Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

my_sex_is_a_killer

Czy warto spróbowac seksu z kobietą?

Polecane posty

eh.. też się nad tym zastanawiam, zwłaszcza, że kręci się koło mnie jedna ładna bi i wiem, że bez problemu by się zgodziła ;) całowałyśmy się już nawet, ale nie wiem.. chyba jednak jestem zbyt dużą zwolenniczką penisów, ale z drugiej strony... :>

ale to że zrobisz to z kobietą nie oznacza, że juz tylko z kobietami będziesz to robić. jak jest ładna i Cię pociąga to skorzystaj, później będziesz miała ochotę ale nie będzie okazji :) a pocałunki kobiet są niezapomniane :P

Gość błechłechłe
chyba z lustrem sie całowałaś venuz :D

haha taa... owszem, moje odbicie w lustrze całkiem mnie kręci, ale jednak wolę żywe istoty ;) A co do kobiecych pocałunków, to racja- kiedyś spotkałam taką bardzo fajną Portugalkę- całowała się niesamowicie- do tej pory czasem wymieniamy maile, że szkoda, że tylko na całowaniu się skończyło ;) a tą obecną chyba na prawdę rozważę, może to być przyjemna odmiana- aż grzech nie spróbować ;)

Gość błechłechłe
bajki dla ubogich opowiadasz

spoko, skoro tak twierdzisz, nie mam zamiaru Ci nic udowadniać ;)

O jaki odzew :) Więc widze, ze nie tylko mi takie pomysły przychodza do głowy. Tylko, ze to nie jest takie łatwe znaleźć odpowiednią dziewczynę, nie wszystkie chciałyby spróbowac a oczywiście taka musi mnie pociągac fizycznie.

Gość Mateusz87
Wierz mi warto!

ja to zrobiłam kiedyś i z miła chęcią w przyszłości bym to powtórzyła :)

my_sex_is_a_killer ty nie rób dalekosiężnych planów tylko jak masz ochotę tonie przegap okazji. Jak będziesz takowej szukała to do usranej śmierci nie znajdziesz. Jak podejdziesz do sprawy na luzie i otworzysz się na dziewczyny to sama ci się takowa nawinie nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Przede wszystkim przestań przygodę z dziewczyną traktować aj coś egzotycznego ;) bo i to potencjalne partnerki na kilometr wyczują zapewniam cię że nikt nie chce być małpką doświadczalną i jak chlapniesz że chciała byś spróbować to stracisz wiele potencjalnych kandydatek. Czy warto? Jak cie dziewczyny pociągają i czujesz ochotę to warto. A ja ci powiem tyle że pomiędzy dwoma fajnymi dziewczynami wyzwala się taka energia i napięcie że nie powinnaś żałować ;)

Myslicielu, ale mi właśnie chodzi o takie doświadczenie, a jeżeli mówisz o partnerce to tylko i wyłacznie do seksu, w żadnym wypadku o związek emocjonalny mi nie chodzi. A czy, czysto teoretycznie, gdybym była z związku to czy taki facet uznałby cała sytuację za zdradę? Chyba nie..

To zapewne zależy od faceta. Jeden tak drugi nie. W sumie jak byś to zrobiła będąc ze mną za moimi plecami uznał bym to za zdradę :D Zupełnie inna bajka jak bym o tym wiedział/ uczestniczył i się zgodził. Ogólnie uważam że w związku sex poza związkiem jest bezsensu jak juz to razem. byłem w związku z dziewczyna bi i często miała kontakty z dziewczynami nie powiem żebym narzekał. A to że tobie chodzi tylko o sex to wydedukowałem ale pomimo to musisz zrozumieć że dziewczyny nie lubią "chcących spróbować " wolą zdecydowane ;) A jak zaczniesz się bawić sexem nie możesz wykluczyć że skończy się związkiem emocjonalnym