Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość głupie som meneleeee
stefan,baran 23ata kto spowodowal katastrofe smolenska?????

Gość zadam pytanie
Panna, 27 lat 1.pyt czy wyjazd do pracy nad morze na sezon to dobra decyzja? 1.pyt przyszłościowe która opcja dla mnie korzystna ?pozostać w Polsce, czy wyjechać za granicę i tam żyć?

Gość dfhgfg
Wyjdziesz, ale będziesz miała masę wątpliwości, nawet po ślubie. Widzę między wami Twoją lub jego matkę jako osobę przeciwną waszemu związkowi, po jej stronie będą racjonalne powody, których nie widzisz, a które są prawdziwe i świadczą o krzywdzie, jakiej doznasz. Półtora roku, dwa lata. dzikeuje bardzo. faktycznie to chyba jego matka. niby mnie batrdzo lubi i akceptuje ale jej uwagi czasem mnie dobijaja np na wzmianke o slubie odpowiada oj macie jeszzce czas-a moj facet ma 35 lat!!!! ale nie rozumiem tej krzywdy. czy ja te krzywde doznam z jej strony z jego strony? czy moglabys doprecyzowac swoja odpowiedz? bo nie daje mi to spokoju...bede bardzo wdzieczna!

Gość 7wirgoooo
czy bede w koncu zdrowa? czy pokonam chorobe? raczyca , 84

"***Beatka*** - studia: Na jednym z egzaminów powinie Ci się noga, nie zdasz go, czeka Cię poprawa, jednak nie z Twojej winy - będziesz ofiarą nadużycia władzy, despotyzmu, nieuczciwego człowieka, autorytetu. Wyjdziesz z tego jednak obronną ręką, bez przeszkód uda Ci się wyjść z patowej sytuacji, poczujesz ogromną ulgę i radość. uczucia: powróci do was na chwilę jakaś osoba z przeszłości, która wzburzy waszą relację, na chwilę ją zaburzy, jednak to nic groźnego, raczej przejściowe problemy. Będzie układało się wam pomyślnie i szczęśliwie, widzę dziecko, dziewczynkę." ja wlasnie pisze w drugim terminie poprawkowym, do pierwszego nie podeszlam. czy to znaczy na pewno ,ze nie zdam? jak teraz nie zdam,to nie mam mozliwosci poprawki (bo to jest wlasnie termin poprawkowy) i moge powtarzac,ale dopiero za rok, jak bedzie znowu ten przedmiot. czy on jest moim docelowym partnerem?bo z tego co napisalas tak by wynikalo...

Gość jujjjuu
byk, 85r kiedy w koncu znajde prace??

Gość skorpionica 30
skorpionica 30 panna 29 on ,czy ten zwiazek ma jakies szanse

Gość Kasiula;0.....
Dziękuje wróżko :)choć na obecną chwile fakt nie chce mieć dzieci mam córcie,którą wychowuje sama :)co do problemów finansowych tak jak piszesz mam ich i to sporo:( a jesli chodzi o mężczyzn własnie jakiś miesiąc temu zakączyłam związek z oto takim facetem.Lekomyślnym ,dziecinnym i nie dojrzałym do tego by ułozyć sobie zycie.Dlatego narazie jestem ogólnie do płóci przeciwnej nastawiona niestety Negatywnie:( tylko szkoda ze tak długo musze czekać

panna24 i wodnik23,czy bedziemy szczęśliwi razem?kiedy ślub?

Gość Kasiula;0.....
a jesli mog jedno pytanko czy nas coś może połączyć ? ja strzelec 27 on ryby 29

Gość wykynyky
Bardzo dziękuję, nie wiem skąd to wszystko wiesz ale jest dużo prawdy w tym co piszesz.

Gość sdfsdwe
no wlasnie skad to wszytsko sie bierze, pytacie o wrozbe ale g was obchodzi jak to sie odbywa, o co w tym chodzi, nie ma to jak totalna ignorancja to moze autorka nam odpowie laskawie, jak to jest, skad niby karty zwykly papier wiedza tyle rzeczy???? myslalam ze tylko ludzie sa istotami myslacymi a tu prosze okazuje sie ze przedmiot martwy tez mysli!!! wytlumaczysz to nam droga wrozko???

Gość nie wstydze sie jezusa
bendziez wendkazem i razem ryby łapali

"końcówka - Jesteś osobą, która bardzo skupia się na emocjonalnej, duchowej sferze życia. Twój partner to człowiek, dla którego ważna jest praca, sukcesy zawodowe, uznanie - to oczywiście zalety. Na tym tle doskonale się uzupełniacie, potraficie się porozumieć, wspólnie wyznaczacie sobie cele, wspólnie do nich dążycie. Jesteś jednak zbyt zamknięta w sobie, często wracasz myślami do sytuacji z przeszłości, które odcisnęły na Tobie piętno bólu, cierpienia. Zaprzestań, Twój partner traktuje Cię bardzo poważnie, jest mocno zaangażowany w wasz związek, choć czasem tego nie dostrzegasz. Jest osobą szczerą, mówiącą wprost o tym, co czuje, co myśli. Twój partner jest człowiekiem, który skupia się na sferze materialnej życia, czasem przesłania to resztę jego dobrych cech. Będziecie razem, będziecie szczęśliwi, jednak widzę Twojego partnera w izolacji materialnej, w zbyt dużej chęci posiadania, jest narażony na pracoholizm. W tym wszystkim możesz czuć się porzucona, niezadowolona ze wspólnego życia, możesz mieć wrażenie, że masz wszystko a zarazem nie masz nic. Wyjdziecie jednak z tego obronną ręką, rozmowa i wyznaczanie coraz to nowszych celów - to wasza silna strona, to ona was przy sobie przytrzyma." jeszcze raz dziękuję... :) powiedz mi jeszcze - jeśli nie nadużywam Twojego czasu - czy widzisz dziecko? i kiedy poprawi sie moja sytuacja materialna? pozdrawiam serdecznie

Gość Gagita
LEW 36 co dalej z moim życiem ? serce mi pękło na wiele kawałków

Gość blacksoul*********************
Gabriela,31 lat,ile bede miala dzieci,kiedy i jakiej plci.dziekuje

Gość boże, po co ona ma tłumaczyć
cokolwiek, wróży, stawia tarota - albo sie wierzy w jego moc albo nie, po co te idiotyczne pytania, które mają na celu tylko ośmieszenie, wytknięcie wiary w tarota i podjudzanie do kłótni??? Nie wierzysz w tarota i jego moc, nie wierzysz we wróżbiarstwo - nie pytaj, idź na topik o kupach albo muzyce z lat 80 :o A ja raz jeszcze dziękuję za wróżbę i trafne określenie mojej sytuacji!!!

Gość WAGa 20lat
czy kolega z pracy cos do mnie czuje?

Gość SLANGA
znak zodiaku BYK wiek (rocznikowo) 28 lat

Gość SLANGA
zapomnialam pytania - czy/kiedy znajde prace i jak wyglada kwestia macierzynstwa

Gość To również zadam pytanie
Bliźnięta, 28 lat. Czy rozwiodę się z mężem, czy się zejdziemy?

Gość malagatikitakiikasztanki
Sylwia,20 lat strzelec, jak potoczy sie moje zycie uczuciowe i czy w najblizszej przyszlosci zostane mama?

Gość trelemorele...
Skorpion, 25 (rocznikowo) Czy spełnią się nasze plany odnośnie miesięcy czerwiec - wrzesień przyszłego roku?

Gość bluebluedark
rak, 31 czy juz cale zycie bede sama? rozstalam sie z facetem tydzien temu...

Gość HockiKlocki
ja 27 rak, on 29 byk, czy będziemy razem?

Gość 123onaona
Waga 20 lat (rocznikowo) Proszę powiedz mi coś o mojej przyszłości... w szczególności o miłości

Gość mruk123
lat 30ur.20.01.1981 tak więc w jednych horoskopach jestem wodnikiem w innych koziorożcem ile będę miała dzieci? kiedy urodzę pirwsze dziecko?

Gość porcelanowa pozytywka
Koziororzec, 35 lat Czy mąż mnie zdradza i czy moje małżeństwo się rozpadnie.

Gość porcelanowa pozytywka
*Koziorożec :S