Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisssu

nie rozumiem jak można karmić piersią?

Polecane posty

Gość ania lubi lato
kasienka nikt nikogo nie tepi a karmcie sobie piersia stwierdzenie ze jest to obrzydliwe to tylko opinia moja czy kogos innego niepotrzebnie sie ekscytujesz kochana :)

Gość Belle Bela @
poruwnujemy tylko stopien obrzydzenia bo: -piers podajesz ukochanej osobie( tak samo maz też może piescić zonie pirsi i czy wtedy to tez obrzydliwe) - loda tez robisz ukochanemu - więc czy to tez obrzydliwe?- - minetka -/?

Gość dziura w zebach haha
a moje podsumowanie jest takie: kto che karmić nie karmi, to chce sie bzykac po porodzie niech najpierw dojdzie do formy ;p chyba ze maż jest tak samo paskudny to wychodi na jedno

Gość tiramisssu
ale po co to prowo, mnie też tu oskarżacie o to, a ja zwyczajnie, chce poznac inne opinie, choć może zbyt ostro to nazwałam, przy czy serio, u mnie karmienie fizycznie nie wchodzi w grę, blokada psychiczn, jest to poza moimi mozliwasciami

ania lubi lato, oczywiście że nie napisałaś, ale tak można by wyczytac z Twojej wypowiedzi. No gorzej biedaczki wyglądają, ale sa szczęliwe, mają kochane dzieci i kochających mężczyzn. To TYLKO wygląd.

Gość ania lubi lato
paula kogo obchodzi ze konczysz prace i ze twoj maz gdzies wyjezdza????? chyba nie to jest tematem topicu takie zlote mysli zachowaj dla siebie bo twoje zycie raczej nikogo tu nie obchodzi :)

a co do piersi dla ukochanego..no własnie bez sensu to wymyślili, niby podniecają mężczyzn to po co są też dla dzieci, swiat powinien sie zdecydowac...nie moze coś seksualnego słuzyc do czagoś całkowicie aseksualnego... to jest dziwne

Gość ania lubi lato
paula to skoro nie napisalam to moze sie odpieprz ? to ze czegos nie rozumiesz i wnioskujesz inaczej niz wynika z mojej wypowiedzi to juz twoj problem naprawde

ania lubi lato - chciałam zakończyć zajadłe kłótnie. I napisac podsumowanie, nie wiem po co te złośliwości :/

Gość Belle Bela @
ania idź zbierz kredki...

Gość ania lubi lato
to szczerosc nie zlosliwosc :)

Gość taka sobie ja 23
Nie mam jeszcze dzieci,ale kiedy bede je miala ,na pewno nie bede karmila piersia i nie bede uwazala sie za zla matke . Ja sama bylam karmiona butelka poniewaz mama nie miala pokarmu . A dlaczego nie bede karmila? byc moze to egosityczne jest choc ja tak nie uwazam ale obawiam sie ,ze jednak moje piersi straca forme , a one sa dla mnie wazne . P.S. jak widze kafe sie nie zmienilo , wszyscy sie obrazaja na wzajem i bluzgaja a mozna przeciez swoje poglady wyrazac w cywilizowany sposob . Ludzie , troche tolerancji i zrozumienia !

troche odbieglismy od tematu, chyba nwet przeze mnie

Gość ania lubi lato
belle jakies 30 lat nie uzywam juz kredek

dokładnie....autorka tylko napisała co o tym sądzi, a ma prawo tak uważać i ktoś tam na dzień dobry powidał ją z hasłem "egoistka" bez sensu, zero tolerancji

Gość bo tak i już
Kobity opanujcie się ! po jaką cholere najezdzać na kogoś kto ma inne przekonania. Razi Cię karmienie piersią ? to nie karm, ale żyj i daj żyć innym w taki sposób jaki chcą ! Dbaj o swoje cycki a nie o cudze! zaznczam od razu że ja nie karmie od urodzenia małego ale fakt pozostaje faktem że mleko matki jest najlepsze, jak to ktoś słusznie napisał w końcu na czymś to modyfikowane jest wzorowane ;)

Gość Belle Bela @
może powinnaś-wyluzowałabys sie troszke

Gość ania lubi lato
dziewczynki jak widze kobitki zawsze za pare slow szczerosci sie obrazaja :) oj dorosnijcie nie kazdy na swiecie musi miec taka opinie na jakis temat jak wy matki polki :D pozdrawiam ps.- I zadbajcie o siebie :)

Gość Belle Bela @
mam 29 lat nadal jeździmy z meżem i znajomymi na imprezki- i niejedna nastolatka wyglada gorzej ode mnie

ania a wyrażaj swoją opinię, tylko że ja nie widzę żadnego sensu w przepychaniu się na słowa że piersią jest takie , srakie i owakie, a butlą takie czy inne.Każda ma swoje zdanie, ale na Boga jak tylkjo któraś napisze że lepsza pierś/butla to zaraz zwala się cała grupa i ciosa jej koły na głowie ;) a podkreślam tylko to że o to które lepsze-zawsze były i będą spory. Niech lepiej każda z nas zajmie się odżywianiem swojego dziecka w sposób najdogodniejszy dla niej samej, a nie traci czas na dogryzanie sobie ;) ja się nie wypowiem , bo i tak będę karmić tak jak mi wygodnie, a póki co to spadam bo ładnie na zewnątrz :)

ja uważam ze z piersi jest lepsze, ale nie zmienia to fakt ze jakos jeszcze chyba nie dorosłam do karmienia piersią