Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HrabiaMurgrabia24

Mojego psa porwał jaszczomp !!!!!

Polecane posty

Gość huskwarna
ale czy aby posiadasz odpowiedni alkohol ? bo po zwykłym mamy zagę i wysypkę - drobny rzucik :) może jaiś łyskacz kilku letni by sieznalazł ?

Gość na moim balkonie
Oooo akurat mam trzy szteki. Jamnik ma na imię ciapek?

Gość HrabiaMurgrabka
Właściwie ma na imię Alfons ale prosił, żebym używał jego panieńskiego imienia i nie zwracał się tam do iego przy damach. Z czego masz te szteki? z bizona?

Gość na moim balkonie
mam dla was łiskacza a jamnikowi dałam łiskasa. Czystą też mam,mało wybredna jestem.

Gość huskwarna
tylko sie broń Boże nie pomyl :) ale chyba będę musiała odłożyć tą ekscytującą wyprawę albowiem musże udać sie do łazienki w celach ablucji . cholerna robota a jutro poniedziałek :):):)

Gość HrabiaMurgra
W moim kręgu kulturowym nazywa się to szorowanie jajek, ale możemy się umówić że ablucja brzmi lepiej:\D

Gość na moim balkonie
Nie wiem z jakiego mięsa są szteki, wypluł je jaszczomp porzucając jamnika.Jakoś mi właśnie ten ciapek nie pasował. Ziemia pod balkonem zamarznięta niestety.Ach ten mróz na Marsie...

Gość HrabiaMurgra
Jeśli jesteś z małopolski to oddam Ci jedną z moich wsi i będziesz mogła nauczać wiejskie dzieci i ktoś napisze o Tobie nowelkę:D

Gość HrabiaMurgra
Znam tą pieśń i dziękuję:P Pozdrawiam zacna panno.

Gość na moim balkonie
Mazowieckie Hrabio :-). Czego ja bym mogła dzieci nauczać?

Gość HrabiaMurgra
No i widzisz z moich planów potrzymania gatunku przy użyciu Ciebie zostały juz tylko na prędce nakreslone listy miłosne:D mogłabyś ich uczyć obsługi lampy naftowej;P

Gość kjgkerjgij
jestescie genialni, ale sie usmialam a mam podly dzien (i nie wazne ze bylo, wazne, ze sprawiliscie komus radosc ;) ) :D

Gość HrabiaMurgra
W związku z tym że zapanował niepokój i że wszystkie kobiety na forum obawiają się o przyszłość Pudelka, pragnę uspokoić, że podjęto prace nad tarczą antyjaszczębową! Jaszczembie będą zestrzelane gumką od majtek.

boze ale sie usmialam jak to czytam super opowiadanie boki zrywam

Gość HrabiaMurgra
Sprawa wcale nie jest śmieszna gdyż powtarzające się ataki jaszczembia mogą wpływać na bezpieczeństwo narodowe. Dawniej porywali nas kosmici, muzułmańscy fundamentaliści, albo rosyjska mafia... teraz nad naszymi głowami krąży krwiożerczy jaszczomp i rozdziawia swoją paszczę w naszym kierunku. Być może kolejny będzie Twój chomik!

Gość na moim balkomie
Ja i jamnik znamy się już dużo lepiej niż dwie godziny temu. Nie chciałabym Hrabio narzekać, czy być niewdzięczna losowi, że tak hojnie obdarował mnie twoim jamnikiem ale jamnik teraz usnął. Miałam nadzieję po tym wszystkim na jakieś czułe słowo a tu nic.Za to miał dobrze wgraną mapę mojego ciała co mnie ucieszyło.Tyle u nas.Czy Ty Hrabio myśląc o naszych dzieciach nie byłbyś zniechęcony faktem, że spółkowałam z Twoim jamnikiem? Lubisz Szanowny Hrabio rozwiązłe kobiety?

Gość na moim balkomie
miało być h o j n i e ale coś się wkradło nie wiem czemu

Gość fjfj
z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wypadkow, to ciekawsze niz bunga bunga berlusconiego

Gość na moim balkonie
Wstaliśmy już.Jamnik bezczelnie umył zęby moją szczoteczką.Zjedliśmy po torebce herbaty expresowej(nic innego nie mamy,nie byliśmy jeszcze na zakupach).Teraz czytamy Biblie z podziałem na role.Wieczorem mieliśmy iść do teatru ale bestia chce oglądać "Terminatora" na dvd.Jak będę wracać z pracy mam kupić popcorn.Oj jeszcze będę się modlić żeby jaszczomp wrócił....Właśnie trzeba znaleźć jaszczempia i wyciągnąć konsekwencje!

Gość huskwarna
a to nicpoń ten wąski :) a apropo jaszczembia - mam podejrzenie ,ze dorabia sobie na boku w moim miesćie . Jest ni mniej ni wiecej a kanarem :) Jadę sobie autobusem , patrzę a na przystanku - nos jak haczyk , kurzą stupkę a krogulcze miał paznokcie a na szyjii jakś blacha .Acha , myśle sobie kanar - ale jakiś taki znajomy - choć z twarzy podobny zupełnie do nikogo . A jednak to on ...ale nikogo nie udało mu sie złapać hihih :)

Gość na moim balkonie
Taki jaszczomp może mieć sto wcieleń, przebiegły jest pewnie. Ja myślę, że trzeba powołać komisję śledczą. Komisję z prawdziwego zdarzenia z rozmachem. Kupić im krakersy i wodę mineralną, zamówić ze dwie prostytutki i niech siedzą i radzą aż do wyciągnięcia daleko idących, mylnych wniosków. Huskwarna dzień dobry :-)

Gość huskwarna
kto wie czy taki wredny jaszczomb nie miesza sie do polityki bardzo gwałtownie ? lepiej wypatrujmy na listach wyborczych takich ptasich twarzy . cześć balkoniku :)

i ja dziś widziałam jaszczempia w przelocie, wzburzył wiatr swymi skrzydłami aż mi grzywa me oczęta przysłoniła. jaszczomp w swym dziobie gps'a miał, słychać się dało doniosły Hołowczyca głos- skręć w prawo, potem prosto przez najbliższe skrzyżowanie, a na cel podróży obrane miał balkonowe okno, owego jamnika Alfonsa pobytu miejsce.

Gość skfjwij
hahahahhahahahahha :D

Gość HrabiaMurgrabia
W niepokojem zauważyłem, że sprawa ma charakter kryminalny. Doszło wszakże do porwani i zawłaszczenia mienia w postaci jamnika sztuk jeden. Jamnik jak wiadomo był podpalany, szorstkowłosy i jak ktoś słusznie zauważył nazywa się jak pierwszy lepszy sutener. Mam nadzieję, że poza karmieniem mojego psa herbatą Lipton oraz kawą rozpuszczalną nie dochodzi do większych nadużyć. Całe szczęście, że nie czytasz mu droga Pani Koranu, bo nie chciałbym żeby pies obwiesił się trotylem i zdetonował mi się w stodole.

Gość na moim balkonie
Drogi Hrabio Zastanawia mnie skąd wiesz, że herbata była lipton a kawa rozpuszczalna? To jakiś podstęp? Bez obaw jamnik się nie zdetonuje bo bardzo podoba mu się nowoczesne życie miejskie. Już prawie zapomniał o Tobie i o polowaniach, teraz grałby tylko na playstation. Nie pozwalam mu siedzieć na kafe, sam wiesz jak to wypacza.Nie chcę żeby stał się ordynarny.Dużo pali...Niechętnie się kąpie. Był tu taki/taka co się śmiał głośno(post nad tobą) pewnie on wie gdzie jest jaszczomp sądząc po szyderczym śmiechu. Huskwarna dużo racji w Twoim poście.Pewnie na takiej liście wyborczej to każdy może być jaszczempiem a już na 100% co drugi jest ptakiem.Takie czasy! Magdlanea na wszelki wypadek zabarykadowaliśmy się!

Gość huskwarna
snilo mi sie dizś ,zę owy jamnok został zaproszony na ślub ksiecia Williama i został tam pokąsany przez pupilki królowej Elżbiety , ach ci anglicy :) jamnik niech tyle herbaty nie żre , bo bedize miał po niej brązowe żeby a jak wiadomo nikt mu tego czegoś do czyszczenia zebów kupował nie będize .

Gość huskwarna
a na liscie wyborczej to same orły - nie jaszczembie :):):)