Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość skyclad
Same psychole tutaj. To moja dziewczyna, chcę żey mi urodziła dzieci, może da się ją wychować. Niech dziewczyna ucieka jak najdalej!!!!!!!

a co w tym złego że chce żeby mi urodziła zdrowe dzieci? taka chyba jest natura,że to kobieta rodzi? aha, czemu mam szukać na wydziale nauk społecznych akurat?

Gość Andzia860
Meyve. Czy nie widzisz jak on się wyraża o swojej niby miłości : nierozgarnięta , dzi..ka , a ty piszesz iż powinna być zadowolona z takiego faceta . Gość chce kontrolować całe jej życie , każdy aspekt, kiedy się kochać , jak zabezpieczać. Nie dąży do kompromisu tylko rzuca ' ja postanowiłem' . Jak można za kogoś podejmować decyzje , ograniczać jego wolność fizyczną i psychiczną . Meyve wyjaśnij mi swoje stanowisko.

"Wychować" niedosłownie, postaraj się używać częściej prawej półkuli mózgu. W przeciwieństwie do Twojej interpretacji Autor nie traktuje swojej dziewczyny jakby to było zwierzątko. Chce z nią kiedyś założyć rodzinę, więc to jasne, że patrzy pod tym kątem na związek.

Gość Andzia860
Patrzy pod kontem założyciela stada a nie rodziny . Rodzina to wpólne decyzje i kompromisy . Gość jest na pozycji buhaja rozpłodowego .

no ale chyba ak swiat jest urządzony że to kobieta rodzi a facet zapładnia? masz do tego jakieś wątpliwości? nie moja wina że taka jest natura i kolej rzeczy, jakbym to ja byłm kobietą a ona facetem to starałbym się żeby dzieci urodziły się zdrowe. nie wiem , tak cięzko to zrozumieć?

Nie chce kontrolować całego życia tej dziewczyny, problem jest jedynie w kwestii seksu. Co do tych określeń, masz rację. Kiedy dziewczyna pisze, że umówi się z innym i nie odpowiada za to, co z nim będzie robić, to nie dziwię się, że nawet najbardziej zakochanemu facetowi mogłoby przyjść do głowy określenie "dziwka". A skoro tak jest, to najlepszym wyjściem byłoby rozstanie się. Nierozgarnięta, bo niedojrzała.

Gość Andzia860
Już ją próbuje zdominować .....a co jak po paru latach "zupa będzie za słona"? Ta dziewczyna nie ma z tobą przyszłości (z tobą żadna normalna dziewczyna nie wytrzyma takiej presji)

zdominować? to jest tylko troska! a fakt faktem kto miałby być głową rodziny jak nie ja?ona?śmieszne

Gość Andzia860
Być może wiesz jak świat jest urządzony...ale pojęcia nie masz o urządzeniu rodziny . Pokryć może każdy . Sztuką jest nauczyć ,zrozumieć i póżniej wychować. Patrzeć w tę samą stronę i w tym samym kierunku podążać.

no to własnie chcę ją wycować na dobrą matkę i chcę razem z nią wychowywać dzieci! i chce żeby patrzyła w odpowiednim kierunku!

Kwestia innego podejścia do życia. Ja rozumiem Autora, bo gdyby mi facet powiedział, że mam brać hormony, to najpierw bym spróbowała z nim porozmawiać na ten temat, a jeśli nadal stawiałby swoją przyjemność seksu bez gumki ponad wszelkie konsekwencje brania tabletek, zostawiłabym go. Większość moich koleżanek bierze tabletki, więc pewnie uznałyby mnie za dziwną pod tym względem, ale nie obchodzi mnie to. Niektóre nie mają facetów, ale biorą tabletki, bo dzięki nim chudną albo rosną im piersi. Dodatkowym efektem jest to, że nie mają oporów przez seksem po imprezie, bo niemal 100% ochrony przed ciążą przecież.

Gość Andzia860
Śmiesznym jest dla ciebie fakt decydowania kobiety w sprawy rodziny?

nie-śmieszne jest dla mnie to że moja dziewczyna zagubiła gdzieś zdolność przyszłościowego logicznego myślenia, a raczej nie...to jest po prostu SMUTNE

Gość Andzia860
Wychować? Jeśli byś ją kochał to nie wychowywał byś jej tylko ją akceptował z jej dziwactwami . Porozmawiaj z nią jak przyjaciel a nie jak ojciec i uszanuj jej decyzje bo tylko tak będzie wiedziała że ma partner , którego propozycje są warte wysłuchania.Nigdy nie narzucaj swojej woli kobiecie z którą chcesz spędzić życie.

czyli co? każdy jej nawet najbardziej nieodpowiedzialny pomysł mam pochwalać i głaskac po główce bo nie wypada inaczej????

Gość Andzia860
Musiała zatracić zdolność logicznego myślenia skoro z tobą wytrzymuje....Jest młoda chce łapać życie w garści ze wszystkim co jej niesie a ty jyż jej zaplanowałes przyszłość . Zajołeś się jej zdrowiem , zaplanowałes rodzinę , a ona chce po prostu cieszyć się życiem . Pamiętaj nie wiesz co los ci da za zakrętem i czy zdązysz zrealizować choć część idealnych planów . Nawet jeśli to kosztem jej szczęścia .

Gość Andzia860
Nie pochwalać a wysłuchać z szacunkiem.

moje plany to nasze wspólne plany. przeicez nie chce dla niej źle, chce żeby była zdrowa, żeby urodziła zdrowe dzieci, żeby była wykształcona to źle?

Gość Andzia860
zapomniałeś .... "chcę aby była szczęśliwa". Ale cóż jakby ci jej zabrakło to zawsze ci pozostaną twoje wielkie plany.

W końcu dziewczyna zmądrzała, nie znam jej, ale jestem z niej dumna! :) oby więcej takich :) Mam nadzieję, że jej dobrze było z tym kimś z kim się umówiła :) jej też się coś od życia należy :)

nie lubię niedziel-sugerujesz mi że się z kimś puściła??? oczywiście że chce żeby była szczęśliwa!

Gość 50 kg
jakby sie puściła to moze bys zmądrzał i z nią zerwał? nie rozumiesz, że zaslugujesz na kogos lepszego?

Gość Andzia860
a tak o antykoncepcji ,pomyślcie o wkłdce niehormonalnej koszt około 400zł działa 5 lat można w każdej chwili usunąć na ewentualność planowania ciąży, skutków ubocznych brak.

sugerujesz mi że się z kimś puściła??? Sam gdzieś tam napisałeś w tym temacie ze fochem napisała Ci bez łaski i że się z kimś umówiła tak ? I ona się nie puściła, ona W KOŃCU uprawiała seks :)

Gość Andzia860
50kg. Dla kogoś takiego żadna dziewczyna nie będzie dość dobra a już na pewno nie taka która spróbuje mieć własne zdanie.

nigdy nie pozwolę jej odejść! ona jest moja! najwyżej jak dała dupy komuś to za to odpwoie ale ona jest MOJĄ!!!!!!!!