Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensowna25

Jak zdobyć faceta, z którym łaczy nas tylko seks

Polecane posty

Gość bezsensowna25
Kartonowa-podbudowałas mnie. mój to nie jest typ takiego kobieciarza:-) ale jak go zdobyć?nie ma recepty, wszystko musi wyjsc samo z siebie

"taka mloda a juz to bez zwiazku robi" A co ma do tego wiek? :D Oczywiście nie mówię tu o nastolatkach, ale kobieta 20parę lat? Może jak skończy 40 to dopiero będzie tak mogła zrobić?

"do bezsensowna25 ale to chyba jest istotne? poza tym czy seks bez zobowiazan sie duzo rozni od normalnego? tez sie tak anal uprawia?" jak jestes tak ciekawa to sprobuj;-)) ile par/ludzi tyle form aktywnosci seksualnej;)" 21:24 [zgłoś do usunięcia] taka mloda a juz to bez zwiazku robi " hhaahaah;-)) jasne bo rozdziawianie nog w zwiazku jest bardziej "szlachetne";-)))) seks to seks - w zwizazku czy poza - zwykle chodzi o to samo;)

Gość 25 latka to
to mloda dziewczyna nie powinna sie tak szmacic. ktoa ja potem za zone zechce?

Gość bezsensowna25
ROR-tak, owszem są tutaj tacy co mi poswiecają czas m.in Ty i dziekuje za to, raczej mówie tu o swoich uczuciach, a nie konkretnie o seksie. Zauważ,ze mnie też tu niezle obrazaja.

Gość anal bez zoboiwazan
to porazka

"może on po prostu sie boi i dlatego tak mówi, bo nie jest pewien swoich uczuć" naprawde w to wierzysz rozwodka?;-) a co do "jakosci" faceta - to zgadzam sie - lepszy 20-letni mercedes niz nowka sztuka i na gwarancji- maly fiat....;-)

"25 latka to to mloda dziewczyna nie powinna sie tak szmacic. ktoa ja potem za zone zechce?" apomyslalas o tym, ze niekazde mlode dziewcze chce zonka byc?:-) a myslisz ze z narzyczonym to sie nie "szmacisz" o przepraszam -wowczas to sie "oddaje w imie wyzszych wartosci", wtefdy nie mowimy o zwyklym bzyku ino o cielesnej jednosci, co nie?;-)))))

Gość kartonowa
może jest po nieudanym poprzednim związku (to miało trochę wpływ na "mojego"). może się po prostu boi? najgorsze co możesz w takiej sytuacji zrobić to nachalnie naciskać, ale też, jeśli Ci to nie pasuje - nie dawać przyzwolenia na traktowanie Cię jak zabawkę, zwłaszcza, że jak mowisz pojawiła się czułość, przytulania i spacery. seks nie jest może najczęstszą drogą do zawarcia stałego związku, ale też go nie wyklucza. także życzyć mogę Ci wytrwałości :)

bezsensowna - nie ma sie co dziwic - jak czlowiek sie wystawia na widok publiczny to ludzie go oceniaja - a oceny sa zawsze rozne, najczesciej zleza od posiomu oceniajacego, po mnie to splywa bo wychodze z zalozenia ze kazdy sobie sam ocene wystawia poziomem swojej wypowiedzi;-)

Gość bezsensowna25
skoro jest tu taki nasick to napisze, ze nigdy nie kochalismy się analnie i nie ma o tym mowy, nie bedziemy.

sluchaj mnie twoje wyznanie ani grzeje ani ziebi - wszystko jest dla ludzi, nie wartosciowalambym ze to swidczy o poziomie ...hm...wiezi aha, zaraz ktos cie zapyta pewnie - czy pozwalasz na wytrysk nasienia na twarz itd.itp., ludzie maja mnostwo kompleksow i jak widac po forum sa b.ciekawi zycie intymnego inncyh;/ smutne ze im sie nie uklada wystarczajaco ekscytujaco

ROR wg ciebie seks w związku z facetem którego się kocha to takie samo bzykanie jak z kolegą ? :D haha współczuję głupoty 🖐️

Gość bezsensowna25
Dobranoc wszystkim, ide spac, jutro tu zajrze:-) dziekuje wszystkm

Gość do Renatka3000
a ty nie spalas z nikim bez zwiazku?

"Renatka3000 ROR wg ciebie seks w związku z facetem którego się kocha to takie samo bzykanie jak z kolegą ? haha współczuję głupoty " coz za elokwencja bije od twego postu;-))) a co przeraza cie otwartosc innych - seks to zawsze seks - chodzi o to samo - a to ze jedni wola uprawiac z obcym a drudzy z ta sama osoba 25 lat pozostawiam sprawa ich wlasnego sumienia;-) jakiekolwiek by nie byl moj wybor - wybory innych mnie nie denerwuja tak jak ciebie, nie martw sie tak maja ludzie ktorzy boja sie nowosci;-))

Gość do Renatka3000
twoj facet ci tego nie wypomina?

ale twoja racja jest twojsza niż mojsza tak tak ..po co mi próbujesz na siłę wmówić ,że seks to zawsze to samo ? skąd ta pewność,że to właśnie ty masz rację? :O a może ja ją mam???

do Renatka3000 a mój facet niby z nikim się ot tak nie przespał? poza tym jeśli o pewne rzeczy nie pyta ,to nie warto ich specjalnie wywlekać ;)

"[zgłoś do usunięcia] Renatka3000 sratatata mniej więcej tyle z twojego postu wynika " wiesz renatko - roznimy sie troszke poziomem dyskusji;-)) to nie ma racji - ale tego pewnie tez nie zalapiesz;)

U nas zaczęło się od seksu, więc różnie bywa. Z tym, że on od początku traktował to poważnie, ale ja nie byłam zdecydowana na związek.

nie ma to jak udawana inteligencja na forum.. 🖐️ ciekawe ile myślisz nad każdym postem żeby wyszedł odpowiednio schludnie i elokwentnie :O to tylko forum, mi tak bardzo nie zależy :D

Gość do Renatka3000
porzadny facet nie chcialby kobiety, ktora robila to z kims bez zwiazku