Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Epona to był opis wypadku motorowego a Ty takie scenY z niego wyDRĄZASZ:D

Drążek w kształcie króliczka? Hmm... :D:D:D:D:D Ludzka fantazja nie zna granic. :D

królicki się trykają a nie wibrują ???e helołłł ???:classic_cool::D w ogóle to ja się zawstydziłam i ...mnie nie wypada :classic_cool:

Ja tam wolę nie wnikać, co robią króliczki. :D A te wibrujące to już mnie przyprawiają o pąsy na twarzy. :D

oj ryyjek,nie udawaj;)ok?po 30 już nam wypada :D mój m powiedział zaraz przed ślubem,że już nie może doczekać się mojej 30!a teraz w końcu mówi,że się doczekał:Ptylko nie pomyślał czy da mi rady:Phehe

Oj dziewczyny,:D,myslałam że Was juz nie można niczym zawstydzić:D A mój króliczek wibruje ,tryka,i skacze też hihi Polecam goraco:))

Właśnie ja go dostałam w prezencie od swojegO :)sam go na mnie testował haha:D

Trzydziestka, co będziesz czekała do rocznicy. Sama się wybierz do sex shopu. I koniecznie opowiedz jak tam było, co widziałaś... :D

króliczka nie mam ,ale mam takiego małego ratlerka myślicie ,że się podda czy lepiej uważać bo zieloni mogą się mną zająć :D:O

Biedny ratlerek. :D Już mu zaczynam współczuć. :D

Ryjku ale nie sądzisz, że zwierz powinien być nieco większy? :classic_cool:

Dzien dobry :) Od rana zgorszenie siejecie. Poniewaz jako jedyna chyba w tym gronie zachowuje czystosc, to bede sie modlic o Wasze nawrocenie. O jak super ze sa takie zwariowane babki! :D

zoofilia 😭 juz zaczynam sypać głowe popiołem jak was czytam bezwstydnice!!!! dzis wagary moj syn moze u siedzieć!!!!!!😭 kurcze ciekawe ze przy dzisiejszej informatyzacji społeczeństwa on moze mieć wiedze o jakiej mi sie nawet nie sniło :O

hEJ MORAIRA:) EPONA chron swe dziecko przed nami:bo juz gorzej byc nie może,:D stwierdzam radosnie że siejemy zgrozę i zgorszenie:D..Jestesmy zepsute do cna i juz nic nam nie pomoże>:O

byłam już byłam,a co widziałam:Dsama nie wiem od czego zacząć,no to może od dmuchanych lal,blondynki,rude,brunetki do wyboru i do koloru a facet był tylko jeden-LATYNOS!od nasadek po wdzianka,filmy i gadżety do oralu i analu,oj dużo tego było,ujeła mnie bielizna,w którą rzecz jasna się zaopatrzyłam;)kilka gier też kupiłam,szkoda tylko że na dzień dzisiejszy nie mamy za bardzo możliwości poszaleć,nasz mały ma 4 lata i czasem w nocy się budzi,a że mieszkamy na 42 m2 to trzeba być cichooooooooooo😭w naszym nowym domku wyciszamy ściany sypialni,hihihi

A ja uwielbiam zakladać bieliznę mega sexy,pończochy samonośne ,szpileczki i kusić swojego faceta mniam:D

Dmuchana lala tak, bez wzgłędu na kolor włosów ale pod warunkiem, że pierze, prasuje, sprząta i gotuje. :D

Epona, obawiam się, że dzisiejsi nastolatkowie wiedzą znacznie więcej niż my w ich wieku mogłyśmy wczytać w "Sztuce kochania" czy w "O dziweczętach dla dziewcząt".

o właśnie przypomniało mi się,ż widziałam tam też majtki z dildo,takie normalne koronkowe majtki z hmmmmmmmm:D zastanawiałyśmy się z koleżanką jak się w nich pracuje na przykład:Dna to też bym się skusiła;) acha i widziałam fajne wibratory takie w sam raz do torebki,dyskretne i poręczne do szybkiego użytku;) tylko ja tu coś takiego nosić w torebce jak tam ciągły bałagan i często gęsto muszę wysypać część zawrtości aby coś znaleźć:)

Czy kobiecie po trzydziestce, to wypada nosić wibrator w torebce? :D No ja nie wiem, nie wiem... Te legginsy to raczej pikuś przy tym, co my tu wipisujemy. :D

mAJtasy z dildo wow No to ja nie wiem ,ale stres związany z pracą odszedł by chyba w zapomnienie hihi,a taki podreczny wibratorek tez posiadałam ,ale zepsułam go chyba :D albo się zuzył:P fAjnie sie Was CZYTA przy kawce:D

To ja tak z innej beczki, czy ogladalyscie 'czarnego labedzia' i jakie macie wrazenia? Bo ja sie na ten film napalilam jak szczerbaty na suchary, po czym po obejrzeniu zastanawiam sie, o czym on wlasciwie byl.

Oglądałam "Czarnego łabędzia" i mnie nieco rozczarował. W telewizji słyszałam zachwyty nad ostatnią sceną. Że niby taka chwytająca za serce. O ile reszta filmu jakoś się trzyma to ta ostatnia scena jest według mnie naiwna i pozbawiona sensu. Taka patetyczna, że aż zęby bolą. Tylko laseczki są są wiatki, zgrabne i takie kobiece. Myślałam, że ten film to wielkie halo ale nie bardzo. Takie oklepanschematy - baletnice i miłość lesbijska.

Ta ostatnia scena to totalna porazka. Czytalam ze ten film mial pokazac ogromne napiecia i walki jakie panuja wsrod zawodowych tancerek i jak niejednokrotnie ta praca wyniszcza psychicznie, czego dowodem miala byc glowna, nadwrazliwa bohaterka, chorujaca na schizofrenie, ale moim skromnym zdanem wyszla z tego jakas totalna farsa. Ogladalam taki dokumentalny film 'A beautiful tragedy' Davida Kinselli i on ukazuje realia. A to to jakas farsa.

Gość chetna na romans
Oj dziewczyny ale zjechalyscie z tematu... No to co jeszcze kobieta po 30 nie powinna, hmmm...?

Nie powinna malować paznokci na czerwono. Cześć Romansowa.