Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f3gfergetgteg

kobieta w autobusie z dzieckiem i wozkiem poprosila o pomoc

Polecane posty

ogólnie na całym świecie są mężczyźni wychowani i reszta niewychowanych buraków, którzy uważają się za maczo, ale Ci to tylko "blacharom" mogą zaimponować, piszą ile to lasek przelecieli, jacy to są teraz wspaniali , znaleźli tą jedyna i teraz sa już poprawni

Gość nie każdego jest stać
na taki wózek na jaki ty sobie możesz pozwolić. Są ludzie, którzy żyją skromniej, a do pokonania też mają schody. A o konserwatorze nie pierdol, bo może ty masz czas czekać pół godziny, ale ludzię się śpieszą.

XCVZ zrozumiałam z Twoich postów, że jesteś żonaty. Czy nie szanujesz również całkowicie swojej żony? Czy ona wie o Twoich poglądach na temat prawdziwych mężczyzn, że potrzebują tylko kobiety do seksu? Czy w ogóle coś od niej czujesz pozytywnego?

Gość XCVZ
To jest już odrębny temat, że wiele Polek suczy się na lewo i prawo i nie mają najmniejszych skrupułów i wyrzutów sumienia zdradzając, albo rzucając faceta. Ale odwrotnie to wielki lament i zaraz teksty, że faceci to świnie. Wystarczy poczytać sobie anonse erotyczne jak wiele kobiet w związku szuka przygody. Po za tym co najmniej połowa Polek jest mniej lub bardziej wyrachowanych.

Gość XCVZ
"ABS ogólnie na całym świecie są mężczyźni wychowani i reszta niewychowanych buraków, którzy uważają się za maczo, ale Ci to tylko "blacharom" mogą zaimponować, piszą ile to lasek przelecieli, jacy to są teraz wspaniali , znaleźli tą jedyna i teraz sa już poprawni ***********" No i taka jest prawda, że to nie ci kulturalni, tylko ci maczo zaliczają najwięcej kobiet. Więc po co być kulturalnym frajerem? Trzeba brać przykład z kobiet i być kulturalnym tylko wtedy, kiedy ma się w tym interes.

a co to ma wspólnego z dobrym wychowaniem, czy chęcią pomocy innej osobie??? a tak w ogóle, to każdy mierzy innych według swojej miary, wiec albo nie wiesz co piszesz albo masz duże doświadczenie:P:P:P

Gość XCVZ
"nie każdego jest stać na taki wózek na jaki ty sobie możesz pozwolić. Są ludzie, którzy żyją skromniej, a do pokonania też mają schody. A o konserwatorze nie pie**ol, bo może ty masz czas czekać pół godziny, ale ludzię się śpieszą." Właśnie dlatego, że myślę to mam wózek taniej niż niektóre z was i lepszy. Jest tańszy od X-landera, a lepiej się sprawdza w terenie i ma całe wyposażenie jak X-lander, tylko o jakieś 200 zł taniej. Oczywiście mozna kupić jeszcze tańszy wózek, ale wtedy się namęczysz z kołami utykającymi w śniegu, albo wciągając kupę ciężkiego złomu.

Gość po co dyskutujecie z
tym alfabetem z Caps Locka? Przecież widać, że skrzywdziła go nie jedna kobieta i teraz wszystkie jesteśmy dla niego takie same. Ma chłopiec traumę. Szkoda tylko jego dziecka, niewiadomo na kogo je wychowa.

Gość internationalxxx
"internationalxxx Podziekujcie za wychowanie Wojewodzkiemu ,Kuzniarowi ,Zakowskiemu,Olejnik ,Wołkowi ,Lisowi Wyborczej ,TVN,Tokfm,przekrojowi ,Polityce,wprost tak własnie kształtuja wasze umysły jestescie chodzacymi debilami niewidzicie tego chamstwa wokolo? Czesto jestem za granica i jak ide ulicami np Paryza i przchodza mlodzi ludzie Polacy to tylko słysze K**w.. ,hu.., same przeleństwa zadna mlodzież za granica tak sie nie zachowuje! ( nie mowie o arabach i czarnuchach na przedmiesciach Paryza) O Polskich ulicach juz nie wspomne bo chamstwo widac wokoło! Macie liberalmizm i nie narzekajcie jeszcze pare lat bedzie jeszcze gorzej!" Zapomniałaś dodać jacy są Francuzi. Daleko im do szarmanckich Polaków. Są małostkowymi egoistami i skąpcami. Wszystko skrupulatnie liczą i maja masę problemów. Ci dopiero nie szanują kobiet. XCVZ Chyba sobie kpisz !! Francuzi to sa bardzo uprzejmi ty chyba nie byłes we Francji albo mieszkałes w dzielnicy dzikusow aulnay sous bois

teraz wiem ze pisze z facetem, bo wszystko sprowadzasz do seksu, pewnie masz go za mało, i ciągle o nim myślisz

Gość XCVZ
" nie każdego jest stać na taki wózek na jaki ty sobie możesz pozwolić. Są ludzie, którzy żyją skromniej, a do pokonania też mają schody. A o konserwatorze nie pie**ol, bo może ty masz czas czekać pół godziny, ale ludzię się śpieszą." Jak się śpieszysz, to wychodź pół godziny wcześniej. Poza tym matki mające niemowlaki w wózkach, z reguły sa na urlopie i nigdzie nie muszą się śpieszyć.

Gość XCVZ
"Kotka Mruczurotka XCVZ zrozumiałam z Twoich postów, że jesteś żonaty. Czy nie szanujesz również całkowicie swojej żony? Czy ona wie o Twoich poglądach na temat prawdziwych mężczyzn, że potrzebują tylko kobiety do seksu? Czy w ogóle coś od niej czujesz pozytywnego? - Wie i nie jest moją żoną.

Gość ups......
XCVZ Nie szanuje swojej żony, twierdząc że wszystkie kobiety są głupie. Wniosek? Nie szanuje swojej rodziny! Mój facet nigdy by nie powiedział źle o kobiecie a w szczególności nie nazywałby je sukami

Gość XCVZ
Moja tajemnica jest taka, że jak pewna matka zostawiła dziecko w wózku przed sklepem to ja dałem menelom na Alpagę parę gorszy i oni zgodzili się popilnować to dziecko. Posadzili dzieciaka między siebie i pilnowali, a ja spokojnie mogłem przejąc wózek. Myślcie tak jak ja.

głupia polska mentalność. U mnie nawet kierowca wyjdzie i pomoże a co dopiero pasażerowie.W Polsce każdy patrzy na siebie, reszta świata nikogo nie obchodzi.

Gość nie każdego jest stać
Jak się śpieszysz, to wychodź pół godziny wcześniej. Poza tym matki mające niemowlaki w wózkach, z reguły są na urlopie i nigdzie nie muszą się śpieszyć. myslałem, że juz zadnej bzdury nie wymyslisz, ale nie doceniałem cie. Zyjesz w jakimś wyimaginowanym świecie.

XCVZ no tak, pół biedy jesli nie działa winda w bloku, po prostu nie idę spacer i czekam aż naprawią, gorzej jeżeli MUSZĘ wyjść i nie mogę czekać te pół godziny mieszkam na 8 piętrze, mam ponad dwuletniegio syna ważącego 14 kg nosidełko odpada, jest dla mnie wraz z dzieckiem za ciężkie, mam 160 cm wzrostu i ważę 48 kg to co mi się przytafiło wczoraj to nie był blok tylko pasaż podziemeny w samym centrum warszawy, oczywiście o naprawieniu windy nie mogło by byc mowy bo musiałabym tam koczowac pewnie z miesiąc, więc wciągałam wózek twoim sposbem (jestem babą a nigdy nie przyszło mi go głowy wciągać wózek przodem) a i tak się w połowie zasapałam że dopiero te dwie nastolatki wyratowały mnie z opresji jedna z nich (to był takie zawadiackie dziewczyny ubrane jak pankówy) powiedziałą do przechodzącego obok Pana niby mimochodem "w tym kraju już nie ma dżentelmenów" - strzelił buraka czasem można ominąć przeszkodę, czasem zaczekac na naprawe windy, wybrac niskopodłogowy tramwaj ale czasem po prostu się nie da! ja nie wykazuje roszczeniowej postawy, nie wymagam pomocy i gdziekolwiek i zawsze, lecz tylko w wyjatkowych sytuacjach i przez to, że panowie nie pomagają juz Polkom, bo mają z nimi same złe doświadczenia trace możliwość tej nawet sporadycznej pomocy pięknie:( ps. a wózek mam taki, na jaki nas było stać

A ja za to ostatnio widziałam taką sytuację, że facet probówał wynieść wózek z autobusu jednocześnie trzymając dziecko na rękach i jakiś inny facet od razu rzucił mu się na pomoc...hmm czyli faceci wychodzą z założenia że baba to sobie musi radzić sama a chłopom trzeba pomagać :O :D

Gość XCVZ
"ABS XCVZ, a mi żal takich ludzi," Mnie? Ale ja nie czuję się nieszczęśliwy. Jestem zadowolony z życia. Zaliczyłem wiele kobiet w związkach i mężatek :P Mam ładne dziecko, mam kasę i osiągam większość z tego co chcę. Nie tworzę sobie problemów, żyję wolny. Naprawdę nie masz powodów, żeby się nade mną użalać :) Napisałyście tak wiele, ze nie jestem w stanie na wszystko odpowiedzieć. * Mieszkałem w Paryżu, nie wiem czy to francuska wiocha, czy nie. * Tak mam doświadczenie * Nie mam traumy, a moje dziecko wychowuje się dobrze. Jest zdrowe, zadbane, ma wszystko i zostanie nauczone Savoir Vivre. Bo po mimo, ze tu pochamsku piszę to znam i SV i nawet protokół dyplomatyczny. Jak się nauczy czytać, to dostanie książkę Pietkiewicza. Otrzyma również staranne wykształcenie matematyczne i nauczy się co najmniej angielskiego. Język obcy, matematyka, oczytanie i rozwiajana inteligencja to podstawa, do startu w dorosłe życie. *Seksu mam pod dostatkiem, bo matka dziecka jest ciągle na mnie napalona :P Niestety przez to mam dziecko. Ale jest taki słodziak, że je pokochałem :)

Gość XCVZ
"XCVZ Moja tajemnica jest taka, że jak pewna matka zostawiła dziecko w wózku przed sklepem to ja dałem menelom na Alpagę parę gorszy i oni zgodzili się popilnować to dziecko. Posadzili dzieciaka między siebie i pilnowali, a ja spokojnie mogłem przejąc wózek. Myślcie tak jak ja." :D Niezły patent, ale menele trochę śmierdzą i są brudni, więc nie dałbym i mojej córy :P

faceci sa różni, to zależy od wychowania, szanować swoją żonę jako kobietę a inne chociaż ich nie znasz nazywasz "sukami" to tak jak byś nie lubił kakaa, z zajadał się czekoladą, ale czy od niektórych ludzi można oczekiwać logicznego i sensownego zachowania, o myśleniu nie wspomnę

"całkiem serio XCVZ no tak, pół biedy jesli nie działa winda w bloku, po prostu nie idę spacer i czekam aż naprawią, gorzej jeżeli MUSZĘ wyjść i nie mogę czekać te pół godziny mieszkam na 8 piętrze, mam ponad dwuletniegio syna ważącego 14 kg" - Ale dziecko chodzić potrafi?

nie ma co sie dziwić, w większości mężczyzn chodzi o seks, przecież wiosna przyszła:D

NIc mi się nie rozchodzi. Tylko stwierdziłem fakt i brutalną życiowa prawdę. Po za tym przeczysz trochę twierdzeniom niektórych pań. Często spotykam się na Kafeterii z wypowiedziami, że facet koło 40ki to już impotent i nie może, więc jak mi może się rozchodzić o seks? :P No fakt, jeszcze nie mam 40, ale już niedaleko.

całkiem serio ja nie wykazuje roszczeniowej postawy, nie wymagam pomocy i gdziekolwiek i zawsze, lecz tylko w wyjątkowych sytuacjach i przez to, że panowie nie pomagają już Polkom, bo mają z nimi same złe doświadczenia tracę możliwość tej nawet sporadycznej pomocy Ale Ty nie musisz mieć żadnych roszczeń, kultura osobista tych panów tego wymaga aby pomogli, ale jak widać, zaczyna się szerzyć znieczulica wśród facetów i mają w dupie czy kobieta da sobie radę sama czy nie. XCVZ To jest już odrębny temat, że wiele Polek suczy się na lewo i prawo i nie mają najmniejszych skrupułów i wyrzutów sumienia zdradzając, albo rzucając faceta. Ale odwrotnie to wielki lament i zaraz teksty, że faceci to świnie. Wystarczy poczytać sobie anonse erotyczne jak wiele kobiet w związku szuka przygody. Po za tym co najmniej połowa Polek jest mniej lub bardziej wyrachowanych. O proszę świętoszkowata płeć się odezwała.Z Twojej wypowiedzi wynika, że jak już jakaś część kobiet się puszcza na prawo i lewo to reszta tych szanujących się nie zasługuje na pomoc i szacunek? Cholera ludzi skąd wy te debilne tezy wyciągacie?!!!