Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadziA

LISTOPADÓWKI 2011 - kto dołączy?

Polecane posty

Oooo widzę ze juz ktos próbuje namieszac...najlepiej zlewac takie cos i wogóle nie komentowac... Jak po wekendzie kochane?? u mnie dzis bardzo cieplutko,wybrałam sie od rana na zakupy,chciałam tez jakis staniczek ale nie mogłam nic wybrac;/ najchetniej to bym sie wybrala do brafiterki czy jak to sie tam zwie zeby mi dopasowała:) Z tymi piersiami to u mnie wogóle masakra bo nie dosc ze rosną a uz przed ciaza miałam C to czasami tak swedza ze szok i nie wiem od czego...

ja jestem właśnie po większych zakupach, wykończona, ale zadowolona, lodówkę zapchałam samymi pysznościami, zdrowymi i apetycznymi więc jak dla mnie może za oknem być deszcz i mróz :D Ja tydzień spokojnie przetrwam ;D

ja mialam "cudowny" weekend bo dostalam zatrucia. Takze wyobrazacie sobie co robilam;-) ja chce sie ruszyc na jakies zakupy, ale kurcze zadnej koncepcji na ubior nie mam...

Gość Ania23L
Widze że smaki to my takie same mamy :) a jak to fajnie sie słyszy o tych naszych zachciankach :)

Gość Ja tam popieram
Bo ta dziewczyna ma rację przecież w necie lepiej być anonimowym aż strach podawać imię nazwisko i miejscowosc,lepiej zmien to zdjęcie dla swojego dobra

Gość Ania23L
Bez przesady jest aby imie i nazwisko a dian kowalskich jest dużo więc nie wiem o co wam laski chodzi nie macie sie czego czepiać

Gość Ja tam popieram
I sto tysięcy dian chodzi do tego szpitala w szczecinie

Gość Ja tam popieram
I nie mówi sie aby,a tylko babolu

Cześć dziewczyny;) Mi też jakoś leniwie minął weekend, no i tydzień się zaczął:( nie lubię poniedziałków;(!!!! Ja póki co zabójczą ochotę mam na lody......dużo lodów;) dziś w wolnej chwile skoczyłam na zakupy;) nie zowstzymałam się i kupiłam śpioszki, body i malutką, śliczna bluzę;) aż mi się humor poprawił:)

Erka lody to jest to:D ja potrafie sama zjesc całe opakowanie takie duże, a dzisiaj kupiłam sobie arbuza i zaraz go pochłone:) koleżanki wyżej moze powinny załozyc osobny temat co mozna robic i dodawac w internecie a co nie...dziewczyny z naszego forum sa penoletnie wiec chyba wiedza co robia dodajac zdjecia jakies dane itd to jest kazdego własna decyzja i wszelkie komentarze sa zbedne..

mmmmmmmmmmm Karolcia....arbuz;) no to mi narobiłaś ochoty;)

kurde!! wiedzialam ze czegos zapomnialam kupic!! arbuza!! tez mam na niego straszna ochote...- z lodowki przepychota;-)

Dane na tym zdjęciu to tylko imie i nazwisko oraz szpital- d0 którego nawiasem mówiąc chodzi bardzo bardzo dużo kobiet, niewiele jest placówek w któych robią badania PaPPa w Szczecinie i okolicach. Te dane w niczym nikomu nie pomogą, a jeśli ktoś nudzi się w domu na potęgę i ma frajdę w czepianiu się PIERDÓŁ(!!!) to niech się czepia, skoro życie mu lepszych rozrywek nie zapewnia. KONIEC TEMATU! A ja po drzemce nabrałam ochoty na gofra^^, kurczę bezczelność :D

oo widzę, że się rozpisałyście :) nawet jakiś detektyw się znalazł :D - no i co z tego, że na zdjęciu z usg jest imię i nazwisko? nie rozumiem, czemu ktoś ma z tym problem.. Ja zjadłam na obiad ogromnego placka po węgiersku i nie mogę się ruszać :P w ogóle coraz rzadziej mam mdłości, ale jeszcze mam. Co do zakupów, to byłam dziś w galerii, chciałam kupić adidasy małej, ale albo nie było rozmiaru, albo były same badziewne. Patrzyłam też na jakieś szersze bluzki, tuniki itp ale nic a nic mi się nie podobało i oprócz zakupów spożywczych kupiłam tylko krem do pielęgnacji biustu, bo rośnie w masakrycznym tempie i mam nadzieję, że nie skończy się to rozstępami. A teraz mam ochotę na kawę, tylko że trochę późno..ale zrobię sobie taką słabiutką z mlekiem:P

u mnie biust urósł o 1 pełen rozmiar i stoi, na szczeście;) Też dzisiaj oglądałam ciuszki i poza jedną sukieneczką, która z powodzeniem może robić za tunikę, nie widziałam kompletnie niczego ciekawego. i byłam w sklepie z ciuszkami dla niemowląt... i też szału nie było, może pójdę do jakiegoś większego sklepu typu smyk... ale to już nie dzisiaj :) Dziś będzie sjesta do końca dnia ^^

Gość Ania23L
Jak masz obrażać to sie nie odzywaj wogóle.

Gość Ania23L
To do tej ja tez ja popieram

Gość Ania23L
wiesz co masz racje :D Zjadłam dwie zupki i mam dość na wszelki wypadek kupiłam 5 bo nigdy nie wiadomo kiedy ochota najdzie też byłam na zakupach ale tych do jedzenia :D i jak weszłam odrazu do głowy wszystkie obiadki śniadanka i wjazd na sklep i od dżemu po fasole w sumie to nie źle zaszalałam :)

moze nie przypominajmy sobie tak o jedzeniu bo w listopadzie bedziemy wygladaly jak fiona ze shreka;-)

ja mam cichą nadzieję, że po ciąży na stałe mi zostanie waga 55kg. Przed ważyłam 48 i miałam masakryczne problemy z przytyciem choćby o kilo :P Więc póki co zżeram wszystko co popadnie i wydaje się przystępne żywieniowo :D Jeśli uda mi się dobić do 65kg na koniec to będzie super ^^ ale jak będzie więcej to też nic złego, kiedyś się zrzuci ;) No, ale żeby nie było - dziewczynki, banany, truskaweczki, chlebek żytni i dużo warzyw to podstawa ^^ no i dobre jakościowo wędlinki :)! Tak więc tyjmy zdrowo :D

Gość Ania23L
No właśnie ja też owoce ja dzisiaj przeszło kilo winogron kupiłam no i reszta :) chociaż do nie zdrowego też bądź co bądź ciągnie

Gość Ania23L
No to tak jak ja nie moge sie oprzeć i jak zaczynam kupować to przynajmiej z siatka ubranek wychodze z dziecięcego :)

Gość Ania23L
Ja dziewczyny w 1 ciąży nie przejmowałam sie wogóle czy przytyje jak bede wyglądać po ciąży i jadłam wszystko i teraz też nie bede sie przejmować :)

Gość Ania23L
A mój syn teraz przystawił ucho mi do brzucha i mówi do brzuszka o swoim rowerze :D i słyszał jak sie w brzuszku przelewa (opiłam sie mojej ulubionej wody) i do brzuszka taki tekst : Ej dzidzia nie pierdz ha ha ha masakra

A ja zafundowałam sobie właśnie aromatyczną kąpiel ( max 39st Cel, do 15 min) z płynem do kąpieli "sweet dreams" czy cos takiego, kadzidelkiem, swieczkami... expresowy relaks :P i naszła mnie ochota na prawdziwy sok marchewkowy.....