestem zielona w temacie!!!!

Gość ten czy nie ten
nie we wloskich Alpach :-) planuje kupic wozek w Niemczech, bo we wloszech wszystko co dotyczy dziecka kosztuje mase kasy... taki wozek i spacerowka to sie od 500 euro zaczynaja i nawet nie wiadomo jakiej marki. masakra. tutaj sporo ludzi kupuje albo w Austrii albo wlasnie w Niemczech. dzieki za porady. teraz pogadam z mezem i mu pokaze te pompowane kola :-) takie wlasnie chcemy! mam tylko nadzieje, ze mi go wysla do Wloch.

Gość ten czy nie ten
dzieki!