Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznam

Czy moja dziewczyna może zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość nieznam

Od początku, kochałem się z moją dziewczyną w dzień "prawdopodobnie niepłodny" - tak wynika z kalkulatorów internetowych. Przez chwilę jakąś minutę bez zabezpieczenia, bez wytrysku. Później zrobiłem jej minetkę i kochaliśmy się w gumce. (Byłem pewien że ma niepłodne, ale się pomyliłem). 5 dni później miała już płodne i też się kochaliśmy jednak to były raczej pieszczoty i wkładałem mojego członka tylko "kawałek", i później znów minetka i stosunek w gumce. Myślę że bardzo szczegółowo opisałem, proszę o wasze oceny!

Gość rózana marmolada
tka bedzie miala trojaczki buahhahaha

Gość nieznam
?

na kalkulatorach internetowych można się strasznie zawieść ;| weeeeź. przecież na cykl kobiety wpływa tyle czynników, w każdej chwili może się coś przesunąć przecież i wtedy można się bardzo zdziwić, bo przeciez tam pisało że coś tam. ;| jeśli nie było wytrysku to nie martw się. jest jeszcze kwestia peejakulatu, ale to jest jak juz napisałam w innym temacie- temat rzeka. jedni że mozna, drudzy że nie. i jeszcze jedno, w sumie do wszystkich, jeśli nie chcę się ciąży to po tak ryzykować bez zabezpieczenia? myślę że będzie ok, nie martw się. dobrze że potem w dalszej części mieliście tą gumkę.

Gość nieznam
Wiem to było głupie, pomyliłem się też co do tych dni bo zawsze tego pilnowałem. Po minetce z kobiety dużo płynów "ucieka" więc może też spłynęło co nieco...

Gość cuqierova
Nie bój żaby, nie zostaniesz ojcem ;)

Gość ChlopekRoztropek
Szanse raczej znikome, ale nikt z nas nad Wami nie siedzial i nie obserwowal, wiec nie mozna wykluczyc. Wiecie o itnieniu antykoncepcji doraznej?

Gość takie tam ^^
a wiesz co to preejakulat

Gość ChlopekRoztropek
W preejakujacie nie ma plemnikow

Gość nieznam
ChlopekRoztropek: skąd wiesz że nie ma?