Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta martyna

Jestem pusta. Moje zainteresowania to pieniądze, uroda i rozrywka :/

Polecane posty

Gość Serce i Rozum123
Oj ja też tak mam... Niby wszystko ze mną ok, bo wykształcenie dobre mam, lubię się uczyć języków obcych, uprawiam sporty, czytam książki... ale poza tym chyba nic więcej mnie nie interesuje, bo ani polityka, ani konkretne filmy... Za to uwielbiam dbać o swój wygląd i mimo, że kosztuje mnie to spoooro czas, pieniędzy i wysiłku sprawia mi to niezłą radochę... Raz w miesiącu fryzjer, co 3 tygodnie kosmetyczka - manicure i pedicure(akryl), raz w tygodniu solarium, codziennie muszę mieć ładnie zrobione włosy, makijaż, często depiluję brwi i 'całe' ciało, codziennie dbam o odpowiednią pielęgnację ciała, twarzy, dłoni, stóp, włosów... Dbam też o to by mieć zawsze na sobie ładną bieliznę, fajne modne ubrania, buty, torebki, dodatki... Takich 'zabiegów' do wykonania wokół własnej osoby jest mnóstwo: peelingi, maseczki, masaże, układanie włosów, wcieranie kremów, balsamów... Ale nie uważam siebie za pustaka, nie mam tony tapety ani 5cm tipsów, nie jestem spaloną laską z solarium, nie chodzę na żadne imprezy techno i nie zmieniam co rusz facetów... Mam niezłą pracę, męża, dziecko...

Gość wiedziałem, że na tym forum
Ja się interesuje polityką, ale nie w takim sensie, jakim się większości kojarzy, jestem politologiem. Interesuje się też psychologią i historią. Po za tym uwielbiam siłownie, saunę i piwo :P