Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNAK mama

Przebilam 13 miesiecznej dziewczynce uszy a wszyscy mnie zjechali

Polecane posty

Gość kazujoszi funaki
dziurki jej zarosna?? Kobieto w glowe sie puknij. Zawsze zostana dziurki. W srodku pojawi sie blonka ale na zewnatrz zawsze bedzie slad. Poza tym ja tez uwazam, ze niemowleta z kolczykami wygladaja smiesznie i zalosnie zarazem

Gość to jest tragedia na pewno
mi tez przekuli uszy jak bylam mala i ciesze sie, bo potem w szkole dziewczynki chodzily do pielegniarki i baly sie, krzyczaly ale kolczyki chcialy miec:) I zazdroscily tym co juz mialy i nie musza przekuwac.Tez nie idze problemu, jak nie bedzie chciala to zdejmie i zarosna dziurki. Gdzie y tu widzicie problem?

Gość acadalfooo
A czy Ty wiesz co to jest "ironia"? Nie myl z aronią. Widać Twój poziom, wszystko bierzesz na serio;/

Mnie trochę rozśmieszają małe dziewczynki z kolczykami, które ledwo co mają włosy. Dziwnie to wygląda ;) Nie mam nic przeciwko kolczykom, ale sama zaczekałabym jak dziecko podrośnie tak do ok 4/5 lat i zapytała czy chce.

Gość always the price we gonna pay
matko co za idiotka :o niektore dziewczynki nie chca miec kolczykow. sam znam jedna ktora ma 20 lat i nie chce przebic. poprostu nie chce miec kolczykow. ja sama sobie przebilam jak mialam 14, moze 15 lat.

Gość to jest tragedia na pewno
nie zostaje slad:) Kiedys jako nastolatka przebilam sobie druga dziurke, ale po jakims czasie przestalam nosic tam kolczyka i mi wszystko zaroslo, a sladu nie ma:)

Gość najbrzydsze są golfy
oczywiście że jej sprawa, ale to dziecko narażone jest na jej głupotę.Aż strach pomyśleć co będzie później..

Gość Tradycjonalistka
I dobrze zrobili,ze Cie zjechali.Skad w ogole wiesz ze Twoja corka jak dorosnie bedzie chciala miec uszy przeklute? sama narzucilas jej cos co sie Tobie podoba.Male dziewczynki z kolczykami w uszach wygladaja jak takie stare malutkie okropne.Nie rozumiem matek ktore to robia.

Gość Aj.................
Denerwujesz się, bo spotkałaś się z nieprzychylnymi opiniami. Faktem jest jednak, że chyba córeczka jest za mała na takie zabiegi kosmetyczne. Było to niepotrzebne. A z tym, że wygląda ślicznie, to też jest Twoja subiektywna ocena. Tak małe dzieci są śliczne i bez tych zbędnych ozdób.

Gość acadalfooo
no sorry skoro pisze o tym na forum to jest i nasza sprawa. Pytała się nas, my odpowiadamy. Przykre jest to, że dzieciw dzisiejszych czasach zamiast dzieciństwa są robione od małego na stare maleńkie.

Jak dla mnie chore, ja mam 21 lat i nigdy nie miałam przebitych uszu i jakoś żyje :o Takie małe dziecko wygląda groteskowo w kolczykach.

Gość oj tam oj tma
dla jednych groteskowo, dla innych ślicznie. Dziewczyny, trochę tolerancji :)

Gość jestescie jebnieci
tatuaz jej zrób to nie ma nic wspólnego z zacofaniem ale ze zdrowym rozsądkiem. Co mnie obchodzi co jest w Czechach? no tak ,nie widzisz roznicy w przekluciu uszu a robieniem tatuazu to co dla jednych jest normalne i ladne ,dla takich jak ty pajacu jest wielka krzywda dla dziecka ,nie pasuje ci to swojemu nie rob ,a ty tylko bzdety wypisujesz ,zupelnie nie na temat ,tatuaze ,tipsy??? przeszczep sobie mozg ;)

Gość TAKA JEDNAK mama
Jakos nie spodkalam sie od mam zeby ktos powiedzial ze to wyglada zle zazwyczaj starzy lekarze mi to mowili . Wiec latwo mowic na forum a ja spodkacie kolezanka z dzieckiem z kolczykami to pewnie mowicie jakie sliczne i jak ladnie wyglada w kolczykach

może i ślicznie dla niektórych, ale dziecko to nie lalka, którą można przebierać dla zaspokojenia próżności mamusi. bo innego wyjaśnienia dla kolczyków u maluszków nie ma.

Trochę tolerancji? Jak dla mnie jakby podrosła i chciała przebić uszy to jak najbardziej, a nie takie coś :o Na siłę "upiększać"

Gość buehehe jak zwykle
matki polki probuja udowodnic, ze autorka nie ma racji. zajmijcie sie swoimi bachorami. autorka bedzie robic ze swoim dzieckiem co bedzie chciala. jesli dziecko nie bedzie chcialo nosic kolczykow to nie bedzie. wiec nie drzyjcie pizd.

Gość acadalfooo
słuchaj jeżeli twoje koleżanki nie potrafią mieć własnego zdania i ci słodzą to nie znaczy że każdy tak robi i robić będzie.

Gość TAKA JEDNAK mama
literowka szybko piesz z dzieckiem na kolanach zdaza sie

Gość olabogaooo
no ZDAZA ZDAZA ;)))

Gość buahahahahahhahahahhahhah
spoDkacie...hhah:D:D:D:D:D SZKODA IDIOTKO ZE TY SIE NIE SPOTTTTTTKAŁAS ZE SŁOWNIKIEM ORTOGRAFICZNYM!!!!!

Gość zadna literowka. dwa razy
tak napisalas :D

Gość no onononog
buahahaha bachory w kolczykami wygladaja okropnie haha takie prawie lyse z metalem w uchu fuj paskupa :o

"autorka bedzie robic ze swoim dzieckiem co bedzie chciala" To tylko świadczy o tobie, kobiety z takim podejściem powinny się cofnąć do przedszkola i zająć lalkami, a nie macierzyństwem.

Gość głupie szczekające erynie
oczywiście zadna, aboslutnie zadna z was nie stroi swojego dzieciaka. Bo idąc tym tokiem rozumowania, to dziecko wystarczy ubrać w suknianą koszulę po kolana i mu to wystarczy. Ciekawe kto kupuje maleńkie sukieneczki, spodnie moro z kieszeniami, bluzy kangurki z kapturami, dla niemowląt??? ani to dla nich wygodne, ani niezbędne. Ale matki kupują, bo chcę zeby dziecko łądnie wyglądało. Proste. Autorko, olej system :) Twoje dziecko, Twoja sprawa.

Gość acadalfooo
... a dziecko gra w gry komputerowe;D

Gość buahahahahahhahahahhahhah
literówka.....KILKA RAZY??? :D:D:D co za tępa dzida..:D:D:D: a twoje dziecko nie dosc ze ma przekłute uszy to jeszcze pewnie na imie ma Jessika????? hahahhaahahhhha:D:D:D:D:D

Gość TAKA JEDNAK mama
I juz zmiana ematu na zjechac ja bo sie pomylila :D Akurat sie spodkalam nawet teraz na studiach codziennie mam go w rekach :P

Gość mirrka
prezent od szpitala?? Przekłuć noworodkowi uszy??????????????????? Ciekawe ile mają chętnych?