Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość Patt2505
Patryk lat 20 znak zodiaku BLIŹNIĘTA. Jak potoczą się moje sprawy zawodowe?. Czy będę szczęśliwy?.

Gość konga
Witam co do przedostatniego postu wiek 27 lat podany był rocznikowo 1984 pseudonim konga

Gość olka33333
To ja też poproszę o wróżbę :) 33 baran - Jak w najbliższym czasie ułoży się moje życie uczuciowe i , czy zostanę mamą , jak się będą toczyły sprawy zawodowe???? Pozdrawiam

Gość Ewelina1989
Dziękuje serdecznie za wróżbę :) teraz mam troche dylematów ale co ma być to będzie:) pozdrawiam i zobaczymy jak to wszytsko się potoczy:)

ponawiam pytanie, ja strzelec 26, on lew33, chcialabym wiedziec czy bedziemy razem wkoncu, czy widac dla nas jakas przyszlosc, rodzine itd dziekuje z gory

Gość elizjon
32 lata rocznikowo, znak zodiaku panna co moglabym uczynic zeby rozwinac moje zdolnosci i umiejetnosci i zebym mogla stac sie lepszym czlowiekiem, czym sie zajac

Gość Marzennulla
Onejda125: Bardzo dziękuje za odpowiedź. Mam nadzieję, że się spełni, zwłaszcza ta pierwsza część Twojej wypowiedzi. ;] Pisałaś, że uda mi się wyjechać, lecz czy będą jeszcze jakieś trudności przed tym wyjazdem?. Czy uda nam się to wszystko poukładać?. Jeżeli chodzi o chłopaka to czy uda mu się dochować wierności względem mnie? Czy warto mu zaufać?. Raz bardzo mnie zranił i nie chcę po raz kolejny tego przerabiać?. A tak poza tym to czy uda mi się w końcu zdać te cholerne prawko?. :] Przepraszam, że po raz kolejny ale to wszystko bardzo mnie nurtuję... . Marzena, 19 lat, RYBY. Patryk, 20 lat, BLIŹNIĘTA.

Gość chyba najpierw
inni sa w kolejce:O

Gość Honora 36
witaj prosze o wróżbę jakie czeka mnie zycie po rozwodzie? czy dam sobie rade sama z dziećmi czy upadne na dno. Byk lat 36

dzien dobry małgosia 36l skorpion czy bede miec dzieci i kiedy bo juz zaczełam w to watpic ze kiedys sie uda a lata gonia..?i czy bede miec dziewczynke czy chłopczyka .../pozdrawiam

Gość DużaKasiunia
Witam, mam na imię Katarzyna. Ur. 16.05.1974 Chciałabym dowiedziec się: kiedy znajdę pracę? Jaką? Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa? Oraz czy zwiążę się jeszcze kiedyś z mężczyzną?

Gość rajkata
dziękuję Ci, bardzo mi to pomogło, nurtuje mnie tylko jedna wątpliwość, czy na pewno postawiłaś karty dla mnie- koziarożca 25l. i dla raka 34l.? Czy to w 100% chodzi o tego mężczyznę? Bo teraz jestem a właściwie kończę długoletni związek z innym mężczyzną pełen zawirowań i wiem że mój obecny partner na pewno mnie kocha i cierpi z powodu rozstania- czy to nie jego widziałaś w kartach (skorpion 27) bo nie jestem pewna.

Gość sipps
Dziekuje wrozko, a czy widzisz nas razem? 2 barany.

Gość laseczkawwa
jak mi się ułoży z chłopakiem i rodzicami, kiedy będę mieć pierwsze dziecko? baran, 25lat

Gość Light in Silence
Estera znak Panna 22 lata co czeka mnie w najbliższym roku? czy będę studiować, pracować i czy dalej będę z obecnym partnerem?

Gość oluszka 345
syn jest nerwowy, depresyjny i nie bardzo chce chodzic do szkoly...(liceum).Czy jego problemy emocjonalne jakos sie unormuja i wyjdzie na prosta?...martwie sie o niego...

Gość naiwneeee
ludziki z was buahhahahaha

ni-u-nka - W najbliższej przyszłości skupisz się raczej na karierze, pracy, dokształcaniu się. Jeśli chodzi o życie uczuciowe, narazie nie widać na horyzoncie żadnych zmian, ale karty pokazują, że zaczniesz określać się uczuciowo po osiągnięciu stabilizacji finansowej. Będziesz zadowolona ze swojej pracy, będziesz w stałym kontakcie z dziećmi, młodymi ludźmi. Przez swoją pracowitość dojdziesz daleko, będziesz zabezpieczona finansowo. Jeśli chodzi o mężczyzn - wiele razy spotkasz tych, na których się zawiedziesz. Stabilny, uczciwy i dojrzały związek widzę dopiero za 3-4 lata. Serek wiejski light - Nie prędzej niż za 5 lat. Będziesz konkurować o mężczyznę swojego życia, będziesz bardzo zazdrosna, czeka Cię walka o swój związek. Kasiula;0..... - Ciąża, dzieci: w ciążę zajdziesz na pewno ale jeszcze nie pora na dzieci. Ciąża pojawi się w momencie, gdy staniesz się osobą pewną swojej przyszłości, harmonijną, spokojną o następny dzień. Przyjdzie z zaskoczenia ale nie będzie stanowiła powodu do zmartwień o bezpieczeństwo finansowe, mieszkaniowe. Dziewczynka. Nie prędzej niż za 2 lata. Finanse, praca: Jesteś teraz na rozdrożu, w sferze pracy jest teraz dużo niedomówień, wątpliwości, masz w okół siebie wrogów, osoby, które chcą Ci zaszkodzić, które żerują na Twojej uczciwości, pracowitości. Przyjdzie Ci zmienić pracę, przytrafi Ci się wybór, który sprawi, że Twoja sytuacja zawodowa i finansowa znacznie się poprawi. Będziesz musiała wykazać się ogromnym zaangażowaniem i pracowitością, ale zostaniesz za to godnie nagrodzona. To wszystko w przeciągu roku. Uczucia: W tym roku nie. Trafisz na człowieka, który okaże się lekkomyślny, beztroski, zbyt dziecinny, infantylny, niedojrzały. Będziesz zrezygnowana, stracisz wiarę w związki i miłość ale niepotrzebnie, na przełomie roku obecnego i następnego spotkasz mężczyznę, z którym stworzysz namiętny, bardzo seksualny ale i szczery związek. Poznacie się poza miejscem swojego zamieszkania. Jeszcze raz jaaa - Układ kart wyszedł niemal tak samo, więc poprzednia wróżba nie ulega zmianie. czarnamaska - Przy obecnym mężczyźnie możesz czuć się pewnie, ma wobec Ciebie szczere intencje, zamiary. Zapewni Ci bezpieczeństwo emocjonalne i finansowe, jednak widzę Ciebie jako osobę szukającą, wątpiącą, niecierpliwą, chcącą zasmakować nowych przygód. Przy obecnym partnerze będziesz czuła się jak na uwięzi, nie z jego winy, problem będzie tkwił w Tobie. Odejdziesz szukając nowych doświadczeń, będziesz żałowała jednak nie wrócisz do niego.Wyjdziesz na prostą jednak nieprędko, po drodze spotka Cię wiele porażek, zdrad, konfliktów partnerskich, doświadczysz wiele niesprawiedliwości. Zakończy się wszystko jednak pomyślnie, po wszystkich poszukiwaniach znajdziesz swoje szczęście. przyszła exowa - Niestety, nie zejdziecie się ponownie. Połączyła was wspólna pasja, cele, radość życia, byliście ludźmi o podobnym podejściu do życia. Pojawił się jednak między wami despotyzm, zazdrość, nadużywanie władzy, ogromne kłótnie. Niestety rozwód zapadnie, będziesz musiała na nowo się usamodzielnić, stworzyć swój własny świat. Karty pokazują, że staniesz się bardzo silną kobietą, cała ta sytuacja bardzo Cię wzmocni, wiele nauczy. Zaczniesz brać życie za rogi, wbrew pozorom po rozwodzie wszystko zacznie się doskonale układać. Układ wskazuje na to, że czeka Cię nagroda za ciężkie, trudne, pracowite życie, zasłużysz na szczęście i miłość. Wszystko ułoży się pomyślnie. DOOOOOOOOOO - Zmiany i to ogromne. Zakończysz związek, układ, w którym tkwisz, a który trzyma Cię na uwięzi, blokuje. Będziesz z tego zadowolona, spadnie z Ciebie ogromny ciężar. Jeśli chodzi o ciążę, dzieci: widzę problemy z zajściem w ciążę, konieczna będzie interwencja lekarza. Będzie to trwało długo, jednak w Ciążę zajdziesz, chłopiec. praca, finanse: wszystko będzie układało się pomyślnie, nie czeka Cię awans ale dodatkowe miejsce pracy. Uważaj jednak, czeka Cię zmęczenie, konieczność odpoczynku, będziesz chciała pracować, lecz ciało będzie odmawiało posłuszeństwa. Konieczność urlopu, relaksu. Poświęcisz się więcej pracy, lecz zatęsknisz jednocześnie za życiem rodzinnym, domowym. zakręcona pozytywnie - Wyjdziesz za swojego obecnego partnera, jednak nie w przyszłym roku, minimum półtora roku, do dwóch lat. Czekają was spore problemy, egzaminy; zazdrość, niewdzięczność, poróżnią was pieniądze, sprawy finansowe. Wszystko rozwiąże się jednak pomyślnie, choć nie ominie was niepewność, wątpliwość i rozważanie nad sensem waszego związku. końcówka - Jesteś osobą, która bardzo skupia się na emocjonalnej, duchowej sferze życia. Twój partner to człowiek, dla którego ważna jest praca, sukcesy zawodowe, uznanie - to oczywiście zalety. Na tym tle doskonale się uzupełniacie, potraficie się porozumieć, wspólnie wyznaczacie sobie cele, wspólnie do nich dążycie. Jesteś jednak zbyt zamknięta w sobie, często wracasz myślami do sytuacji z przeszłości, które odcisnęły na Tobie piętno bólu, cierpienia. Zaprzestań, Twój partner traktuje Cię bardzo poważnie, jest mocno zaangażowany w wasz związek, choć czasem tego nie dostrzegasz. Jest osobą szczerą, mówiącą wprost o tym, co czuje, co myśli. Twój partner jest człowiekiem, który skupia się na sferze materialnej życia, czasem przesłania to resztę jego dobrych cech. Będziecie razem, będziecie szczęśliwi, jednak widzę Twojego partnera w izolacji materialnej, w zbyt dużej chęci posiadania, jest narażony na pracoholizm. W tym wszystkim możesz czuć się porzucona, niezadowolona ze wspólnego życia, możesz mieć wrażenie, że masz wszystko a zarazem nie masz nic. Wyjdziecie jednak z tego obronną ręką, rozmowa i wyznaczanie coraz to nowszych celów - to wasza silna strona, to ona was przy sobie przytrzyma. toja122 - Związek się rozpadnie. Twój partner to człowiek lekkomyślny, niedojrzały emocjonalnie, zawiedzie Cię, rozczarujesz się nim. Przeżyjesz duże załamanie, bardzo przeżyjesz rozstanie, będziesz bała się zaufać drugiemu człowiekowi przez bardzo długi czas. Stracisz wiarę w siebie, w życie, w związki. Okres ten będzie utrzymywał się długo, tym bardziej, że spotkasz kolejnego manipulanta, nieodpowiedzialnego mężczyznę. Ok 4 lata - tyle zajmie Ci dotarcie to odpowiedniego partnera, z którym zbudujesz stabilny, pewny związek. dfhgfg - Wyjdziesz, ale będziesz miała masę wątpliwości, nawet po ślubie. Widzę między wami Twoją lub jego matkę jako osobę przeciwną waszemu związkowi, po jej stronie będą racjonalne powody, których nie widzisz, a które są prawdziwe i świadczą o krzywdzie, jakiej doznasz. Półtora roku, dwa lata. trelemorele... - Będziecie razem lecz czeka Cię kryzys, tęsknota za partnerem, oddalicie się bardzo od siebie. Będziesz rozczarowana, smutna, zawiedziesz się na nim, jednak on dostrzeże swoje błędy, przeprosi, zda sobie sprawę z tego, co zrobił, jak Cię skrzywdził. Osiągniecie jednak równowagę, odbudujecie swoje wzajemne zaufanie, potrzebujecie dużo cierpliwości. Wszystko ułoży się pomyślnie. ***Beatka*** - studia: Na jednym z egzaminów powinie Ci się noga, nie zdasz go, czeka Cię poprawa, jednak nie z Twojej winy - będziesz ofiarą nadużycia władzy, despotyzmu, nieuczciwego człowieka, autorytetu. Wyjdziesz z tego jednak obronną ręką, bez przeszkód uda Ci się wyjść z patowej sytuacji, poczujesz ogromną ulgę i radość. uczucia: powróci do was na chwilę jakaś osoba z przeszłości, która wzburzy waszą relację, na chwilę ją zaburzy, jednak to nic groźnego, raczej przejściowe problemy. Będzie układało się wam pomyślnie i szczęśliwie, widzę dziecko, dziewczynkę. ***Justa**** - Jak najbardziej, ten tydzień będzie owocny, przyniesie Ci dobrą wiadomość odnośnie pracy. Będziesz z niej bardzo zadowolona, przyniesie Ci bardzo duże zyski finansowe. Będziesz z siebie dumna, jednak przepłacisz za tę pracę zdrowiem, nerwami, bardzo ciężką harówką, poświęcisz swoich przyjaciół, rodzinę, związek właśnie dla niej. Trafisz na pracodawczynię, która okaże się człowiekiem skąpym, prymitywnym, traktującym ludzi przedmiotowo. wykynyky - dzieci doświadczają niesprawiedliwości, któreś z was - Ty bądź mąż - nieświadomie każecie je za swoje niepowodzenia, słowo ''wyżywacie się'' jest może za mocne ale właśnie o taki kontekst mi chodzi. Czują to, mają poczucie dużej krzywdy, rozczarowania. Jedno z dzieci (chłopiec) zaczyna mieć egoistyczne podejście do świata i bliskich, w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę. Karty pokazują szczęśliwe rozwiązanie problemów, dzieci wrócą do formy, jednak potrzebują ogromnej uwagi, wsparcia. Jeśli chodzi o wasze małżeństwo - tak, jesteście na tyle silni, by pokonać przeszkody jakie stawia przed wami życie. Los postawi na waszej drodze sytuację, na którą nie będziecie mieli wpływu, a która odmieni wszystko na lepsze. Macie teraz oboje mnóstwo wątpliwości, czujecie się zamknięci w pułapce, ale to szybko minie, tak jak napisałam wcześniej - wszystko poukłada się pomyślnie. moze mi sie uda - Twój mąż to człowiek na stanowisku, jest wykształcony, wykwalifikowany, jest rozsądny, ma wpływ na innych ludzi. Boi się jednak zmian, nie mam wewnętrznej siły na to, by podjąć kroki, które uczynią wasze życie lepszym, wygodniejszym. Czeka was okres stagnacji, zawieszenia, poważnych rozmów, przewartościowania celów. Osiągniecie jednak kompromis, wyjdziecie razem na prostą, podejmiecie ryzyko, zmienicie swoje życie na takie, o którym zawsze marzyliście. Jeśli chodzi o pracę: w ciągu pół roku znajdziesz pracę, z której będziesz bardzo niezadowolona, będziesz miała dwóch szefów: kobietę i mężczyznę, będą niesprawiedliwi, bardzo krytyczni, zaborczy, nieuczciwi. Szybko odejdziesz, wypowiesz umowę. Czeka Cię kolejny okres zawieszenia i czekania, jednak po nim przyjdzie czas na pracę marzeń, będziesz bardzo zadowolona, będziesz wykonywać zajęcie, które lubisz, godna, solidna płaca. Rok, maksymalnie półtora. mikucha - Nie będziesz z Michałem, odkryjesz zdrady, rozwiązłość seksualną, kłamstwa. W stosunku do niego będziesz otwarta, uczciwa i szczera, zaufasz mu, on to wykorzysta, zdradzi Cię uczuciowo, mentalnie. Spotkasz jednak innego mężczyznę, tego na całe życie. Widzę was w rodzinie, sformalizujecie związek, będziesz miała dzieci, będziesz szczęśliwa. Dwa lata. nalilac - Ułoży się dobrze, choć macie dookoła siebie osobę, mężczyznę (szatyn, rudy), który nie akceptuje waszego związku, będzie knuł intrygi, próbował was rozdzielić. Nie uda mu się jednak, jesteście na tyle silni, że przezwyciężycie przeciwności losu. Kicia112 - Oboje jesteście zaaferowani związkiem, Twój partner dostaje przy Tobie skrzydeł, ma chęci i zapał do działania. Ty z kolei jesteś pobudzona do życia, rozwiązały się Twoje problemy, Twój mężczyzna także daje Ci wiele siły, nadziei, chęci do walki. Karty pokazują jednak, że Twój partner traktuje Cię przedmiotowo, jesteś dla niego przede wszystkim obiektem seksualnym, niestety - zrani Cię, będziesz zawiedziona, rozczarowana. Karty pokazują, że będziesz się jednak kurczowo trzymać tego związku z obawy przed porzuceniem, samotnością. To układ toksyczny, destrukcyjny, przykro mi. Jeśli chodzi o przyszłość: będziesz bardzo szczęśliwa, choć dużo będzie Cię kosztowało zaufanie drugiemu człowiekowi. Ale wszystko wskazuje na to, że otworzysz się na świat i spotkasz tego jedynego.

ola2 - życie osobiste, aktualny partner: widzę Cię przy innym partnerze, z obecnym czekają Cię niepowodzenia, zawód, konflikty. Nie będziesz czuła się z nim bezpiecznie, również pod względem fizycznym. Czeka Cię jednak kolejny, szczęśliwy i ostatni związek, ten na całe życie, małżeństwo. Szatyn. kariera, praca: staniesz się ofiarą niesprawiedliwości w obecnej pracy, nie odejdziesz z niej teraz, nie prędzej niż za rok. Ale pod koniec obecnego zajęcia pojawi się propozycja, którą przyjmiesz; będziesz zadowolona, rozwiążesz problemy finansowe, zmienisz branżę, w której pracujesz obecnie. Karty układają się pomyślnie. actinaa - Będziecie razem, choć będzie to od Ciebie wymagało zmian w życiu, poświęcenia, w związku z tym będziesz pełna obaw i wątpliwości. Niepotrzebnie, wszystko ułoży się pomyślnie, sformalizowanie związku, dzieci. iwika1987 - Nie widzę dobrych rzeczy, Ty jesteś osobą uczciwą, silną, pewną siebie ale pomocną, ufną. Twój partner to osoba zaborcza, odnosząca się pogardliwie do życia, ludzi, również Ciebie. Nadużywa wobec Ciebie władzy, wykorzystuje Cię, żeruje na Twojej łatwowierności, uczciwości. Widzę kryzys, rezygnację, martwy punkt, sytuację bez wyjścia, rozstanie. taka sobie mala kasia - Niestety, widzę problemy zdrowotne. Krew, sprawy kobiece, układ nerwowy. Powinnaś zaczerpnąć porady lekarza, to poważne stany, których nie możesz zignorować. To ja też zapytam - Będą problemy finansowe, spowodowane lekkomyślnością, zbyt lekką ręką do wydawania pieniędzy. Widzę niepotrzebne ryzyko, utratę gotówki, jednak nie na tyle groźną, byście byli w jakiś sposób zagrożeni. Poza tym - zgodne, szczęśliwe małżeństwo oparte na fundamentach zaufania, szacunku, przyjaźni. panna z wąchocka - Twoje dylematy rozwiążą się szybciej niż myślisz, a to za sprawą Twojej silnej intuicji, krytycznego ale i obiektywnego spojrzenia na świat i ludzi. Odrzucisz od siebie człowieka, który będzie wobec Ciebie nieuczciwy, trochę się zrazisz, nie będziesz pewna dalszych kroków. Dojdziesz jednak szybko do swojej życiowej mądrości, szybko określisz swoje priorytety oraz to, czego oczekujesz od drugiego człowieka. Postawisz na odpowiedniego mężczyznę, który będzie męski, silny, seksualny, da Ci impuls do życia, działania. Czeka was wspólna, szczęśliwa przyszłość. oonaa34 - będą to sprawy dotyczące kariery, pracy, związków międzyludzkich. Poznasz kogoś wpływowego, kogoś, kto odmieni Twoje życie, nauczy Cię rzeczy, które wykorzystasz w przyszłości do pracy, życia. ewka888 - ok dwóch lat, to będzie długo wyczekiwane dziecko, trudności z zajściem w ciążę. skorpionka i baran - Będziecie próbować, jednak na darmo. Mężczyzna będzie opierał się zmianom, wasze wspólne życie będzie wymagało jego poświęcenia, na które on nigdy nie będzie gotów. Nie podejmie decyzji, która sprawiłaby, że będziecie razem. Ciebie widzę za to szczęśliwą, z innym mężczyzną, beztroską i radosną. Dwa lata. krystek58 - Owszem, choć Twoja partnerka uważa Cię za osobę stateczną, dojrzałą, odpowiedzialną. Zawiedziesz ją, będzie Cię to kosztowało wiele kłamstw. intryg, tajemnic, również łez. Wasz związek się skończy, stracisz grunt pod nogami, niestety nieodwracalnie. byk 28 - życie zawodowe - porażki, trudności, mimo tego, że jesteś osobą silną, pracowitą, aktywną, wplączesz się w układy, w których wyjdziesz na minus, stracisz pieniądze. Będziesz z tego długo wychodzić, sytuacja rozprostuje się za ok półtora roku, do dwóch lat. życie rodzinne: tu także nie najlepiej, zawiedziona miłość, nieszczęśliwy związek, ograniczenia, stagnacja, zawieszenie. Oddalisz się od świata zewnętrznego, poświęcisz się sobie, swojej duszy. I słusznie, dzięki temu osiągniesz równowagę i stabilność emocjonalną, dzięki której staniesz na nogi. kasia3112 - za pół roku pojawi się propozycja, którą będziesz rozważała dość poważnie, jednak dopiero za rok otrzymasz ofertę pracy marzeń, będziesz robiła to, co lubisz, podniesiesz kwalifikacje, osiągniesz sukces finansowy.

Nie weszły poprzednie wróżby, całe szczęście, że je zapisałam!! :) ni-u-nka - W najbliższej przyszłości skupisz się raczej na karierze, pracy, dokształcaniu się. Jeśli chodzi o życie uczuciowe, narazie nie widać na horyzoncie żadnych zmian, ale karty pokazują, że zaczniesz określać się uczuciowo po osiągnięciu stabilizacji finansowej. Będziesz zadowolona ze swojej pracy, będziesz w stałym kontakcie z dziećmi, młodymi ludźmi. Przez swoją pracowitość dojdziesz daleko, będziesz zabezpieczona finansowo. Jeśli chodzi o mężczyzn - wiele razy spotkasz tych, na których się zawiedziesz. Stabilny, uczciwy i dojrzały związek widzę dopiero za 3-4 lata. Serek wiejski light - Nie prędzej niż za 5 lat. Będziesz konkurować o mężczyznę swojego życia, będziesz bardzo zazdrosna, czeka Cię walka o swój związek. Kasiula;0..... - Ciąża, dzieci: w ciążę zajdziesz na pewno ale jeszcze nie pora na dzieci. Ciąża pojawi się w momencie, gdy staniesz się osobą pewną swojej przyszłości, harmonijną, spokojną o następny dzień. Przyjdzie z zaskoczenia ale nie będzie stanowiła powodu do zmartwień o bezpieczeństwo finansowe, mieszkaniowe. Dziewczynka. Nie prędzej niż za 2 lata. Finanse, praca: Jesteś teraz na rozdrożu, w sferze pracy jest teraz dużo niedomówień, wątpliwości, masz w okół siebie wrogów, osoby, które chcą Ci zaszkodzić, które żerują na Twojej uczciwości, pracowitości. Przyjdzie Ci zmienić pracę, przytrafi Ci się wybór, który sprawi, że Twoja sytuacja zawodowa i finansowa znacznie się poprawi. Będziesz musiała wykazać się ogromnym zaangażowaniem i pracowitością, ale zostaniesz za to godnie nagrodzona. To wszystko w przeciągu roku. Uczucia: W tym roku nie. Trafisz na człowieka, który okaże się lekkomyślny, beztroski, zbyt dziecinny, infantylny, niedojrzały. Będziesz zrezygnowana, stracisz wiarę w związki i miłość ale niepotrzebnie, na przełomie roku obecnego i następnego spotkasz mężczyznę, z którym stworzysz namiętny, bardzo seksualny ale i szczery związek. Poznacie się poza miejscem swojego zamieszkania. Jeszcze raz jaaa - Układ kart wyszedł niemal tak samo, więc poprzednia wróżba nie ulega zmianie. czarnamaska - Przy obecnym mężczyźnie możesz czuć się pewnie, ma wobec Ciebie szczere intencje, zamiary. Zapewni Ci bezpieczeństwo emocjonalne i finansowe, jednak widzę Ciebie jako osobę szukającą, wątpiącą, niecierpliwą, chcącą zasmakować nowych przygód. Przy obecnym partnerze będziesz czuła się jak na uwięzi, nie z jego winy, problem będzie tkwił w Tobie. Odejdziesz szukając nowych doświadczeń, będziesz żałowała jednak nie wrócisz do niego.Wyjdziesz na prostą jednak nieprędko, po drodze spotka Cię wiele porażek, zdrad, konfliktów partnerskich, doświadczysz wiele niesprawiedliwości. Zakończy się wszystko jednak pomyślnie, po wszystkich poszukiwaniach znajdziesz swoje szczęście. przyszła exowa - Niestety, nie zejdziecie się ponownie. Połączyła was wspólna pasja, cele, radość życia, byliście ludźmi o podobnym podejściu do życia. Pojawił się jednak między wami despotyzm, zazdrość, nadużywanie władzy, ogromne kłótnie. Niestety rozwód zapadnie, będziesz musiała na nowo się usamodzielnić, stworzyć swój własny świat. Karty pokazują, że staniesz się bardzo silną kobietą, cała ta sytuacja bardzo Cię wzmocni, wiele nauczy. Zaczniesz brać życie za rogi, wbrew pozorom po rozwodzie wszystko zacznie się doskonale układać. Układ wskazuje na to, że czeka Cię nagroda za ciężkie, trudne, pracowite życie, zasłużysz na szczęście i miłość. Wszystko ułoży się pomyślnie. DOOOOOOOOOO - Zmiany i to ogromne. Zakończysz związek, układ, w którym tkwisz, a który trzyma Cię na uwięzi, blokuje. Będziesz z tego zadowolona, spadnie z Ciebie ogromny ciężar. Jeśli chodzi o ciążę, dzieci: widzę problemy z zajściem w ciążę, konieczna będzie interwencja lekarza. Będzie to trwało długo, jednak w Ciążę zajdziesz, chłopiec. praca, finanse: wszystko będzie układało się pomyślnie, nie czeka Cię awans ale dodatkowe miejsce pracy. Uważaj jednak, czeka Cię zmęczenie, konieczność odpoczynku, będziesz chciała pracować, lecz ciało będzie odmawiało posłuszeństwa. Konieczność urlopu, relaksu. Poświęcisz się więcej pracy, lecz zatęsknisz jednocześnie za życiem rodzinnym, domowym. zakręcona pozytywnie - Wyjdziesz za swojego obecnego partnera, jednak nie w przyszłym roku, minimum półtora roku, do dwóch lat. Czekają was spore problemy, egzaminy; zazdrość, niewdzięczność, poróżnią was pieniądze, sprawy finansowe. Wszystko rozwiąże się jednak pomyślnie, choć nie ominie was niepewność, wątpliwość i rozważanie nad sensem waszego związku. końcówka - Jesteś osobą, która bardzo skupia się na emocjonalnej, duchowej sferze życia. Twój partner to człowiek, dla którego ważna jest praca, sukcesy zawodowe, uznanie - to oczywiście zalety. Na tym tle doskonale się uzupełniacie, potraficie się porozumieć, wspólnie wyznaczacie sobie cele, wspólnie do nich dążycie. Jesteś jednak zbyt zamknięta w sobie, często wracasz myślami do sytuacji z przeszłości, które odcisnęły na Tobie piętno bólu, cierpienia. Zaprzestań, Twój partner traktuje Cię bardzo poważnie, jest mocno zaangażowany w wasz związek, choć czasem tego nie dostrzegasz. Jest osobą szczerą, mówiącą wprost o tym, co czuje, co myśli. Twój partner jest człowiekiem, który skupia się na sferze materialnej życia, czasem przesłania to resztę jego dobrych cech. Będziecie razem, będziecie szczęśliwi, jednak widzę Twojego partnera w izolacji materialnej, w zbyt dużej chęci posiadania, jest narażony na pracoholizm. W tym wszystkim możesz czuć się porzucona, niezadowolona ze wspólnego życia, możesz mieć wrażenie, że masz wszystko a zarazem nie masz nic. Wyjdziecie jednak z tego obronną ręką, rozmowa i wyznaczanie coraz to nowszych celów - to wasza silna strona, to ona was przy sobie przytrzyma. toja122 - Związek się rozpadnie. Twój partner to człowiek lekkomyślny, niedojrzały emocjonalnie, zawiedzie Cię, rozczarujesz się nim. Przeżyjesz duże załamanie, bardzo przeżyjesz rozstanie, będziesz bała się zaufać drugiemu człowiekowi przez bardzo długi czas. Stracisz wiarę w siebie, w życie, w związki. Okres ten będzie utrzymywał się długo, tym bardziej, że spotkasz kolejnego manipulanta, nieodpowiedzialnego mężczyznę. Ok 4 lata - tyle zajmie Ci dotarcie to odpowiedniego partnera, z którym zbudujesz stabilny, pewny związek. dfhgfg - Wyjdziesz, ale będziesz miała masę wątpliwości, nawet po ślubie. Widzę między wami Twoją lub jego matkę jako osobę przeciwną waszemu związkowi, po jej stronie będą racjonalne powody, których nie widzisz, a które są prawdziwe i świadczą o krzywdzie, jakiej doznasz. Półtora roku, dwa lata. trelemorele... - Będziecie razem lecz czeka Cię kryzys, tęsknota za partnerem, oddalicie się bardzo od siebie. Będziesz rozczarowana, smutna, zawiedziesz się na nim, jednak on dostrzeże swoje błędy, przeprosi, zda sobie sprawę z tego, co zrobił, jak Cię skrzywdził. Osiągniecie jednak równowagę, odbudujecie swoje wzajemne zaufanie, potrzebujecie dużo cierpliwości. Wszystko ułoży się pomyślnie. ***Beatka*** - studia: Na jednym z egzaminów powinie Ci się noga, nie zdasz go, czeka Cię poprawa, jednak nie z Twojej winy - będziesz ofiarą nadużycia władzy, despotyzmu, nieuczciwego człowieka, autorytetu. Wyjdziesz z tego jednak obronną ręką, bez przeszkód uda Ci się wyjść z patowej sytuacji, poczujesz ogromną ulgę i radość. uczucia: powróci do was na chwilę jakaś osoba z przeszłości, która wzburzy waszą relację, na chwilę ją zaburzy, jednak to nic groźnego, raczej przejściowe problemy. Będzie układało się wam pomyślnie i szczęśliwie, widzę dziecko, dziewczynkę. ***Justa**** - Jak najbardziej, ten tydzień będzie owocny, przyniesie Ci dobrą wiadomość odnośnie pracy. Będziesz z niej bardzo zadowolona, przyniesie Ci bardzo duże zyski finansowe. Będziesz z siebie dumna, jednak przepłacisz za tę pracę zdrowiem, nerwami, bardzo ciężką harówką, poświęcisz swoich przyjaciół, rodzinę, związek właśnie dla niej. Trafisz na pracodawczynię, która okaże się człowiekiem skąpym, prymitywnym, traktującym ludzi przedmiotowo. wykynyky - dzieci doświadczają niesprawiedliwości, któreś z was - Ty bądź mąż - nieświadomie każecie je za swoje niepowodzenia, słowo ''wyżywacie się'' jest może za mocne ale właśnie o taki kontekst mi chodzi. Czują to, mają poczucie dużej krzywdy, rozczarowania. Jedno z dzieci (chłopiec) zaczyna mieć egoistyczne podejście do świata i bliskich, w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę. Karty pokazują szczęśliwe rozwiązanie problemów, dzieci wrócą do formy, jednak potrzebują ogromnej uwagi, wsparcia. Jeśli chodzi o wasze małżeństwo - tak, jesteście na tyle silni, by pokonać przeszkody jakie stawia przed wami życie. Los postawi na waszej drodze sytuację, na którą nie będziecie mieli wpływu, a która odmieni wszystko na lepsze. Macie teraz oboje mnóstwo wątpliwości, czujecie się zamknięci w pułapce, ale to szybko minie, tak jak napisałam wcześniej - wszystko poukłada się pomyślnie. moze mi sie uda - Twój mąż to człowiek na stanowisku, jest wykształcony, wykwalifikowany, jest rozsądny, ma wpływ na innych ludzi. Boi się jednak zmian, nie mam wewnętrznej siły na to, by podjąć kroki, które uczynią wasze życie lepszym, wygodniejszym. Czeka was okres stagnacji, zawieszenia, poważnych rozmów, przewartościowania celów. Osiągniecie jednak kompromis, wyjdziecie razem na prostą, podejmiecie ryzyko, zmienicie swoje życie na takie, o którym zawsze marzyliście. Jeśli chodzi o pracę: w ciągu pół roku znajdziesz pracę, z której będziesz bardzo niezadowolona, będziesz miała dwóch szefów: kobietę i mężczyznę, będą niesprawiedliwi, bardzo krytyczni, zaborczy, nieuczciwi. Szybko odejdziesz, wypowiesz umowę. Czeka Cię kolejny okres zawieszenia i czekania, jednak po nim przyjdzie czas na pracę marzeń, będziesz bardzo zadowolona, będziesz wykonywać zajęcie, które lubisz, godna, solidna płaca. Rok, maksymalnie półtora. mikucha - Nie będziesz z Michałem, odkryjesz zdrady, rozwiązłość seksualną, kłamstwa. W stosunku do niego będziesz otwarta, uczciwa i szczera, zaufasz mu, on to wykorzysta, zdradzi Cię uczuciowo, mentalnie. Spotkasz jednak innego mężczyznę, tego na całe życie. Widzę was w rodzinie, sformalizujecie związek, będziesz miała dzieci, będziesz szczęśliwa. Dwa lata. nalilac - Ułoży się dobrze, choć macie dookoła siebie osobę, mężczyznę (szatyn, rudy), który nie akceptuje waszego związku, będzie knuł intrygi, próbował was rozdzielić. Nie uda mu się jednak, jesteście na tyle silni, że przezwyciężycie przeciwności losu. Kicia112 - Oboje jesteście zaaferowani związkiem, Twój partner dostaje przy Tobie skrzydeł, ma chęci i zapał do działania. Ty z kolei jesteś pobudzona do życia, rozwiązały się Twoje problemy, Twój mężczyzna także daje Ci wiele siły, nadziei, chęci do walki. Karty pokazują jednak, że Twój partner traktuje Cię przedmiotowo, jesteś dla niego przede wszystkim obiektem seksualnym, niestety - zrani Cię, będziesz zawiedziona, rozczarowana. Karty pokazują, że będziesz się jednak kurczowo trzymać tego związku z obawy przed porzuceniem, samotnością. To układ toksyczny, destrukcyjny, przykro mi. Jeśli chodzi o przyszłość: będziesz bardzo szczęśliwa, choć dużo będzie Cię kosztowało zaufanie drugiemu człowiekowi. Ale wszystko wskazuje na to, że otworzysz się na świat i spotkasz tego jedynego.

Coś nie chcą wchodzić poprzednie, chyba za długi post. Przepraszam za komplikacje i zamieszanie w kolejności. ni-u-nka - W najbliższej przyszłości skupisz się raczej na karierze, pracy, dokształcaniu się. Jeśli chodzi o życie uczuciowe, narazie nie widać na horyzoncie żadnych zmian, ale karty pokazują, że zaczniesz określać się uczuciowo po osiągnięciu stabilizacji finansowej. Będziesz zadowolona ze swojej pracy, będziesz w stałym kontakcie z dziećmi, młodymi ludźmi. Przez swoją pracowitość dojdziesz daleko, będziesz zabezpieczona finansowo. Jeśli chodzi o mężczyzn - wiele razy spotkasz tych, na których się zawiedziesz. Stabilny, uczciwy i dojrzały związek widzę dopiero za 3-4 lata. Serek wiejski light - Nie prędzej niż za 5 lat. Będziesz konkurować o mężczyznę swojego życia, będziesz bardzo zazdrosna, czeka Cię walka o swój związek. Kasiula;0..... - Ciąża, dzieci: w ciążę zajdziesz na pewno ale jeszcze nie pora na dzieci. Ciąża pojawi się w momencie, gdy staniesz się osobą pewną swojej przyszłości, harmonijną, spokojną o następny dzień. Przyjdzie z zaskoczenia ale nie będzie stanowiła powodu do zmartwień o bezpieczeństwo finansowe, mieszkaniowe. Dziewczynka. Nie prędzej niż za 2 lata. Finanse, praca: Jesteś teraz na rozdrożu, w sferze pracy jest teraz dużo niedomówień, wątpliwości, masz w okół siebie wrogów, osoby, które chcą Ci zaszkodzić, które żerują na Twojej uczciwości, pracowitości. Przyjdzie Ci zmienić pracę, przytrafi Ci się wybór, który sprawi, że Twoja sytuacja zawodowa i finansowa znacznie się poprawi. Będziesz musiała wykazać się ogromnym zaangażowaniem i pracowitością, ale zostaniesz za to godnie nagrodzona. To wszystko w przeciągu roku. Uczucia: W tym roku nie. Trafisz na człowieka, który okaże się lekkomyślny, beztroski, zbyt dziecinny, infantylny, niedojrzały. Będziesz zrezygnowana, stracisz wiarę w związki i miłość ale niepotrzebnie, na przełomie roku obecnego i następnego spotkasz mężczyznę, z którym stworzysz namiętny, bardzo seksualny ale i szczery związek. Poznacie się poza miejscem swojego zamieszkania. Jeszcze raz jaaa - Układ kart wyszedł niemal tak samo, więc poprzednia wróżba nie ulega zmianie. czarnamaska - Przy obecnym mężczyźnie możesz czuć się pewnie, ma wobec Ciebie szczere intencje, zamiary. Zapewni Ci bezpieczeństwo emocjonalne i finansowe, jednak widzę Ciebie jako osobę szukającą, wątpiącą, niecierpliwą, chcącą zasmakować nowych przygód. Przy obecnym partnerze będziesz czuła się jak na uwięzi, nie z jego winy, problem będzie tkwił w Tobie. Odejdziesz szukając nowych doświadczeń, będziesz żałowała jednak nie wrócisz do niego.Wyjdziesz na prostą jednak nieprędko, po drodze spotka Cię wiele porażek, zdrad, konfliktów partnerskich, doświadczysz wiele niesprawiedliwości. Zakończy się wszystko jednak pomyślnie, po wszystkich poszukiwaniach znajdziesz swoje szczęście. przyszła exowa - Niestety, nie zejdziecie się ponownie. Połączyła was wspólna pasja, cele, radość życia, byliście ludźmi o podobnym podejściu do życia. Pojawił się jednak między wami despotyzm, zazdrość, nadużywanie władzy, ogromne kłótnie. Niestety rozwód zapadnie, będziesz musiała na nowo się usamodzielnić, stworzyć swój własny świat. Karty pokazują, że staniesz się bardzo silną kobietą, cała ta sytuacja bardzo Cię wzmocni, wiele nauczy. Zaczniesz brać życie za rogi, wbrew pozorom po rozwodzie wszystko zacznie się doskonale układać. Układ wskazuje na to, że czeka Cię nagroda za ciężkie, trudne, pracowite życie, zasłużysz na szczęście i miłość. Wszystko ułoży się pomyślnie. DOOOOOOOOOO - Zmiany i to ogromne. Zakończysz związek, układ, w którym tkwisz, a który trzyma Cię na uwięzi, blokuje. Będziesz z tego zadowolona, spadnie z Ciebie ogromny ciężar. Jeśli chodzi o ciążę, dzieci: widzę problemy z zajściem w ciążę, konieczna będzie interwencja lekarza. Będzie to trwało długo, jednak w Ciążę zajdziesz, chłopiec. praca, finanse: wszystko będzie układało się pomyślnie, nie czeka Cię awans ale dodatkowe miejsce pracy. Uważaj jednak, czeka Cię zmęczenie, konieczność odpoczynku, będziesz chciała pracować, lecz ciało będzie odmawiało posłuszeństwa. Konieczność urlopu, relaksu. Poświęcisz się więcej pracy, lecz zatęsknisz jednocześnie za życiem rodzinnym, domowym. zakręcona pozytywnie - Wyjdziesz za swojego obecnego partnera, jednak nie w przyszłym roku, minimum półtora roku, do dwóch lat. Czekają was spore problemy, egzaminy; zazdrość, niewdzięczność, poróżnią was pieniądze, sprawy finansowe. Wszystko rozwiąże się jednak pomyślnie, choć nie ominie was niepewność, wątpliwość i rozważanie nad sensem waszego związku. końcówka - Jesteś osobą, która bardzo skupia się na emocjonalnej, duchowej sferze życia. Twój partner to człowiek, dla którego ważna jest praca, sukcesy zawodowe, uznanie - to oczywiście zalety. Na tym tle doskonale się uzupełniacie, potraficie się porozumieć, wspólnie wyznaczacie sobie cele, wspólnie do nich dążycie. Jesteś jednak zbyt zamknięta w sobie, często wracasz myślami do sytuacji z przeszłości, które odcisnęły na Tobie piętno bólu, cierpienia. Zaprzestań, Twój partner traktuje Cię bardzo poważnie, jest mocno zaangażowany w wasz związek, choć czasem tego nie dostrzegasz. Jest osobą szczerą, mówiącą wprost o tym, co czuje, co myśli. Twój partner jest człowiekiem, który skupia się na sferze materialnej życia, czasem przesłania to resztę jego dobrych cech. Będziecie razem, będziecie szczęśliwi, jednak widzę Twojego partnera w izolacji materialnej, w zbyt dużej chęci posiadania, jest narażony na pracoholizm. W tym wszystkim możesz czuć się porzucona, niezadowolona ze wspólnego życia, możesz mieć wrażenie, że masz wszystko a zarazem nie masz nic. Wyjdziecie jednak z tego obronną ręką, rozmowa i wyznaczanie coraz to nowszych celów - to wasza silna strona, to ona was przy sobie przytrzyma. toja122 - Związek się rozpadnie. Twój partner to człowiek lekkomyślny, niedojrzały emocjonalnie, zawiedzie Cię, rozczarujesz się nim. Przeżyjesz duże załamanie, bardzo przeżyjesz rozstanie, będziesz bała się zaufać drugiemu człowiekowi przez bardzo długi czas. Stracisz wiarę w siebie, w życie, w związki. Okres ten będzie utrzymywał się długo, tym bardziej, że spotkasz kolejnego manipulanta, nieodpowiedzialnego mężczyznę. Ok 4 lata - tyle zajmie Ci dotarcie to odpowiedniego partnera, z którym zbudujesz stabilny, pewny związek.

dfhgfg - Wyjdziesz, ale będziesz miała masę wątpliwości, nawet po ślubie. Widzę między wami Twoją lub jego matkę jako osobę przeciwną waszemu związkowi, po jej stronie będą racjonalne powody, których nie widzisz, a które są prawdziwe i świadczą o krzywdzie, jakiej doznasz. Półtora roku, dwa lata. trelemorele... - Będziecie razem lecz czeka Cię kryzys, tęsknota za partnerem, oddalicie się bardzo od siebie. Będziesz rozczarowana, smutna, zawiedziesz się na nim, jednak on dostrzeże swoje błędy, przeprosi, zda sobie sprawę z tego, co zrobił, jak Cię skrzywdził. Osiągniecie jednak równowagę, odbudujecie swoje wzajemne zaufanie, potrzebujecie dużo cierpliwości. Wszystko ułoży się pomyślnie. ***Beatka*** - studia: Na jednym z egzaminów powinie Ci się noga, nie zdasz go, czeka Cię poprawa, jednak nie z Twojej winy - będziesz ofiarą nadużycia władzy, despotyzmu, nieuczciwego człowieka, autorytetu. Wyjdziesz z tego jednak obronną ręką, bez przeszkód uda Ci się wyjść z patowej sytuacji, poczujesz ogromną ulgę i radość. uczucia: powróci do was na chwilę jakaś osoba z przeszłości, która wzburzy waszą relację, na chwilę ją zaburzy, jednak to nic groźnego, raczej przejściowe problemy. Będzie układało się wam pomyślnie i szczęśliwie, widzę dziecko, dziewczynkę. ***Justa**** - Jak najbardziej, ten tydzień będzie owocny, przyniesie Ci dobrą wiadomość odnośnie pracy. Będziesz z niej bardzo zadowolona, przyniesie Ci bardzo duże zyski finansowe. Będziesz z siebie dumna, jednak przepłacisz za tę pracę zdrowiem, nerwami, bardzo ciężką harówką, poświęcisz swoich przyjaciół, rodzinę, związek właśnie dla niej. Trafisz na pracodawczynię, która okaże się człowiekiem skąpym, prymitywnym, traktującym ludzi przedmiotowo. wykynyky - dzieci doświadczają niesprawiedliwości, któreś z was - Ty bądź mąż - nieświadomie każecie je za swoje niepowodzenia, słowo ''wyżywacie się'' jest może za mocne ale właśnie o taki kontekst mi chodzi. Czują to, mają poczucie dużej krzywdy, rozczarowania. Jedno z dzieci (chłopiec) zaczyna mieć egoistyczne podejście do świata i bliskich, w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę. Karty pokazują szczęśliwe rozwiązanie problemów, dzieci wrócą do formy, jednak potrzebują ogromnej uwagi, wsparcia. Jeśli chodzi o wasze małżeństwo - tak, jesteście na tyle silni, by pokonać przeszkody jakie stawia przed wami życie. Los postawi na waszej drodze sytuację, na którą nie będziecie mieli wpływu, a która odmieni wszystko na lepsze. Macie teraz oboje mnóstwo wątpliwości, czujecie się zamknięci w pułapce, ale to szybko minie, tak jak napisałam wcześniej - wszystko poukłada się pomyślnie. moze mi sie uda - Twój mąż to człowiek na stanowisku, jest wykształcony, wykwalifikowany, jest rozsądny, ma wpływ na innych ludzi. Boi się jednak zmian, nie mam wewnętrznej siły na to, by podjąć kroki, które uczynią wasze życie lepszym, wygodniejszym. Czeka was okres stagnacji, zawieszenia, poważnych rozmów, przewartościowania celów. Osiągniecie jednak kompromis, wyjdziecie razem na prostą, podejmiecie ryzyko, zmienicie swoje życie na takie, o którym zawsze marzyliście. Jeśli chodzi o pracę: w ciągu pół roku znajdziesz pracę, z której będziesz bardzo niezadowolona, będziesz miała dwóch szefów: kobietę i mężczyznę, będą niesprawiedliwi, bardzo krytyczni, zaborczy, nieuczciwi. Szybko odejdziesz, wypowiesz umowę. Czeka Cię kolejny okres zawieszenia i czekania, jednak po nim przyjdzie czas na pracę marzeń, będziesz bardzo zadowolona, będziesz wykonywać zajęcie, które lubisz, godna, solidna płaca. Rok, maksymalnie półtora. mikucha - Nie będziesz z Michałem, odkryjesz zdrady, rozwiązłość seksualną, kłamstwa. W stosunku do niego będziesz otwarta, uczciwa i szczera, zaufasz mu, on to wykorzysta, zdradzi Cię uczuciowo, mentalnie. Spotkasz jednak innego mężczyznę, tego na całe życie. Widzę was w rodzinie, sformalizujecie związek, będziesz miała dzieci, będziesz szczęśliwa. Dwa lata. nalilac - Ułoży się dobrze, choć macie dookoła siebie osobę, mężczyznę (szatyn, rudy), który nie akceptuje waszego związku, będzie knuł intrygi, próbował was rozdzielić. Nie uda mu się jednak, jesteście na tyle silni, że przezwyciężycie przeciwności losu. Kicia112 - Oboje jesteście zaaferowani związkiem, Twój partner dostaje przy Tobie skrzydeł, ma chęci i zapał do działania. Ty z kolei jesteś pobudzona do życia, rozwiązały się Twoje problemy, Twój mężczyzna także daje Ci wiele siły, nadziei, chęci do walki. Karty pokazują jednak, że Twój partner traktuje Cię przedmiotowo, jesteś dla niego przede wszystkim obiektem seksualnym, niestety - zrani Cię, będziesz zawiedziona, rozczarowana. Karty pokazują, że będziesz się jednak kurczowo trzymać tego związku z obawy przed porzuceniem, samotnością. To układ toksyczny, destrukcyjny, przykro mi. Jeśli chodzi o przyszłość: będziesz bardzo szczęśliwa, choć dużo będzie Cię kosztowało zaufanie drugiemu człowiekowi. Ale wszystko wskazuje na to, że otworzysz się na świat i spotkasz tego jedynego. Kolejne wróżby wg dalszej kolejności począwszy od strony 6 dopiero wieczorem. Pozdrawiam :)

Gość perełka1988
Panna,we wrzesniu skoncze 23 lata Byk, w maju skonczy 26 lat Prosze napisac co czeka ten zwiazek. Czy jest oparty na wiernosci i milosci?

Gość karkaaaa
Też poproszę o wróżbę Panna, 28 Jak potoczy się moje życie uczuciowe i co mnie czeka w sprawach zawodowych?

Gość omiiiiiiiiiiiiiiiii
Wodnik, 28 Co mnie czeka w miłości?

Gość Ewelaaa678
Ewlina lat 19 , jak potoczy się moje życie w swerze uczuciowej i zawodowej? Pozdrawiam