Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CPT

PIEKNE ALE NIEDOSTEPNE

Polecane posty

Gość CPT

UWIELBIAM WAS ZA TO ZE TAK DBACIE O SIEBIE. WOGOLE TO JESTESCIE SUPER.

Gość CPT
LUBIE SPORT, KINO, MUZYKE, LOWIENIE RYB I KILAC FAJNA LASKE PO PLECKACH. UWIELBIAM WRECZ CHODZENIE PO SKLEPACH:)

Gość CPT
SADZICIE ZE ZNAJDE DZIEWCZYNE KTORE ZAAKCEPTUJE TO ZE MAM TAKA BEZNADZIEJNA PRACE? PLYWAM 2/2 TZN 2MIESIACE W MORZU, 2 MIESIACE W DOMKU? BYLEM W WIELU FAJNYCH MIEJSCACH ALE NIC NIE ZREKOMPENSUJE MI WIDOKU ZJAWISKOWEJ POLKI.PA

Gość CPT
NIE UZALAM SIE. CHCIALEM POZNAC DAMSKI PUNKT WIDZENIA. ROK TEMU PRZYPRAWILA MI TAKIE ROGI ZE NIE MOGLEM WSIASC DO SAMOCHODU.

Gość *liliann
Praca jak praca, kwestia przyzwyczajenia :) Aczkolwiek te dwa miesiące rozłąki na pewno mogą się wlec i może być ciężko.

Gość CPT
CHYBA TAK BO BYLEM WTEDY NA MORZU. WSZYSCY ZNAJOMI NASI SIE OD NIEJ ODSUNELI I TERAZ PROBUJE TO WSZYSTKO NAPRAWIC. TEMAT ZAKONCZONY. CZY TO TAK TRUDNO WYTRZYMAC BEZ SEKSU 2 MIESIACE? ZROBILA TO Z POPEDU A NIE Z MILOSCI. TERAZ RYCZY I NIE MOZE SIE Z TYM POGODZIC ALE BEDZIE MUSIALA. 2 MIESIACE CZY TO TAK WIELE?

Gość CPT
NA STATKU RACZEJ NIE MA KOBIET, RAZ BYLEM Z KADETKA KTORA ODBYWALA PRAKTYKE NA AKDEMII MORSKIEJ. W PORTACH SA ALE NIE TRZEBA NA NIE CHODZIC-TO KWESTIA WYBORU.

każdy ma inny temperament i granice wytrzymałości. aczkolwiek te 2 mies nie wydaje mi się aż tak dużo oczywiście jeżeli w ciągu następnych 2 miesięcy nadrobicie zaległości ;)

Gość CPT
MOZECIE MI POPRAWIC HUMOR I NAPISAC JAK LADNIE WYGLADALYSCIE W SYLWESTRA? DZISIAJ MIJA ROCZNICA KIEDY DOWIEDZIALEM SIE ZE NIE LEZALA SAMA W NASZYM LOZKU. JEDNO JEST PEWNE-JUZ JEJ NIE KOCHAM. MAZGAJ ZE MNIE BO DZISIAJ JEST TA ROCZNICA KIEDY JEJ NAJLEPSZA PRZYJACIOLKA POWIEDZIALA MI O TYM. WIEM MARINERO MUSI BYC TWARDY

Gość CPT
PRZYZNALA SIE SAMA, WIELU MARYNARZY CHODZI NA LASKI W PORCIE. MAM NA TEN TEMAT WYROBIONA OPINIE ALE NIE PRZEDSTAWIE JEJ TUTAJ BO NIE LUBIE PUBLICZNIE LUDZI OBRAZAC. WOGOLE NIE LUBIE NIKOGO OBRAZAC

Gość CPT
STARY KON ZE MNIE 32 LATA ALE TEN CZAS LECI.

ano leci. niedawno szedłem do zerówki a tu już w tym roku będzie 25. ja akurat serio pisałem. poszalej sobie, ciśnienie zejdzie, frustracja zniknie i będziesz mógł potem zacząć od nowa z kimś innym. bo ludzie z bagażem negatywnych emocji po starych związkach za zwyczaj psują nowy

Gość *liliann
Wiosna idzie, nie dołuj się autorze :) Znajdziesz kogoś, nawet nie wiesz, ile jest samotnych kobiet czekających na miłość. Powodzenia :)

Gość CPT
ZAWSZE ZASTANAWIALEM SIE CO JEST NAJMOCNIEJSZYM BODZCEM DLA DZIEWCZYNY ABY SCHUDNAC. CZY TO ZE CHCE DOBRZE SIE CZUC SAMA ZE SOBA. CZY TO ABY PODOBAC SIE FACETOM? WIEM ZE JEDNO I DRUGIE ALE CO JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU? LUZ, NAWET NIE PROBUJE WAS ZROZUMIEC:) PODZIWIAM WAS JEDYNIE.

Gość CPT
POZNALEM OSTATNIO FAJNA TAJKE ALE PRZECIEZ TO BEZSENSU. ZNAM TAKICH KTORZY ZAKOCHALI SIE ZA GRANICA I TERAZ MIESZKAJA W BRAZYLII, WENEZUELI, FILIPINACH. ZAZDROSZCZE WSZYSTKIM POLAKOM TEGO ZE MOGA CODZIENNIE PATRZEC NA SLICZNE POLKI. MOJA BYLA NOSILA ZAWSZE BLUZKI Z DUZYM DEKOLTEM I MOWILA ZE NIE CHODZI O TO ABY POKAZYWAC SWOJE WDZIEKI TYLKO O TO ZE BLUZKA JEST FAJNA I PRZYPADEK SPRAWIL, ZE MADEKOLT. WIERZYLEM JEJ

wg Freuda wszystko co robimy jest inspirowane popędem seksualnym. i ja się do tego przychylam. to nawet podświadome działanie. więc nawet jak ktoś dba o wygląd dla samego siebie to podświadomie właśnie po to aby podobać się płci przeciwnej. i to już jest takie zaprogramowane zachowanie

Gość CPT
SINGLEM BYC NIE JEST ZLE ALE LEPIEJ MIEC KOGOS KOGO SIE KOCHA TAK MOCNO. NA POCZTKU JEST FASCYNACJA POZNIEJ NAMIETNOSC, PARTNERSTWO, WIELKA MILOSC I ZDRADA. NIE ZALUJE NICZEGO BO BYLO SUPER ALE TO JUZ PRZESZLOSC. TERAZ MUSZE STAWIC SIE W SADZIE BO TEMU KOLESIOWI MORDE OBILEM ZA TO ZE SIEDZIAL NA MOIM FOTELU:). PO ROZPRAWIE NIGDY WIECEJ NIE WROCE TO TEJ PRZESZLOSCI. DUMNY Z TEGO FAKTU NIE JESTEM ZE GO POBILEM ALE POWIEM UCZCIWIE ULZYLO MI STRASZNIE. PIERWSZY RAZ KOGOS POBILEM

Gość CPT
A WEDLUG ALICJI MAJEWSKIEJ TO męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać;)

a co on jest winny? to jej wina bo się zgodziła. a nie ukrywajmy jak jest z facetami - to zwykła konkurencja. zresztą teraz prawie każda atrakcyjna kobieta jest zajęta więc faceci nie ograniczają się do singielek