Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Marika on jej nie szanuje! Jakby ją szanował to już dawno by uprawiali sex jak normalni ludzie. A on ją tresuje jak jakiegoś chomiczka do jasnej cholery. I czeka aż go pogłaszczemy po główce. Robisz jej krzywdę człowieku, rozumiesz??????

Gdyby ona Cię prosiła o napad na bank zeby udowodnić jej miłość to fakt miała by coś z głową.Musiałbyś się zastanowić:) A tu chodzi tylko o sex,no jaja jak berety:)

nie robie jej krzywdy nigdy jej nie skrzywdzę nigdy nigdy nigdy. i nie pozwole jej odejść. nie wiem tylko jak ją namierzyć.

jak ona śmie?? no nieeee nie wierzę własnym oczom ... A tak śmie, że ma może lenia i ma w dupie dzisiejsze i jutrzejsze zajęcia. I ma wreszcie święty spokój. A tobie nic do tego!!!!!!

marika10 ja już do niej wysłałęm z 500smsów wysyłam przynajmniej co godzinę. na żadnego nie odpowiada. dzwoniłem dziś już 46 razy-liczyłem. a właśnie sie dziwie jak śmiała bo to pzeciez ćwiczenia miała.

czarnamaska wyobrazam sobie ciebie jako takiego ciemnego blondyna z ulizana grzywa na bok, twtarz, skora jak pupcia niemowlęcia, bleeeeeeeeeeeeee masakra. Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz, nie znasz tego powiedzenia?

Alicja:) Tylko nie o jedzeniu bo zaraz ja coś spróbuje:) A ja na sex jeszcze miesiąc muszę czekać:)

autorze daj jej spokoj!!! WYraznie widac ze laska ma cie juz dosc i nie narzucaj sie tak, bo sie osmieszasz tylko. 46 razy dzwonil i 500 smsow wyslal. Zgnoi cie, ajeszcze poda na policje o nekanie a to juz jest karalne pamietaj.

nie wiem co robić. nie jestem brunetem jestem blondynem i włosy stawiam na zel.zazwyczaj bo nie zawsze.

Czarnamasko,tak na poważnie to nie pisz nie dzwoń. Czekaj aż sprawy same się potoczą.

reasumując tak-ona bywa na gg pisałem ale nie odpisuje, pisałem z nowego numeru ale tez nie odpisuje, spróbowałbym zadzwonic z nowego nr nawet już kupiłem starter ale ona nie odbierze od nienznajomego numeru wiec bez sensu, na uczelni złapać jej nie mogę, co robić?

marika 10 -nie moge tak nic nie robić. latam z kąta w kąt nawet teraz odpisuje w dopadkach, nie kłądłem sie już spać 3dni.

Gość i ja się tez wypowiem
ja tam na jej miejscu zgłosiłabym to na policje, bo to jest nekanie i jest karalne....i już... a tak poza tym to śmierdzi prowokacją na kilometr, choc przyznam sie ze fajnie sie czyta takie durnoty :D

no może dla Ciebie to durnoty ale dla mnie poważna sprawa. nigdy tak jeszcze nie było zeby od 3 dni cisza.

Nic nie zrobisz, bo ona się ciebie boi, dlatego się z tobą nie kontaktuje. Też bym się bała, mam wrażenie, że masz skłonności sadystyczne.

nie jestem gejem i to nie prowokacja, a więc tacy faceci istnieją myślę że na szczęście bo w dzisiejszych czasach trudno znaleźć kobiecie takiego jak ja. a pisze do wróżki bo czytałem ze dobra ona jest wiec co mi szkodziło zapytać zresztą ja się tym też troche interesuje już dwa razy byłem u wróźki i nawet mi się spełniło wiec pomyślałem że zapytam czy mnie nie zdradza.ona nadal sie nie odzywa.

no wreszcie dziewczyna na oczy przejrzała i dała sobie z Tobą spokój. śledzę ten topik od początku i nie mogę uwierzyć w to, że istnieją ludzie tacy jak ty. na twoim miejscu położyłabym uszy po sobie i spróbowała się zmienić a nie afiszowała się ze swoją chorobą na forach publicznych

POdaj mi do niej numer i jej wiadomosc przekaze. Jesli jestes ciekaw jaka to Ci ja napisze tu i teraz.... " Napisz mu by Cie zostawił w spokoju, bo jesli tego nie zrobi to podasz go na policje o nekanie". Pasuje?