Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony...............

Czy to nir paranoja że dziewczyny swoją wrażliwość i dobro mają dla skurwieli a

Polecane posty

Mystery, ale można ukształtować swój charakter, a nie pozwolić, żeby ktoś zrobił z nas ciotów :) Każdy ma jakieś przezycia, nawet ci najpewniejsi na swiecie kolesie :) Uwierzcie mi, tacy to dopiero muszą byc silni psychicznie :)

Gość IMO13702
Nie no! To ta krowa od tłustej grzywki?! Teraz już nie dziwią mnie jej wypowiedzi...

"Ale wy ciągle piszecie, że jak się nie ma wyglądu" Tylko Cream pisze. Argumenty się kończą, widzę. "my najwidoczniej nigdy się nie dogadamy, bo masz uraz do kobiet" Ty masz uraz do mnie twierdząc, że mam uraz.

"Też czasem pokazywałem. Wtedy z coraz fajniejszymi w kolory siniakami wracałem do domu. Nie masz pojęcia o czym piszesz." Ach, bardzo pana przepraszam, że chciałam użyć metafor, by choć trochę móc władać w twoim języku :D

Gość IMO13702
Oferma, Ty sobie walnij parę głębszych i idź na kurwy.

"bo to prawda ze nas zadna nie chce z powodu wyglądu " Na forum zanim twoja fota wypłynęła wszyscy mieli Cię za użalającą się ciotę. Wyciągnij wnioski.

Gość jaka samocena kurna
mamproblem oni maja po 20 pare lat a offemre ma 40 lat co ty chcesz im wmowic jak latami byli olewani

Gość IMO13702
Hehehe. Krem...

Dała jakiś z tyłka wzięty przykład o jakiejś sepleniącej co to nagle na laske wyrosła gdy tylko nauczyła się wymawiać "r"... Ale kurwa ma to przekład na nas :D

"Ty masz uraz do mnie twierdząc, że mam uraz." Ta, bo ja bym miała mieć uraz do "kogoś", kogo wcale nie znam ;] Nie rozumiem cię całkowicie. Twierdzisz, że ludzie cię olewają, to ja ci wyjaśniam, ze była dziewczyna, która poradziła sobie ze wszystkim, a ty z kolei mi wmawiasz, że nie wiem o czym piszę. Zupełnie jak wczoraj. Dj vu :D :D

Gość IMO13702
Darker, myśl. Ty także na atrakcyjnego wyrośniesz, gdy do pensji dodasz jedno lub dwa zera. Tak samo ma się z tym "R"...

"człowiek się tylko dołuje i buduje w sobie przekonanie że jest nic nie wartym zerem" "bo to prawda ze nas zadna nie chce z powodu wyglądu " Ale nie, aj tego nie skomentuję, bo jestem ta, co nie ma racji i ta, ekhm, heheh, od tłustej grzywki...(?) Heheh :) :) :)

Gość IMO13702
A umyłaś dzisiaj grzywkę?

" jaka samocena kurna mamproblem oni maja po 20 pare lat a offemre ma 40 lat co ty chcesz im wmowic jak latami byli olewani" Bo nie wierzą w siebie i utwierdzają się w przekonaniu, że są zerem. Ale oczywiście nie wszyscy. Już na mnie nie najeżdżajcie! :D :D :D Hih

"Ta, bo ja bym miała mieć uraz do "kogoś", kogo wcale nie znam ;]" Ale twierdzić że mam uraz to, że mnie nie znasz Ci już nie przeszkadza. "Twierdzisz, że ludzie cię olewają, to ja ci wyjaśniam, ze była dziewczyna, która poradziła sobie ze wszystkim" Bo ona i ja jesteśmy tacy sami... Jakoś moim zmartwieniem nie jest wymowa jak u Kota Sylwestra i brak akceptacji.

Niech jakaś nam tu wklei zdjęcie swojej cipki, dupy czy cycek na poprawę nastroju. Przynajmniej nie będziecie dla nas bezużyteczne.

jakie mam wyciągnąc wnioski?? zeby sie nie uzalac i pogodzic z tym ze sie nie podobam??

"Bo nie wierzą w siebie i utwierdzają się w przekonaniu, że są zerem. " A w co my niby mamy wierzyć? Że jesteśmy zajebiści? Spadaj. W tym, że jesteśmy zerami to wy nas utwierdzałyście a nie my siebie. Dlatego właśnie nie chcemy nawiązywać kontaktów z wami.

"Ta, bo ja bym miała mieć uraz do "kogoś", kogo wcale nie znam ;]" Ale twierdzić że mam uraz to, że mnie nie znasz Ci już nie przeszkadza. Ech... :P OK. Nie masz urazu!

Gość IMO13702
@Mystery_ "Niech jakaś nam tu wklei zdjęcie swojej c*pki, d**y czy cycek na poprawę nastroju. Przynajmniej nie będziecie dla nas bezużyteczne." RĘKA W GÓRĘ KTO ZA!!

"jakie mam wyciągnąc wnioski?? zeby sie nie uzalac i pogodzic z tym ze sie nie podobam?? " Zawsze możesz założyć kolejne 100 tematów aby dać innym powód do śmiania się z ciebie. Pewnie ktoś jeszcze twoja fotę wklei ponownie.

Ej chłopaki , no my na to nic nie poradzimy. Z automatu lecimy na przywódców i liderów. I to sie dotyczy każdego środowiska. Jak gość ma skłonności przywódcze to laska na zagwarantowany życiowy sukces. Najpierw prestiż wśród otoczenia potem odpowiedni poziom życiowy. Mama zawsze mówiła,żeby patrzeć na buty. Jakie buty taki facet ;) Po co mamy patrzeć na frajerów? Jak sobie teraz nie radzi to co będzie potem...? Im facet głośniej się zachowuje w grupie tym większa ilośc dziewczyn zwróci na niego uwagę. I love bad boys!

A w co my niby mamy wierzyć? Że jesteśmy zaj**iści? Spadaj. W tym, że jesteśmy zerami to wy nas utwierdzałyście a nie my siebie. Dlatego właśnie nie chcemy nawiązywać kontaktów z wami. My was w tym utwierdzamy? To podaj chociaż mój jeden cytat, gdzie piszę, że się do niczego nie nadajecie. :) :) :) Cwaniaku :P ...(?)

Gość IMO13702
nowanowanowa - radze Ci przejść kurs SUBTELNEJ PROWOKACJI. :P

"Ej chłopaki , no my na to nic nie poradzimy. Z automatu lecimy na przywódców i liderów." A ktoś wam broni? "I to sie dotyczy każdego środowiska. Jak gość ma skłonności przywódcze to laska na zagwarantowany życiowy sukces." Niektóre jako bonus mają też zagwarantowane siniaki na gebie gdy zupa będzie za słona. "My was w tym utwierdzamy? To podaj chociaż mój jeden cytat, gdzie piszę, że się do niczego nie nadajecie." W bezpośredniej interakcji, tępa strzało. Zetnij grzywkę bo chyba zakłóca ci odbiór tego co czytasz.