Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comam robić noco

własnie pobiłam się za współlokatorką... to straszne! ja? pomocy...

Polecane posty

Gość comam robić noco
Co kurfa zacieszasz dyrektore? :( Dawno chochlą po dópie nie dostałaś?

Gość volum
Skoro chcesz mieszkac ,oczyśc relacje na ile potrafisz.Zastanów sie ?W czm Ty zawiniłaś i za to Ją przeproś.

Gość comam robić noco
Nie ja się kurfa bije tylko ta piździa czyścioszka mnie napierdala łyżkom po ryjcu :( OMG wszyscy sie nade mna znencacie

Gość comam robić noco
wsadze jej w dópe, bo zawsze muwiła, że chce w anusa tylko jej chłopak się bżydził jej kałó bo ona nie myje dupy tylko hodzi z takim obesrańcem zwisającym

Gość jakis głupek
ej, dobrze się stało, atmosfera między wami się oczyściła. teraz proponuję, by spytać się koleżanki rano czy już jej przeszło, przeprosić się i przegadać sprawę. jeszcze będzie dobrze ;)

Gość comam robić noco
i to ógotuje i dam moim kotkom tylko potem znowu nie domyje garka a ona będzie znowu się próła jak stara szmata...

Gość comam robić noco
jakis głupek chyba cie posrało że jom pszeprosze ! :P jeszcze sóka piersza mnie bedzie mósiała pszepraszać bo naśle na nią stado rozgniewanych słoni z afrykanskiego bószu

Gość jakis głupek
co się odezwę --- topik umiera :o kurcze

Gość comam robić noco
No i znowó mi pszypiepszyła hohlą :(

Gość comam robić noco
Zafsze krew mi leci z nosa jak mam okres, co to takie dzifne? Weeeźcie :( Pierdolmy się wszyscy

Gość tyereytuyty88
jakby ktoś tak ze mną zrobił to na pewno bym poszła to powiedzieć bo sorry ale wylewanie na kogoś pomyj to jest karalne :/ i to ona powinna się wyprowadzić nie ty. powinnaś o tym powiedzieć komuś z akademika a ja bym nawet na policji zgłosiła nękanie.

Gość Maryjetta.
Ej no sory ale kuchnia jest od garow a nie lazienka. Przypalonego nie idzie odmoczyc,trzeba od razu druciakiem szorowac. Autorko przypominasz mi mojego ojca menela. Ku.rwa,w lazience garnek? I moze jeszcze po spuszczaniu wody z kibla troche odprysnie na garnek. Do tego te zarazki brrr. Lubisz zrec z gownianego garnka?

Gość no patologia i tyle
nie umiecie konfliktow normalnie rozwiazywac? Wiesz, to naprawde moze byc irytuace jezeli ciagle robisz burdel w domu-powywalane rzeczy na lozku? No kurde, to wspolne mieszkanie, obowiazuja jakies zasady! To co dla Ciebie jest normalne dl kogos innego moze byc otatnim syfem. I "moczenie garnka" przez caly dzien? Pierwsze slysze o takich metodach. najwyzej 20 minut w kuchni i szorowac cifem.

Gość kkkiiikkkaaa
Dokładnie, kto moczy garnek cały dzień? Jeszcze w łazience?? Przecież to juz po godzinie zaczyna śmierdzieć! Przypalony garnek moczy się max pół godziny a jak nie pomoże to zasypać sodą i schować sobie do szafki, a nie straszyć nim współlokatorki. A jak nie pomoże to kupić nowy.

Gość regres to uczuciowy gej
brudasek troche jestes, przypalony gar musisz szorowac, ja robie tak wlewam troche wody, plynu do srodka i gotuje to, wtedy brud odchodzi i latwiej sie go myje. tez bym sie wkurzyla jakby ktos w wspolnej lazience gary moczyl. no ale nie oblalabym cie, ja wyrzucilabym ci ten gar do kosza.

Gość co mam robić - to ja
już się tak nie mądrzcie z tym garnkiem. Mieszkamy w jedyn pokoju małym i nietrudno nadepnąć sobie na odcisk, zresztą już 3 lata. Nie jestem wielką bałaganiarą. Gdybym zostawiła garnek we wspólnej kuchni dawno by zniknął. Nie przyszło wam do głowy że zostawiłam go rano a wyszłam na cały dzien na zajęcia? Poza tym, ja znajduje czesto zostawione przez nie rzeczy w zlewie i to jest to samo. Smieszą mnie osoby które tak się brzydzą przypalonego garnka. Załoze sie ze wy nawet nigdy swoich rączek nie ubrudziłyscie, tylko mama wynosi śmieci i myje gary... No ale nie będę już tłumaczyć co niektorym tłumokom bo nie chce mi się. Rzecz w tym że zaraz po godzinie pogodziłysmy sie. Wyszłysmy na korytarz, wypałilysmy pol paczki fajek i ... zaczelysmy sie śmiać. Tak naprawde nie chodzilo o garnek, tylko o kumulowane od dawna napięcie. Inaczej y sie to też skonczylo gdybym ja zamiast ją szarpac, wziela ten garnek i też ją polała... ale cóż za pozno. Zgodziłysmy sie ze zachowałysmy sie jak dwa terytorialne zwierzęta. Już rozumiem facetów ktorzy leją się po mordzie a na drugi dzien juz jest wszystko w porządku, aczkolwiek do dzisiaj nigdy nie przypuszczałam że takie coś się zdarzy.