Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Andzia860
Ja wymiękam..........tu trzeba psychiatry. Zresztą wolę spędzić czas ze swoim facetem na seksie niż czytać o twojej impotencji. Frajerze!!!

zresztą głupia nie jest i wie co robi, nie umiesz spełnić zwykłych rzeczy akimi jest seks a zajmujesz sie jej zyciem prywatnym, nie jestescie w zwiazku bo nie spaliscie ze sobą pedale jeden

ma matke-i ona ciągle na nią najeżdza ze ma złe oceny i że jest dziwką, wczesniej jej bronbiłem bo uczyła się dobrze no i dzwiką nie jest/nie była, ale teraz źle się uczyten semestr to jak narazie chyba wpadła jej tylko jakas jedna czy dwie piątczyny a czwórek naliczyłem już z 5:(i nie wiem czy sie nie puszcza więc nie wiem czy matka nie ma racji

Ona jest pełnoletnia,sama odpowiada za siebie i za swoje oceny. Dobrze ze ona nie ma wywiadówek:)))

nie jeden bo skala ocen na studiach jest 2-5 więc 4 to zła ocena. i jeszcze żeby to jedna a tu mówie że z 5 naliczyłem a może jeszcze coś zataiła.ma ze dwie piątki ale jaka średnia-niska. na semestr 4.4 po sesji to też nisko.

i tu też jest problem bo przecież ocen z kolokwiów nie wpisują do indeksu tylko musze sie jej pytać albo jej koleżanek czasem :( a tak bym miał czarno-na białym.

Gość Andzia860
Ty cholerny świrze , zostaw tą dziewczyne w spokoju .

po czym widzisz że to prowo. czasem żeby sprawdzic czy dziewczyna mówi prawdę jak idę po nią na uczelnię spytam jak tam te kolokwia np jednego z jej znajomych, którzy już sa i moimi znajomymi, to najcześciej sami się wygadaują ze typu-ooo stary sieczka była, ale Doma dała radę przeciez na 4np. no i tka wiemk czy mówi prawde. przeciez nie pytam ich w prost co dostała dominika tylko tak podpytuje-inteligentny jestem,

nie jestem psycholem tylko czasem sprawdzam czy mnie ona nie okłamuje to chyba normalne. nie mam mozliwosci jej upilnować czy śpi zawsze sza,a w łóżku ale to mmoge zrobić.

Gość mmm,
To napewno prowokacja. Czytam od poczatku i mysle, ze to niemozliwe, żeby ktos byl tak popier..olony. Proponuje nie odpowiadac, niech sie gosc idzie bujac

Gość ravindara
Autorze a czemu brzydzisz się swojej dziewczyny w czasie okresu?

Nie brzydze się swojej dziewczyny ale tez nie wyobrażam sobie że w te dni mógłbym ją pieścić inaczej niz przez ubranie.

nie życzę sobie żebyś mnie obrażała, jesteś kobietą (podobno)więc ja Cię obrazać nie będę. nie wiem, może Twoj facet uprawia nawet z Tobą i seks w trakcie okresu ale ja nie zamierzam bo to obrzydliwe.

Gość ravindara
Przeciez nikt Ci nie każe tam ręki pchać, ale wczoraj czytalam topik gdzie dziewczymy pisaly, że one mają wlaśnie najwiekszą ochotę i przyjemność w czasie okresu, ja zresztą też. I co będzię jeżeli (oczywiście kiedyś za te 4 lata....) zaczniecie wspólżyć i ona też będzie chciala w czasie okresu, powiesz jej że sie brzydzisz?? Zresztą po co ja pytam, ona na pewno nie wytrzyma z Tobą tak dlugo, bo nie możesz zaspokoić jej potrzeb.

Bo mój facet jest normalny :) I go nie obrzydzam w żadnym wypadku;) A skoro ciebie dziewczyna obrzydza to odpowiedź jest jedna, myślę jedyna słuszna - jesteś gejem :)

Gość rozmarzona dziewczyna
ja ze swoim chłopakiem zaczęłam współżyć miesiąc po tym jak zaczęliśmy ze sobą być i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi, zabezpieczamy się, na studiach nie mamy problemów.. więc nie rozumiem autora zupelnie...