Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana12345

Nie mam już siły na walkę z tłuszczem. Kolejny napad i znowu utyłam!

Polecane posty

Gość inka z mlekiem897
przed okresem może skończyć nawet + 2 kg

Gość zrezygnowana12345
ajajaj. dostałam ten okres :/ jak mnie brzuch boli :( dzięki Inka, że jesteś ze mną :) mam nadzieję, że waga znowu zacznie spadać za parę dni... pozdrawiam :D

Gość zrezygnowana12345
NOOO NIE! to ja tu ćwicze i jem wzorowo a waga skacze znowu o 0,2 kg?!?! :

Gość zrezygnowana12345
ale chyba z obwodu mi spadło bo dziś się zapiełam o jedno oczko od paska dalej :D więc skąd to przytycie? eh sama juz nie wiem. ale dzielnie trzymam diete!

Gość grubabela2223
nie znosze odchudzania. budzę się i wiem że dziś znowu bede jeść same zdrowe i nietuczące rzeczy. na sniadanie papka z otrębami. na obiad mięcho. kolacja jakiś nabiał. nigdy nie zjem już słodyczy. nie pójdę do fast-foodu. nigdy nie wypiję normalniej coli. nidgy nie wyjde spontanicznie z domu nie planując gdzie i co zjem. jedzenie. jedzenie. wszędzie i ciagle o nim myślę. a czasem zjem za duzo. cały humor mi sie psuje. brzuch boli. a spycha siada. czasem po udanym dniu patrze w lustro i jestem zmęczona. ale rano kiedy waga drgnie choć o 100 g jestem chora ze szczęscia. po prostu. zawsze chciałam byc szczupła a nigdy nie bylam. grube dziecko, gruba nastolatka, gruba dorosła. po drodze mnostwo diet, specyfików, cwiczen, wspomagaczy... kiedy to sie skonczy?

Gość inka z mlekiem897
Może zapisz się na siłownię ? ja chodzę od 1,5 miesiąca ale dopiero od 1,5 tygodnia wykonuję trening dobrze a przynajmniej tak mi się wydaje bo zgubiłam co nieco cm z bioder ud i ramion, 1,5, tyg i te 0,5 - 1cm mnie nie dużo ale dało mi to kopa do działania Wcześniej stosowałam diety bez ćwiczeń no i muszę przyznac że G... mi to dało, dopiero teraz...

po co jesz papki z otrebow? zjedz grahamke z serkiem, jogurt z platkami, kanapke z jajkiem i szynka. czemu nie tkniesz slodyczy? 2kostki czekolady nikomu nie zaszkodzily, rowniez jakies ciastko raz na tydzien. sama sobie psujesz wyobrazenie o zdrowej/odchudzajacej diecie. odchudzanie moze byc przyjemne jak sie cos o nim wie. idz najlepiej do dietetyka. powodzenia.

Nie ma się co załamywać i rezygnować. Oprócz super diety potrzebne jest dobre nastawienie, że się uda! :)

Gość zrezygnowana12345
to jest doprawdy okropne. dziś aż pół kilo więcej ;( co się dzieje? moj organizm zwariował ;( ;( :(

Gość zrezygnowana12345
dziś zjadłam tylko musili i 3 parówki... aż sie życ odechcewa od tego tycia z powietrza. moze powinnam zainwestować w jakies tabletki np Linea?

Gość ajtam ajtam olaboga
Musicie pic duzo wody mineralnej i herbatek, np. zielonej i czerwonej. ok 2l dziennie plynow to tak najmniej poza tym ruch!!

Gość zrezygnowana12345
ja pije czerwoną i zieloną i chleje wodę jak szalona! nie pomaga :(

Gość anielica nie cukrzyca
Mam pytanie do zrezygnowanej mam - kochana, na co Ci te parówki??? Ani to zdrowe, ani pozywne, a jedynie chemia i tłuszcz. Zamień te badziewia na pierś z kurczaka np. gotowaną, albo na jakąś rybkę duszoną bez tłuszczu, do tego trochę warzyw, a zobaczysz, że efekt będzie.

Gość zrezygnowana12345
Dziś o 0,3 kg mniej niż wczoraj. ciekawe czemu to zawdzęczam? zobacze jak bedzie jutro i jak waga nie spadnie to kupuje Linee

Gość zrezygnowana12345
no cos strasznego. wczoraj zeżarłam na noc cala paczke musli. i dzis +1,3 kg. ja nigdy nie schudne. od dzis zażywam Linee 2 razy dziennie. zobaczymy czy to cos pomoze. mam tez 2 plany awaryjne: 1. bieganie codziennie przez godzine + cwiczenia wieczorem 2. dieta dukana co lepsze? morderczy wysiłek czy duzo bialka ?

Gość zrezygnowana12345
a moze połączyc to i to? moze ułożę diete 1400 kcal bazującą na zwiększosnej ilości białka + bieganie codziennie ?powinno się udac

Gość Agnieszkaaa9222
Cześć dziewczyny :) Odchudzam się już jakiś rok (z przerwami ) po zakonczeniu jednej diety za chwile muszę zaczynać nastepna :( i tak w kółko Nie potrafię schudnąć a jesli nawet mi się to uda to pozniej rzucam się na jedzenie. Mam 157cm a waga 64kg. Chce schudnac jakies 7-8kg ale juz sama w to watpie :( Na jakiej jestescie diecie? I ile czasu dziennie poswiecacie na cwiczenia?

Gość zrezygnowana12345
ja byłam na diecie 1200 kcal + czerwona herbata. schudlam 5 kilo w 2 miechy. efekt jojo oczywiscie. teraz jestem na 1300 + tabletki Linea w obydwu tych dietach nie stosowalam cwiczen, (okazjonalnie aerobik) duzo chodziłam. codzienne spacery jakąs godzinke jak teraz znowu nic nie schudne ( a musze schudnac jeszcze 5 kilo) to przechodzę na dietę białkową i biegam codziennie godzine

Gość Agnieszkaaa9222
dzieki za odp. :) 2 mies. to ja mam akurat na schudniecie bo wybieram się na wesele i musze jakos wygladac ;) no nic,trzeba się brac za siebie ;) i za cwiczenia.. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie odchudzajace się :)

Gość oj laski laski.....
ruszcie dupe a nie narzekac ze schudnac nie mozecie :D

Gość zrezygnowana12345
ja nie narzekam i wypraszam sobie takie komentarze :/ łatwo jest obrażać i krytykować. jadłospis na dietę Dukana: 1. pierś z kurczaka + 2 jajka 2. kefir 3. pierś z kurczaka + 2 jajka 4. kefir ale ubogo! :(

Gość Agnieszkaaa9222
Jak tam ? :) Zrezygnowana- jestes na dukanie? Ja cos nie mogę sie przekonac do tej diety ;) nie wiem dlaczego.. narazie MŻ i ćwiczenia ale cos ciezko z tym odchudzaniem.

Gość zrezygnowana12345
no ja tez nie mogę się przekonać. ta dieta wydaje się trochę niezdrowa i montonna... stwierdziłam ze po prostu podniosę wartosc białka w swojej diecie ale bede tez jesc warzywa i owoce. moze nawet jakis chleb pelnoziarnisty czy cos... przykładowy jadłospis: 1. 2 jajka + gotowana pierś z kurczaka 2. kanapka z szynką 3. zrazy wołowe + jajko 4. kefir no juz nic nie przychodzi mi do glowyy... zastanawiam się nad tym bieganiem. moze na poczatek pol godziny a potem zwiększe to do godzinki

Gość bombalinaafsgdjgy
jezeli wazysz sie codziennie to nic dziwnego ze widzisz raz mniej raz wiecej,przeciez wazenie sie codziennie jest bez sensu :( waga zalezy od tego w jakim dniu cyklu jestes, od wyproznien i od hormonow, trzymania wody w organizmie. Waż sie raz w tygodniu. I radzilabym pomyslec co naprawde lubisz jesc i jak mozesz sprawic,zeby te rzeczy byly mniej kaloryczne, np jezli uwielbiasz kanapki z serem i majonezem, to ok,ale uzyj chleba pelnoziarnistego,na to oliwa zamiast masla, plasterek sera i lekko przejechac majonezem,a do tego ogoreczek,rzodkiewka,salata. Jadlospis najlepiej rozbic na piec posilkow co 3 godziny i wybic sobie z glowy to,ze nie mozna jesc po 18.. Mozna, najlepiej zjesc 2 godziny przed snem cos bialkowego,np twarog albo serek wiejski. Moze zrob sobie plan posilkow na kazdy dzien tygodnia,wtedy jest latwiej,bo wiesz co masz kupic np na poniedzialek itp. Do tego koniecznie doloz sport, nie zastanawiaj sie"a moze bede biegac" tylko zrob to :) Nie traktuj tego jako diety, wlasnie o to chodzi zeby jesc na tyle normalnie,zeby to ci weszlo w krew.

polecam dietki z tej stronki http://chomikuj.pl/wikusia238?b=1 w dokumentach do pobrania: książki nt. Diety Dukana i innych diet, tabele kalorii, super ćwiczenia, książki o odżywianiu i odchudzaniu świetne filmy i najnowsze bajki - wszystko w folderze dokumenty http://chomikuj.pl/Create.aspx zarejestruj się bezpłatnie powodzenia

Gość zrezygnowana12345
od wczoraj zaczęłam diete dukana. mój jadłospis wygląda tak: 1. 2 jajka + kotlet 2. kefir 3. 2 jajka +pierś z kurczaka 4. jogurt naturalny lub szynka 5. kefir jak na razie schudlam 1 kg. zobaczymy jak będzie dalej :D Chcę schudnąć jeszcze 5 kilo :)

Gość inka z mlekiem897
Masz dosyć jednostajną dietę ktora po pewnym czasie odbije ci się na zdrowiu, aby dostarczyc organizmowi wszystkiego co niezbędne urozmaicaj sobie posiłki Ja np będe dziś robić nadziewane jajka pastą z makreli, polecam także smazoną oczywiście bez tłuszczu pokrojoną pierś z kurczaka z CURRY, na koniec dojadę serek homo naturalny pyyychaaaa, moje ulubione danie, jem to z placuszkami dukanowskimi i często z sałatką np w kapusty lub pomidorków z jogurtem naturalnym, no niebo w gębie Pozdrawiam

Gość inka z mlekiem897
Kazda dieta i tak w dońcu kończy się jojo i ta dukana także się skończy, poczytaj sobie to : http://www.sfd.pl/Dlaczego_wi%C4%99kszo%C5%9B%C4%87_diet_nie_dzia%C5%82a-t141676.html Jak bedziesz mądra to w końcu to zrozumiesz, a i co jest super ważne ! zapisz się na siłownie