Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Prawda jest taka, że nie znamy sytuacji dokładnie. Może jej hormony buzują, sama nie może sobie dać rady z tym pożądaniem, ale tylko "straszy", że pójdzie do innego, a tak naprawdę kocha Autora, bo nie idzie do innego. Może powinniście iść na kompromis i uprawiać seks oralny póki co, bez żadnych wyrzutów.

nie. powiedziałem nie będzie żadnego seksu dopóki ona nie zmądrzeje. nawet jej nie pocałuje.

Gość Andzia860
ale ty jesteś naiwny.

to że jej hormony buzują to na pewno. tylko co z tego? jak już ma TE DNI to naprawde trudno sie od niej odpędzić, jak ona uważa że ja wtedy bym się z nią piescił to jest w błedzie okropność;/

Gość Andzia860
nie ty to kto inny

Czytam,czytam i własnym oczom nie wierze:)) Teraz już tema nie seksu za 4 lata a antykoncepcji?

Gość Andzia860
Widzę że ty nie masz zielonego pojęcia o hormonach. kobiety mają największą ochotę na seks kilka dni przed miesiączkowaniem . W trakcie owulacji nawet na ciebie nie spojrzy.

A Ty nie masz ochoty na pieszczoty, seks, pocałunki nigdy?

jak to w trakcie owulacji nigdy? to wg Ciebie jak rodzą się dzieci??? przed kilka dni rozumiem ale nie w trakcie

meyve-mam ale się poświęce, ona musi miec karę A za dobry dyplom,nagroda:))

Nie wierze, poprostu nie wierze ze na swiecie sa tacy ludzie. Nigdy bym nie pomyslala ze sadyści będą na kafe. Jesteś poprostu nienormalny traktujesz ją jak swoją własność, jeżeli by mnie który kolwiek facet rozkazywał i mówił co mam robić to bym skończyła z nim odrazu. Nie krzywdź dziewczyny sam odejdź ona i tak Cię zostawi, pozna normalną osobe z którąs się wyszaleje, pozna życie, i będzie miała co wspominać, a ty albo szpital psychatryczny albo zakon lub jesteś gejem

Gość Andzia860
KARE.ZA co kare bo się pogubiłam?

Ludziska,trzymajcie mnie,bo jak prz.....lę to zrozumie o co chodzi:)) Najpierw piszesz że ona na sex ma jeszcze czas bo musi się uczyć,że bedziecie się kochać jak ona skonczy studia.Teraz piszesz o karze. A nagroda?Kiedy?

Gość Andzia860
Człowieku twoja niewiedza na temat hormonów kobiecych jest tragiczna i ty chcesz ją uczyć antykoncepcji twierdząc iż w czasie miesiączkowania dojdzie do zapłodnienia. Jak podejmujesz temat to najpierw się doedukuj bo obciach sobie robisz.

kara za to że napisała że idzie z kims i że nie odpowiada za to co zrobi oraz za to że jest nieodpowiedzialna. nagrody są w postaci kwiatków czekoladek itd, ale narazie zaniacham.

a i jeszcza za to że szlaja się z kimś a ma jutro kolowkium a potem znowu dostanie czwórkę:( mało powodów?

Pisać jedno a robić to drugie! Ona w ten sposób chce Ci coś przekazać. Nie jesteś jedyny na tym świecie.Zrozum to.

Gość forumowa demaskatorka
to bardzo marna PROWOKACJA! Gdyby to była prawda, nie gubiłbyś się w zeznaniach. Ludzie nie odpowiadajcie mu, bo on sobie z was jaja robi! Nie widzicie tego?!