Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Layla .....ja nikogo nie wyganiam spac nawet mi sie nie sni :D :) sloneczko TY moje .....mowie tylko grzecznie dobranoc .....zamykajac drzwi za soba .....:D......cial...DOBRANOC.....:)

Gość ty brum to w ogole spac
nie chadzasz, tylko kafe 24h/dobe:o Smutne to twoje zycie :(

Hej Epona. :D Cześć Pomarańczo. "Chadzać" to bardzo ładne słowo. :) Nie sązisz, że 12 godzin to wyczyn godny niemowlęcia? A co do smutności to różnie jest w życiu: czasem słońce, czasem deszcz jak w porządnej bollywoodzkiej produkcji. :D

Jakbyś siedział na emeryturze tak jak ona też byś sie nudził:D

Życie emeryta to jest coś! :D Dobrego dnia Duchu.

a, to zupełnie zmienia postać rzeczy ;) ale...istnieje coś takiego jak Uniwersytet Trzeciego Wieku:P🖐️

ktoś tu niesie kaganiec oświaty :classic_cool: broom ty kochana juz tylko powinnaś lezec i pachnieć ;)🖐️

Epona - do 7 spokojnie wytrzymuję w łózku. :D Ale o 17.15 zaczynam już kobinować, że bardzo mi się kawy chce i tak się zaczyna. :D Ciekawe czemu Pomarańczy przyszło do głowy, że jestem emerytką? Hoża emerytka w obcisłych portkach i szpilkach centymetrów 12. :D Mam nadzieję, że dożyję takiego czasu. :D

czytałam kiedyś świetny dowcip. Starszy pan z wnusiem bedac na spacerze pyta się go: -Jasiu kim chciałbys zostac w przyszłosci?? Na to zamyslony Jaś po dłuzszym zastanowieniu odpowiada: -emerytem, dziadku :classic_cool: Tez bym tak chciała 😭

Gość orange pobożne Twoje
życzenia sie nie spełnią.Jest nieszczęśliwą osobą a Forum to jej życie.Przecież będac od 2001 r toż szmat czasu a jednak uwielbia w dalszym ciągu dokopywać każdemu,kogo nie darzy sympatia.:P;)

Epona - można też spróbować wygrać w Lotto. :D I pieniądze są jednak większe. :D

Ciekawe czy jest najstarsza stażem i wiekiem na Forum.W ub.r była kobieta co miała 76 lat.w tym roku już jej nie widze a moze zmieniła ksywke.:D

Gość szpile 12 cm
buahahahahahaha, no, ale jak sie ma twarz taka jaką ma brum, to trzeba przyciągać wzrok takimi kurewskimi szpilami, nieprawdaż?:D

broom widzisz nie wypada nosic 12 cm :classic_cool: bo to koorewskie :P kup sobie moherowy berecik i juniorki na koturnach :classic_cool: Przyznaj sie ze poza seksem kolejnym twoim największym uzalenieniem jest kafe 😭

Fakt, urodziwa specjalnie nie jestem. Trzeba to sobie jakoś rekompensować. :D Możesz się zalogować Duchu. :)

Zaraz polecę po beret z antenką. :D Poszukam takiego fiolotowego. :D Niech tylko sklepy otworzą. :D Epona - seks? No co Ty. Po trzydziestce to już tylko klęcznik, popiół i szklanka zimnej wody. :D Albo cały kubeł raczej. :D

broom nie ma nawet mowy 😴 ja sie seksić bede do śmierci :P Ponadto postanowiłam się ani nie spalać ani nie chowac :classic_cool: oddaje moje ciało do badań naukowych :P młodzi lekarze bedą na mnie trenować :D:D:D:D:D

kiedys ogladałam program :) lekarze w Polsce mają problemy z nauką zawodu na studiach bo nie ma chętny na oddanie im ciała do praktyki :P stwierdziłam że szkoda kasy na pochówki i całej tej farsy wystarczy mi mała tabliczka na cmentarzu a ciało niech się jeszcze przyda :classic_cool: Rodzina sceptycznie na to patrzy :P ale ja juz sie zdecydowałam ;)

szpile 12 cm-- nie bądż złośliwy/a też chce sie podobać dziadziusiom.:D

Przekonałaś mnie. :D Czy trzeba się zgłosić do jakiegoś rejestru dawców ciała? Czy rodzina raczej powinna o tym pamiętać? I zastanawiam się nad sprawą pogrzebu. To taki bardziej psychologiczny aspekt ale czy bliscy muszą czekać, aż moje ciało zostanie wykorzystane do ostatniego kawałka skóry? Ciekawy temat. :) Niedawno widziałam w telewizji program o kobiecie, która czeka na przeszczep dłoni. Czas ucieka a dawców nie ma. Na organy wewnętrzne chętniej wyrażana jest zgoda niż na dłonie.

Moja babka pracuje w prosektorium to poproszę aby pożyczyła od któregoś klienta rękę :D przecież nikt nie zauważy :D jedna ręka w tą czy tą nie robi różnicy :P

ryyjek a na co ci ta ręka?:O nie lepiej skombinowac inny narząd?:P broom myslę ze to się załatwia w szpitalach klinicznych ;) to ciało zabierze uniwersytet medyczny ;) :)

Cześć Ryjku. Epona. :D Ty jednak jesteś niepoprawna. :D:D:D

Wczoraj wibrujące króliczki, dziś już narządy w zastępstwie. :D

moje dzieci też mi to mówią :classic_cool: Matka nie przestaje ich zaskakiwać :P

ale zobacz broom same plusy wrzucą cie w formalinę i się starzec juz nie bedziesz :classic_cool: młode dłonie cię dotykać beda :P i bystre oczy świdrować :D:D:D:D