Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damn ittt

ŻAŁUJĘ, ŻE ZAPYTAŁAM WCZORAJ NA FORUM O WRÓŻBĘ. CO ZA NIEPOROZUMIENIE..!!!

Polecane posty

Gość O JELENICA
Z POROŻEM wymiekła :-D :-D :-D :-D bo ją Girl wzięła za pysk i sprowadziła do poziomu!!!! :-D :-D :-D :-D :-D Girl!!!! zacne to bylo!! :-D chylę czoła!!!! ;-)

Gość O JELENICA
Pożyczycie mi 5 zł na wróżkę Anielę? Czy udostępnicie mi też konto internetowe, abym mogła dokonać zakupu wróżby? Ostatnio mam zaparcia i nie wiem co o tym myśleć, mój chłopak mówi, że jem za mało śliwek na srakę :-D ale ja się przy nim wstydzę wypróżniać.

Gość O JELENICA
jelenicy podszywy pozostały :-D :-D :-D

Gość kjkjkj
hej nie bylo mnie do rana i ponawiam pytanie skad bierze sie moc w kartach??? jakim cudem paier zna mopja przyszlosc??? odpowiedzi typu ja tez nie wierzylam ale sie przekonalam to nie sa zadne odpowiedzi.. bardzo prosze ekspertki o wypowiedz konkretna!!!!

Gość ksenia ma lenia
proponuje zebys zadlozyla swoj wlasny topik z takim wlasnie pytaniem. nie bedzie zamieszania, pozatym stad juz wszyscy sobie raczej poszli. a i chetnie ja sie czegos dowiem od osob co to niby sie znaja, tylko sprecyzuj jasniej pytanie

Gość kjkjkj
dobry pomysl, zaloze taki topik bo czas najwyzszy dowiedziec sie czegos konkretnego ale troche poznije musze najpierw cos na ruszt wrzucic:)

Gość kociafilozofia
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość lukasz12.1
Ja poznałem swoją datę śmierci na http://poznajdate.com teraz zastanawiam się czy wierzyć w to czy nie :(( co myślicie o takiego typu portalach ?

Gość pysia999
Ja też tam byłam, widzę że nasze zainteresowania są podobne, Też ostatnio znalazłam http://poznajdate.com/ myślę, że to fajna stronka

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość weronawww
o czym wy ludzie myślicie? o śmierci? totalny bezsens prawdziwa wróżba ma pomóc w życiu a nie wyliczać jakieś daty...

Gość gosć 12345
Dnia 18.03.2011 o 09:50, Gość gggeerre napisał:

tak to byla beatrycze, ona juz od kilku lat tutaj wrozy.

Beatrycze była  najlepszą  wróżką  kafeteri  szkoda  ze  już  jej  nie  ma  :(

Gość gosć 12345

w  2009roku wróżyła mi  tutaj wróżka Beatrycze (nick Beatrycze80)

Byłam  wtedy  młodą mężatką ,pytałam  o  związek .Wyszło  że  się  z nim  rozwiodę  bo  on  będzie  miał  dziecko  z  inną  ale  mam  się  nie  martwić  bo  ja  wyjadę za  granicę  i  tam  zwiążę się  z obcokrajowcem i  będę  mieć  z nim  dzieci i  to  będzie  mój  drugi mąż .Nie  będę  pisać  jaka  wtedy  byłam  zła ,jak  to  nie  będę  z  nim  przecież  mnie  kocha  itp .Dziś powiem  tak  wróżba  sprawdziła  się  w 100%. 2010  dowiedziałam  się że  będzie  miał  dziecko  z  inną .W  marcu 2011 polecałam  do  Norwegi  by  o  nim  zapomnieć .2012 poznałam  Holendra a  2014 wzieliśmy ślub . 2015 ur  się  pierwsza  córka  a  w  2018r  druga  córka . To  nie  była  wróżba  na  prawdopodobieństwa tylko  padły  konkrety  mimo iż  wtedy  w  to  nie  wierzyłam  jak  autorka  tego  tematu .W  moim przypadku wszystko się  sprawdziło  ,szkoda  tylko że  już  jej  nie  ma  bo  była  genialna .