Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktokurnajest

CZEMU METALE NIE LUBIĄ LUDZI SLUCHAJACYCH MUZYKE ELEKTRONICZNĄ?

Polecane posty

Gość wielu ludzi
no skoro tak mowisz -dobra masz racje :)

Gość metal - techno
Jeszcze nie słyszałem, skomplikowanej i wyrafinowanej lini melodycznej w muzyce elektronicznej. Daj link do czegoś zajebistego żebym mógł to ocenić/

Gość wielu ludzi
nima :(

Ja słucham metalu ale nikim nie gardzę, że lubi inny rodzaj muzyki. Nie wiem autorko ile masz lat ale...w moim wieku to już się o muzyce nie rozmawia. To jest każdego osobista sprawa czego słucha.

Gość wielu ludzi
a ty daj przyklad sfojej muzy panie

Gość metal - techno
Ok, wsześniej podałem przykład melodyjnego metalu polskiej kapeli. Teraz twoja kolej. Daj coś zajebistego, niebanalnego.

Gość wielu ludzi
ja znam takich zamknientych na swiat gardzacych innymi gatunkami muzyki-nawet tej co nie znaja zupelnie-ludzi w wieku 20/30 pare lat-i prym tu wida metale/rockmeni. jesce nie poznalem fana elektroniki co by mowil ze metal to darcie mordy.

Gość wielu ludzi
To jest każdego osobista sprawa czego słucha. no dobra ale jak bys sie dowiedziala ze ktos slucha np.techno to bys nie pomyslala ze jest tempy i ciage cpa itd.

Gość vdfvdf
moj chlopak slucha metalu, ja slucham wszystkiego procz metalu;] dodam tylko ze moj chlopak nie zaklada czarnych ubran, glanow itp... jest fotografem z zawodu, otograuje przewaznie starsze panie, (pracuje na promie) takze musi jakos wygladac:)

Gość vdfvdf
hhh literka f mi nie dziala za dobrze:(

Gość metal - techno
Przecież dałem link z YT do metalu z kobiecym wokalem ? Teraz ty daj coś dobrego z YT, posłucham i powiem Ci co mi się podobało a co nie. Chyba że spękałeś bo wiesz że nic nie dorówna metalowi ?:D

Gość wielu ludzi
jakos nie moge uwiezyc ze osoba z popkultur rockowo-metalowych jest pozbawiona patrzenia stereotypowo na m-el.

Gość wielu ludzi
że spękałeś bo wiesz że nic nie dorówna metalowi ? speklam... a tak naserio nie chce mi sie-i tak przekornie powiesz ze to jest gorsze od metalu :)

Gość wielu ludzi
podszyffffffff

Gość glosnodajka
ja lubie ogolnie kazdy typ muzyki, najmniej chyba wlasnie metal za to bardziej przepadam za house i przy takiej muzyce najlepiej mi sie tanczy, moim zdaniem powinno sie szanowac upodobania kazdego czlowieka a jesli ci nie odpowiadaja zainteresowania drugiej osoby to sie od niej odizoluj ale nie krytykuj bo nie jestes nikim zeby oceniac innych

Gość metal - techno
a tak naserio nie chce mi sie-i tak przekornie powiesz ze to jest gorsze od metalu Ale będziesz wiedział co dokładnie jest złe a co dobre :)

Gość glosnodajka
zreszta pieprzyc zasady-- jebac brudasow pa pa pa pa jebac brudasow pa pa pa pa jebac brudasow pa pa pa pa

Gość wielu ludzi
Ale będziesz wiedział co dokładnie jest złe a co dobre tylko u ciebie m.el. jest astarcie na spalonej pozycji

Gość wielu ludzi
podszyf spindalaj

Gość bvmmh
kadiaa oo temat dla mnie popieram autora to znaczy?

muzyka elektroniczna jest dla mnie bardzo wazna i od zawsze nurtowalo mnie dlaczego ludzie sa tak ograniczeni i nie zauwazaja roznicy miedzy basshunterem i innymi eskowymi hitami a prawdziwym technem

Gość metal - techno
Ale będziesz wiedział co dokładnie jest złe a co dobre tylko u ciebie m.el. jest astarcie na spalonej pozycji Nie jesteś. Daj link do tego co ci się podoba.

Gość metal - techno
muzyka elektroniczna jest dla mnie bardzo wazna i od zawsze nurtowalo mnie dlaczego ludzie sa tak ograniczeni i nie zauwazaja roznicy miedzy basshunterem i innymi eskowymi hitami a prawdziwym technem Daj linka do prawdziwego techno

Gość Venus Joy
Znaczy do muzyki elektronicznej? Skomplikowanej? Kurde, a coś prostego nie może wywoływać emocji czy przemyśleń, nie można od tego odlatywać? Nie narzucaj swojej woli, to że lubisz skomplikowaną muzykę z wieloma instrumentami to nie znaczy, że to stoi wyżej od prostszej muzyki.

matal - techno dac linka do tego czego lubie najbardziej czy do prawdziwego techno jako gatunku :P? bo ja najbardziej lubie schranz i hardtechno za co zapewne mnie zaraz wiekszosc zjedzie ze to rypanina dla cpunow

Gość metal - techno
Zakładacie temat i chcecie dyskutować. Gdy już się ktoś zjawi nie chcecie dyskutować. Czy technomuły tak mają ? ;)

wcale nikim nie gardzimy.Kazdy ma prawo do sluchania badz "robienia"muzyki takiej, jaka mu sie podoba.Ale prawda jest, ze nie lubimy techno czy rapu, bo to po prostu bardzo......prosta muzyka, i dla prostych odbiorcow.....Autor myli pojecia - dyskryminacja i niechec...sprowadza je do jednego....Pozdrawiam:->)

kazdy lubi co innego dla niektorych techno jest muzyka prosta, dla mnie nie jest.. dla jednych jest to w kolko jedno i to samo inni slysza tam roznorodne dzwieki ja poprzez muzyke el potrawie sie zrelaksowac wyrazic swoje emocje