Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość Zawodowy grafik
Dziwne ze całe zdjecie jest w innej rozdzielczości niż ta babcia która jest ewidentnie wklejona w tło ;) piksele jak krowy ..

Gość to tak na marginesie
"Edyciak prrawdziwaowieczkabozza - chyba nikt nie zwraca uwagi na twoje opowieści ale owszem, masz duzo racji..." bo ona starsznie chaotycznie pisze, trudno zrozumieć jej język wypowiedzi

Gość daria_________
"całkiem serio" po prostu uwazam ze mam prawo do swojego zdania ,i tyle . Ty tez masz prawo wyrazic swoje , ale pytanie "nie wiem czego od nas oczekujesz?" jest nie na miejscu , podzieliłam sie z wami tym co uwazam za dziwne , mozesz w to nie wierzyc ale nie zadawaj glupich pytan,bo od czego moge oczekiwac?pomysl troche .

Gość prrawdziwaowieczkabozza
No bo takie jest życie, że nikt sie niczym nie przejmuje. A ja mam rację. Ja tam nie zapliłam raz świeczki za 20 samobójców to mam życie jakie mam przez nich. Już się dawno powinni palić. I wtedy I TYLKO WTEDY bym sie domyśliła, że moja matka to samobójczyni jest. A tak? Nikt mi nie kazał świeczki zapalić - wręcz mi powiedzieli w domu, że nie. Choć nie pamiętać. Ta świeczka miała się palić do dziś i byłoby wszystko. W mojej głowie. A tak? Następne 2 samobójstwa z tego i tyle :( i przez to ja taka jestem wiecie bo dokładnie pamiętam jak było. :(

całkiem serio - rozumiemy, że cie też zaintrygowała ta historia z tym zdjęciem?? :) ale nie wmawiaj innym, że autorka kłamie, bo nie masz takiego prawa, nie masz podstaw, żeby tak sadzic.

oblubienica ;) zawsze smieszy mnie to jak osoba z jakimś problemem zakłada temat na publicznym forum do którego kazdy ma prawo dostepu, oczekuje porad, zdania innych, a jak to zdanie jest inne niż jej, to zawsze mówi "spierdalaj, to mój topik" przedszkolandia

Gość daria ej...___
Iphone którym zostało zrobione zdjęcie ma lokalizator GPS. Dziwne że pokazuje lokalizację zrobienia zdjęcia 52 25.3 52.421667 to jest gdzieś w Rosji.

Gość ty grafiku za dyche
gdybyś był grafikiem nie pisałbyś takich bzdur i nic by cię nie dziwiło gdybyś był zawodowcem

Napisz do kogoś z adminów strony www.ipi-x,eu. oni działaja w jakiejś organizacji zajmujacej się niewyjaśnionymi zjawiskami typu duchy, orby, ufo, itp. Wyślij im to zdjecie, wyjasnij całą historię, możliwe, że przyjadą do ciebie, zabiorą chłopaka na przejażdżkę i postarają się wyjaśnić tą sprawę. a jeżeli chodzi o moje bliskie spotkanie, to napisz na mojego maila, podam Ci swój nr telefonu, to pogadamy wiecej na ten temat, oki? Ewelincia172@interia.pl

Gość daria_________
i nie chodzi mi o to ze jak masz inne zdanie to mowie spiardalaj !!!!! mi chodzi o to ze piszesz glupie teksty (tylko nie kaz mi szukac po tych 13 stronach) . Sama dobrze wiesz co piszesz . Mozesz sobie pisac , wisi mi to .

edyciak pokaż mi post gdzie napisałam że autorka kłamie pokaż mi chociaz jeden taki napisałam że być może: a) jej chłopak nie zauważył starej baby koło samochodu bo był zbyt zajety cykaniem fotek - co nie jest moim zdaniem obraźliwe b) chłopak autoki zrobil jej kawał a ona uwierzyła - to tez nie jest obraźliwe w zamian za to uważana jestem i inni którzy zjawy w tym nie widzą za tępaków i debilów no sorki

Gość daria_________
w rosji ??????? aaaaaaaaaaaaaaaaa bo pekne ze smiechu ..w tej sytuacji naprawde moge z czystym sumieniem nazwac cie debilem :)

Wiecie teraz wszyscy na mnie to ja wiem co to znaczy i tyle. I w książkach miałam zrobić jedną rzecz i ich nie ma a ja tego nie zrobiłam. Czemu? Bałam się. Ja wiedziałam co trzeba i ja to robiłam ale w DOBRY sposób, pozytywny, a tam to było bez sensu bo tam same upiory były wiecie. Kasa i zero wartości. I jedną rzecz miałam tam zrobić. To samo co w tej drugiej pracy i po nich wszystkich tam. A tak? Został mi Niemiec, którego co? Mam wypalić też za życia? Od razu miałam się go pozbywać bo żadnych wartości oprócz kasy i tyle. A ja taka nie jestem, ale tam niczego prócz kasy. I wiecie na jakie on zero wyszedł teraz przeze mnie? Bo wiecie - miał obrączkę - i pisałam wam o córce Dawida - to jakie on miał to małzenstwo, że ta córka Dawida nie jest wydana. Straszne albo wcale. No to by się wydała jak straszne tak czy siak. Bo powinna. A nie jest męzatką i całkiem źle kombinowała. czyli kłamie od A do Z. Może kogoś zabił? No wyszedł na zabójcę - przykro mi. Toteż miałam w zadku stała pracę tam. No wyszedł na mordercę jak był żonaty. Przykro mi :(

Autorko, idę na obiad, ale napisz na mojego maila, ja zaraz wrócę do kompa i się odezwę, oki? I nie bój sie, ja do takich spraw podchodze poważnie, nie to co jakiś sceptyczny kretyn...

Gość daria_________
jak glupio pisze to nie czytaj . proste .

Gość daria ej...___
Nie powinnaś nazywać mnie debilem, bo ja nie napisałam ci nic złego, a tym bardziej Cię nie obraziłam. Starałam się tylko udowodnić innym, że te dwa zdjęcia były robione 'po sobie', dlatego zajrzałam w EXIFy, sprawdziłam datę i godzinę, a przy okazji była podana lokalizacja GPS więc to też sprawdziłam. Nie wmawiam nikomu na siłę, że zdjęcia były robione w Rosji, tylko zdziwiłam się dlaczego lokalizator tak pokazał.... Hamuj się trochę!

Gość daria_________
ale nie mam twojego maila ? :)

I wiecie - jeszcze postawił na tę Ilonę. Pasuje tylko zabójstwo. No to tak jak ten starszy brat mój adoptowany TO SAMO. Normalnie otoczony mordercami :( I wiecie - ja już więcej nie napiszę o tych pracach, ale napisałam to żeby nikt nie pieprzył, że nie chciałam pracować w ogrodnictwie. Chciałam ale nie wyszło, a poza tym to nie było taki PRAWDZIWE ogrodnictwo i siedziały tam same ćwoki. W końcu jestem po studiach, bez przesady, że mną Arab będzie poniewierał dłużej niż miesiąc - dwa. Dajcie spokój :( I koniec :( Co poza tym, nie? I wiecie - w Polsce przecież są szkoły ogrodnicze, ludzie, którzy kochają ogrodnictwo - dajcie spokój. Jak ja bym wyglądała gdybym się przejmowała OJCOBÓJCĄ tam z Albani? Przeciez jestem biologiem - no Bóg by mi przypierdolił chyba wtedy. Wzięłam, zjechałam bez słowa i tyle :(

Gość ja mam to co ty
Przecież to jest jakaś babina której Twój facet nie zauważyłam daj spokój :O

Gość zawodowy grafik
ty grafiku za dyche gdybyś był grafikiem nie pisałbyś takich bzdur i nic by cię nie dziwiło gdybyś był zawodowcem a hahhhhahhhahhahaa wkrecajcie sie dalej. moge wam cos dorobic na tym zdjeciu . moze dziadka? chcecie?

Gość daria_________
no bo dziewucho robisz zamieszanie , moze na Syberii robil fotki ? Nie wiem o co ci chodzi ,moze date troche pomylilam ,ale wez sie ogarnij i nie wypisuj bzdur kiedy ja podaje nazwe miejscowosci ty mi mowisz ze to bylo w rosji . Rece mi opadły.

Gość ja mam to co ty
A najlepiej powiedz chłopakowi żeby nie ćpał tyle :O

No bo wiecie - średnia ogrodnicza w Polsce i tych Arabów tam nie ma. Przykro mi. Jeszcze z paszportem - to raz, druga sprawa mieszkania i tyle. A nawet zawodówka ogrodnicza i ich nie ma. I tyle starczy. A reszta? Reszty nie ma wcale? Dajcie spokój :( One są tam tak ograne te laski - one chyba nigdy nie trzeźwieją, ale jak tu być trzeźwą z 2 morderstwami. Jakby mnie pomawiali. Jeszcze z 2 samobójstwami choć to jest skomplikowane, ale MORDERSTWAMI, że laska łeby poucinała. A facet też :(

prrawdziwaowieczkabozza - pytam powaznie: czy ty masz jakies zaburzenia osobowości? albo psychiczne? Bo troche od czapy piszesz i w sposób niezrozumiały, przynajmniej dla mnie... Jesli przezyłas coś, o czym chcesz nam opowiedzieć, to załóż nowy temat i nas go tam zaproś :) bo twoje wypowiedzi w moim mniemaniu tu nie pasuja...

Gość daria ej...___
Tyle dobrze, że tylko ręce, a nie cycki..

Gość daria_________
jest zawodowym kierowcą i nie cpa :)a ty zajmij sie czyms a nie ze siedzisz tu i nawet zdania nie masz :)