Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Marika10-a no źle. ona się obraziła, nie odpowiada na smsy, ani na gg(chociaż ma włączone) ani nie odbiera telefonów, zupełna cisza, nie wiem co mam robić, na uczelni podobno jej nie było jak poszedłem.

mówiliśmy Ci że tak będzie. Trzeba było nie świrować z tymi pigułkami. A teraz z innym będzie uprawiać seks. Z takim który nie będzie jej na każdym kroku rzucał kłód!!!!

nioe wiem dlaczego się nie odzywa. tak to ja napisałem to pytanie do wróźki imam sie już wszytskiego może ona mi powie czy ona z kims już sypia. jestem załamany:(

tak chciałem zmienić imie bo ona czasem też przeglada kafeterie wiec niektóre dane zmieniłem.

Trzeba przyznać, że to jedno z lepszych prowo na kafe :) Dziewczyny, co byście zrobiły, gdybyście poznały faceta, który nie chce uprawiać seksu, opierdala Was za czwórkę (zła ocena :D ) i nie chce uprawiać z Wami seksu przez (ile to by wychodziło? 7 lat?) wieczność? A, i pisze do wróżki? :D\ Takich facetów NIE MA. Mam nadzieję... :O

Gość Pułkownik Śliweczka
Dlaczego, wciąż podbijasz ten temat, i szukasz koejnych idiotów. Jesteś gejem proste, zniewieściałym tatusie, ojcem, albo masz schizofrenie

jeszcze czepia się dziewczyny że jest nieodpowiedzialna bo chce się zabezpieczać! Dupek. Ja bym spieprzała ile sił, tylko jeszcze bym dziada naznaczyła żeby żadna inna nie traciła czasu na niego ! o!

nie jestem gejem i to nie prowokacja, a więc tacy faceci istnieją myślę że na szczęście bo w dzisiejszych czasach trudno znaleźć kobiecie takiego jak ja. a pisze do wróżki bo czytałem ze dobra ona jest wiec co mi szkodziło zapytać zresztą ja się tym też troche interesuje już dwa razy byłem u wróźki i nawet mi się spełniło wiec pomyślałem że zapytam czy mnie nie zdradza.ona nadal sie nie odzywa.

jeszcze wróżba wyszłą że nie bedzie ze mną ale że będzie żałować, teraz już całkiem mam doła:(

Nie odzywa się? Grzeczna dziewczynka:)) Czekasz aż ona zadzwoni? Jeżeli tak będziesz podchodził do każdego związku,to wybacz ale zostaniesz emerytem-kawalerem.Zapomnisz że ten interesik jest nie tylko do siusiania:) Mówię to ja,kobieta.

a co ma zrobić? dzwonię do niej ale nie odbiera, na uczelni byłem wczoraj i dziś nie widziałem jej spotkałem jej kolegę to stwoerdził że jjej nie było ale czy mówił prawdę to ja nie wiem.nie wiem już rozważam że zadzwonię do jej matki.myslisz że to dobry pomysł?

Zwariowałeś? A co matka ma do dorosłej dziewczyny? To są wasze sprawy! Cały czas mówiliśmy Ci że tak będzie.

a nie myslałeś o tym, że może jej matka będzie dla Ciebie odpowiedzniejszą partnerką?? Daj tej dziewczynie żyć (wreszcie) !!! Ostrzegaliśmy że tak będzie to co się dziwisz? Ty nawet nie zachowujesz się jak ojciec (jak to niektórzy pisali) tylko jak jakiś pieprzony kapo !!!!

to co ja moge zrobić. ja ją kocham. nie wiem co robić już tak pomyślałem że bede koczował u niej po domem to kiedyś na pewno wyjdzie.

"w dzisiejszych czasach trudno znaleźć kobiecie takiego jak ja" Dzięki Bogu :O

bad seed a ja myslę że niektóre kobiety sa inne niż ona i panie na kafeterii. ja tez mam powodzenie u dziewczyn dość nawet może nie takie jak ona u facetów no ale wiadomo że faceci to raczej mysla nie głowa.

Ile razy mamy Ci powtarzać no ile? Masz dla niej szacunek,brawo! Ale ona ma swoje potrzeby jak każdy zdrowy człowiek. A Ty masz to w dupie.Ważne tylko co Ty chcesz.

jesteś psychiczny - wracamy do punktu wyjścia sprzed 20 stron. To nie jest żadna miłość, jakbyś ją kochał to puknął byś ją człowieku 2 lata temu. To jest jakaś obsesja! Lecz się i daj dziewczynie spokój. Kuźwa drażni mnie już ten człowiek.

Marika 10 ale ja pytam teraz o to co zrobić zeby z nia porozmawiac jak ją mam teraz namierzyć? nie mieści mi sie w głowie że ona śmie nie chodzić na zajęcia.może ona jest chora?nie wiem już.