Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna jak diabli

JA MÓWIE NADWADZE STOP!!! KTO ZE MNĄ ??

Polecane posty

Cats na bank zobacza roznice :D dobra motywacja dopasowanie sie do ubran ;) tez tak robilam;) poki co czekam az schudne, chociaz w niedziele kupilam sukienke, ale taka letnia i nawet nie wiem czy bedzie okazja ja tu zalozyc:P Wczoraj jednak bylysmy na Zumbie, daja wycisk dziewczyny ale to takie przyjemne :) I sie zastanawiam czy mam robic dalej cw z Wii, no ale chyba tak, przynjamniej skoncze miesieczny trening a pozniej zobacze, bo w sumie jak bede chodzila 2 razy w tyg na Zumbe to moze wystarczy sama nie wiem.

Tak ostatnio robie,jak coś kupuje to w mniejszym rozmiarze albo z elastanem,już troche tych ciuchów czeka ale letnich,myślę,że je założe niedługo :) Just@ to u Ciebie tak długo zimno? Prymusówka nam sie zapodziała od paru dni.

Nie ze dlugo zimno ale upalow to raczej nie ma. chociaz w niedziele bylo 21 stopni :D Ale tu takiego typowego lata to raczej nie ma moga sie zdarzyc pare dni ciepla ale to nie takie upalne lato :D A sukienka typowo upalna, zwiewna na ramiaczkach :P

hej polecam dietkę dukana i ćwiczenia 🌻 wiek: 30 lat wzrost: 176 cm waga wyjściowa: 113kg-start I. fazy: 26.02.2011r. waga w dół: 02.03.2011r.-109,5kg start II. fazy: 06.03.2011r.-108,8kg/15.03.2011r.-107kg/19.03.2011r.-105,2kg/30.03.20011r.-102,4kg/ 07.04.2011r.-101kg mój I. cel: 96kg 🌻 ulubiona stronka (dla Dukanek i nie tylko: dietki i ćwiczenia) http://chomikuj.pl/wikusia238?b=1 pliki w dokumentach lub rejestracja: http://chomikuj.pl/?page=376081]Dukan, diety, ćwiczenia

Just@ zawsze można zarzucić jakiś sweterek na taką sukienkę. Bardzo lubię kiecki,sama już dwie kupiłam na ten nadchodzący sezon. :) Puszyściutka jak tam zostane przy MŻ,nie dla mnie wybiórcze produkty.

Niby tak ale wiesz tutaj czesto mimo slonca jest zimny wiatr. Pamietam w zeszlym roku ubralam kiecke i tak mi wypizdzilo w nogi bo akurat mialam sweterek. Ale mam nadzieje, ze w tym roku bedzie wiecej ciepla :D Puszysciutka myslalam o Dunkanie ale sama po sobie wiem, ze dlugo bym nie wytrzymala tych zakazow ;)

Coraz mniej nas się tu robi.. :-( Halo,Dziewczyny..pisać jak tam u was. Ja utknęłam w nadgodzinach pewnie aż do świąt. Ciężko mi będzie w takiej sytuacji znaleźć czas na ruch. Ale jem mało :)

ja od dziś do piątku:D:D:D tez nie grzeszę, rowerek mąż dziś wyniósł na werandę bo się pakujemy i miejsce zajmuje. A dlatego napisałam do piatku, bo akurat wyjezdzamyi już sobie zapowiedziałam,że na promie zamówię sobie duży kawał sernika:D:D chodzi za mną juz kilka tygodni. Potem święta więc wiadomo. Ale po świętach się ostro biorę i nie ma że boli:D:D:D

Gość orbiterka
Witam, przeglądałam trochę ten post i chciałam sie podzielić moimi doświadczeniami. Kiedyś stosowałam diety po których szybko chudłam i szybko wracalam do wagi. A wiec na marne były moje wysiłki. Później kupiłam rower i bez stosowania diety zaczełam chudnąć z tymże jeździłam 30 km po 6 razy w tygodniu. Moja trasa to była mieszanka dróg polnych i ulic. Nie wiem ile schudłam w ciągu miesiąca bo troszkę jeździlam i ogólnie dzięki takiemu treningowi zrzuciłam 4 - 5 kg. Następnie zakupiłam orbitreka, żeby mieć na czym zimą ćwiczyć. Z nadmiaru wolnego czasu zaczełam eksperymentować i tak po 21 dniach 90 minutowych ćwiczeń schudłam kilogram, bez głodzenia, bez odmawiania słodyczy (ale oczywiście wszystko w miarach rozsądku) I tak sobie nadal ćwiczę, powolutku chudnę kilogram na miesiąc ( niedziele sobie odpuczczam a czasami i nawet inny dzien odpadnie) Na początku ćwiczenia były męczące, wiadomo że nie odrazu sie udało 90 minut ćwiczyć tylko zdecydowanie mniej, ale to kwestia wprawy . Pozdrawiam

Niebieskaa widze,ze się cieszysz z wizyty w kraju,długo już tam jesteście w Norwegii? Kawał sernika..mniam.. Nie,nie myślę o tym nawet i tak w sumie to jakiegoś kopa powinnam sobie zasadzić i wziąsć się ostro do roboty z tym odchudzaniem. Orbiterka gratuluje,ze tak bez diety się ci udaje,na mnie niestety działają tylko głodowe porcje,wtedy tylko waga idzie w dół.

Niebieska ale mi smaka zrobilas tym sernikiem :D ale nie ma mowy nawet:( mimo, ze ja sie pilnuje to i tak ta waga stoi. Wiem, ze to tez wina tabletek no ale poki co nie moge ich nie brac no ale moze niedlugo :D Tak sie zastanawiam czemu tak ciagnie do zlych rzeczy slodycze fast foody ehhh te pokusy :P Jak w tym tygodniu nie schudne to chyba przestane w ogole jesc ;) Orbitek jakbym miala nadmiar czasu to tak i owszem moglabym jezdzic na rowerze ale ja to nie mam jak, maly caly dzien buszuje. Jak cwicze to wkladam go do krzeselka to ledwno wysiedzi:O A myslalam nad kupnem orbiteka ale gdzie ja go bede trzymac?? i tak wszystko poupychane tony zabawek itd Ja juz dzis po treningu powiem szczerze, ze juz mi sie znudzilo Zumba o niebo lepsza :P jutro znow idziemy:D Niebieska a to do Polandii sie jedzie ale super macie :D Do mnie za 3 tyg mamuska przyjezdza juz sie ciesze :D No nic ide cos na obiad kombinowac :P

cats jestesmy tutaj już szósty rok. Mam nadzieję, że juz niedlugo na stałe wrócimy. Jak tylko sprzedamy do i kupimy mieszkanie. tak cieszę się bardzo. tęsknie za rodzeństwem i rodzicami i spotkaniami z przyjaciółmi. W sobotę idziemy właśnie do znajomych i góra żarcia będzie. A jutro na promie serniczka wciągnę a co tam hehehe. Raczej nie będę pisała teraz bo pewnie czasu nie będzie, zalatani będziemy. Wesołych świąt dziewczyny :)

A co tu taka cisza ???? U mnie dzis pogoda jakas taka nijaka wstawac mi sie nie chcialo no ale ilez mozna spac :P Ja juz po cwiczeniach ide zaraz sie kapac poki maly spi. Niebieska pojechala a reszta tez na weekend wybyla ??? W ogole my tu chyba tylko 3 zostalysmy ???

U mnie diety brak jak na razie:( Wczoraj imprezka u znajimych, dzisiaj grill, piwka ,winka dostałam wczoraj spóźniony tort urodzinowy i też sobie trochę pojadłam. Ale to nic, wiedziałam,że tak będzie. Wezmę się za siebie po świętach. Piasać dziewczyny,żeby nam topik nie padł

Witam :) No Niebieskaaa, skoro spóźniony tort urodzinowy to i moje spóźnione życzenia :) Wszystkiego naj...naj...i wytrwałości w dążeniu do zgrabnego tyłeczka ;) Pewnie już masz zgrabny :) Ja ostatnio zaniedbałam bieżnię, muszę się przyznać też do paru grzeszków...ale byłam w szoku, bo weszłam na wagę i jest 48,3 kg :) Sporo ostatnio chodzenia było na zakupy i takie tam, a wtedy kilometry też lecą, nawet nie wiadomo kiedy. Może dlatego taki wynik. Wczoraj był alkohol, dzisiaj też trochę..., ale w końcu weekend :) Niedługo do domu na Święta, będzie domowe jedzonko i nie będzie bieżni, ale może uda mi się to trzymać pod kontrolą...Oczywiście cudów nie będzie, wiadomo, że podjem tego i owego :)

dzieki Camomile tea. Ile ty masz wzrostu bo bardzo mało ważysz? Ja się bez bicia przyznaję,że diety wcale nie ma, jem wszystko:D:D Niby staram się mniej ale w domu to się jakoś nie da. Rodzice mówią,że chuda jak patyk jestem :D:D:D:DD: hehe i ,że u nich diety nie ma. Kupilismy dzisiaj kijki do nordika i bedziemy śmigac w norwegii. Zastanawiam się jeszcze nad hula hopem, może kupie w tygodniu.

No cóż, ja malutka jestem, 160 cm :) Przez to wszystkie problemy, gdybym miała kilka cm więcej, waga inaczej by się rozkładała i wyglądałabym o wiele szczuplej... Nadal nie wchodzę na bieżnię, nie chce mi się okrutnie, wszystko przez to, że wiem, że jadę jutro do domu, ogarnia mnie lenistwo :) Dzisiaj jadłam czekoladowe jajka wielkanocne :) Sporo chodzenia rano było, właściwie pól dnia zakupów na mieście, więc powinno być ok :)

Cześć Dziewczyny, dawno mnie nie było bo na chorobowym byłam, i kompa nie oglądałam od dawna :) jesteście jeszcze? mam nadzieję że ten przestój w pisaniu spowodowany jest przerwą świąteczną, a nie tym że porzuciłyście topik :( ja juz wracam z hukiem :) przez te dwa tygodnie sporo się u mnie zmieniało, doszłam nawet do 51, ale teraz napewno przybrałam po świętach. Chociaż nie było strasznego obżarstwa, mało, ale treściwie. no i zgrzeszyłam ciastami :( ale zabieram się za siebie na nowo. powiedzcie kochane że nie porzuciłyście topiku...

no dziewczyny już po świętach wiec pisać co tam u was. ja w święta trochę pofolgowałam i bałam się dziś na wagę wejść ale o dziwno nic nie przytyłam. prawie 2 tyg zero ćwiczeń, zero diety . od dziś się bierzemy, wyruszamy na nordic walking, a od jutra trzeba rowerek wyciągnąć

u mnie to samo:) ani mniej ani wiecej i oczywiscie w swita tez sobie pozwolilam... mysle teraz o Dukanie - skoro wszyscy chudna to czego ja nie miałabym:) moze jak bede miala wszystko jasno okreslone to nareszcie cos ruszy bo tak to niby 3kg zleci a potem znowu 64kg i tak w kołko:(

dukan nie dla mnie , wolę mż. dzisiaj chodziliśmy z kijkami prawie 3 godziny, rowerek jeszcze stoi na werandzie w poniedziałek zaczynamy.

ja to w święta niespecjalnie pofolgowałam, za to teraz przez majówkę totalnie... piwko, kolacje ze znajomymi, ruchu mało, pizza... masakra :( na wagę nie wchodzę. Za to wczoraj zrobiłam sobie dzień na kefirach i dziś już menu dietetyczne jak najbardziej. ale na wagę wejdę pod koniec tygodnia dopiero. jestem jak balon :(

dziewczyny gdzie reszta. Brak mi motywacji i jakoś samemu tak ciężko. Mąż też widzę zaczął trochę olewać to i ja przy nim też . ale od dzisiaj się wzięłam . Tylko na weekend do znajomych jedziemy i pewnie grillowanie będzie i alkohol . same kłody pod nogi :D:D:D:D ja weszłam po świetach na wagę i o dziwo tyle samo było:)

Gość myszuniaaa
witam :) z chęcią do was dołączę dziewczynki jeśli mnie przygarniecie ;) w sierpniu ubiegłego roku wzięłam ślub byłam wtedy moja waga była ok (53 kg), 8 miesięcy po ślubie ważę 8 kg więcej!!!!! nieraz słyszałam że małżeństwo "służy" nadwadze i na moim przykładzie widać że to prawda... a jeśli jeszcze do tego dodać "zimowe zasiedzenie" to takie są skutki :( strasznie źle się czuję z tą wagą 61 kg a wzrost 161 cm... pierwszy raz w życiu tak dużo ważę! a co najgorsze to oponka na brzuchu i nie mieszcze się już w żadne spodnie! silnej woli u mnie brak... któraś z was miała święte słowa pod postem "mam silną wolę - robi ze mną co chce" te słowa świetnie opisują mnie!!! ale koniec z tym! czas najwyższy wziąć się za siebie! przede wszystkim muszę zacząć się ruszać! bo niestety na drastycznej diecie długo nie wytrzymam więc nawet nie chce się dołować... no to do boju! :) p.s. pozdrawiam niebieską już ona się domyśli czemu ;)

hej dziewczynki:) jestem na siebie tak zła ze nie wiem... najpierw swieta, potem dlugi weekend... i nie wiadomo kieddy znowu jest 65 kg KOSZMAR!!! stanowczo biore sie znowu za siebie! dla mobilizacji mam juz wykupione wakacje za 5 tyg i dlatego postanowilam potawic sobie konkretny cel tzn 2kg mniej / tydzien. czyli akurat 10 kg mniej:) nie wiem czy uda mi sie to osiagnac ale bede sie starala robic wszystko co w mojej mocy: 9 - jogurt naturalny + otreby 12/13 sałatka dowolna 15/16 serek wiejski (ewentualnie + pomidor / ogórek) 19/20 activia naturalna weekendy robię białkowe do tego 3xtyg fitness płaski brzuch START 9.05 - 65 kg CEL .......... 55 kg

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
A co z samotną jak diabli? Poddała się, schudła, co z nią?

Witaj myszunia, fajnie,że się przyłączyłaś choć widzisz,że jakoś cisza sie zrobiła. Od jutra zaczynam od nowa .od piątku byliśmy u znajomych , 2 razy grill masa jedzenia i alkoholu. Niestety nie żałowałam sobie. Jeszcze do siebie dochodzę. odzywajcie się dziewczyny bo mi samej brak motywacji

Gość myszuniaaa
Bebe no nieźle 3mam kciuki bo czeka cie niezły wycisk :) 10 kg w 5 tygodni to bardzo dużo... ja dziś byłam u mamy na obiedzie i znowu się obżarłam.... ale! o 6 rano ćwiczyłam! kupiłam sobie taki pas co się brzuszek poci i postanowiłam ćwiczyć codziennie rano pół godziny... obym wytrwała... no i jedzenie zacznę ograniczać... najgorzej ze słodyczami bo to moje uzależnienie :(

tez mam taki pas na brzuszek:) jako gratis do steperka dostałam. oczywiscie steper nie ruszony:( ale moze mi sie uda z 15 min rano - ehhh ale plany ambitne mamy:) motywujmy się:)

Gość myszuniaaa
rano fakt jest mega ciężko ale ja sobie powtarzam 3 powody: 1. podobno rano zanim zjemy śniadanie tłuszczyk się lepiej spala 2. kiedy przekładam to na popołudnie lub wieczór to zawsze albo jestem zmęczona albo nie mam czasu i kończy się tym, że nie ćwiczę wcale 3. przemęczę się rano i będzie z głowy ;) moje ćwiczenia nie są jakieś arcy intensywne bo i z moją kondycją nie najlepiej... dziś 5 minut skakałam na skakance (i dostałam zadyszki hehe) potem przez 10 minut robiłam takie ćwiczenia aerobowe, 10 minut brzuszki i 5 minut na koniec rozciąganie. Razem pół godziny a mimo to brzuszek był mokrutki ;) moją motywacją jest też to że z dnia na dzień będę zapewne obserwować moje postępy kondycyjne dziś dla mnie 5 minut skakanki jest problemem kto wie może za 2 tygodnie skakanie przez 10 min nie będzie problemem :) generalnie chce się skupić na ćwiczeniach bo niestety restrykcyjna dieta do mnie nie pasuje, kończy się zawsze tym że wytrzymuje kilka dni a potem się łamię i jem 2 razy więcej i tak w kółko.... więc ustalam sobie takie zasady: 1. nie jem po 19 2. 5 małych posiłków dziennie 3. ograniczanie słodkiego 4. sport sport sport nie mogę obiecać że będę się do nich stosować ale mogę obiecać że się postaram :)