Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 arbutynkaa

Faceci na tym forum sa zalosni, po co tu wchodzicie?

Polecane posty

Go艣膰 a ja mma takie pytanie
A kobiety ? wcale nie lepsze , do autorki : a ty co robisz ,siedzisz tu od rana do nocy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 np korjonos
korjonos jest nawet fajny, tylko zdo艂owany brakiem pracy, brakiem perspektyw na znalezienie pracy, zdo艂owany wygl膮dem: brzydki w swoim mniemaniu, zdo艂owany trudno艣ciami 偶yciowymi. I pomimo tego, 偶e cz臋sto u偶ala si臋 to jest w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arbutynkaa
Masz na my艣li os艂awione Brum ,Ike , Luske z Windsor贸w? One w przeciwienstwie do Was nie 偶al膮 sie na wszystko , po co tu wchodz膮 ? Nie wiem , nie moj problem. Ja tu zagl膮dam czasami codziennie , czasami co 3 dzien , czasami raz w miesi膮cu . Po艣miac si臋 , komus doradzi膰 albo z nud贸w. Czy naprawde uwazacie ,ze wasze tematy cos zmieni膮 ? Sluchacie rad i nic z tym dalej nie robice ,albo wrecz przeciwnie - gdy ktos wam doradzi obrzucacie go b艂otem :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANAL izator
Girl_UKk i nie tylko to Ci wyjech艂a z gard艂a w tej Anglii, zapene cocksucker - rujesz za p贸艂darmo i zabierasz prac臋 Angielk膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 np ...
Mellygion r贸wnie偶 jest w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

"reszta prawiczkow - kobiety to dzi**i,materialistki, patrza na wyglad itepe ." Darkerowi zn贸w sie upiek艂o ;P A kto by chcial faceta ktory siedzi na babskim forum,ma setki kompleksow, mieszka z rodzicami, jest bezrobotny albo nie potrafi znalezc lepszej pracy? Nikt." Napisz co艣 jeszcze oczywistego. Prosz臋. Zaj**iscie uj臋te lepiej bym nie napis艂a..." Ma艂o kt贸ra z was potrafi sama co艣 wymy艣li膰. "Zwlaszcza offermie , to nienormalne ze facet w wieku 40 lat mieszka z matk膮 , nie ma pracy" To jego podszywy a nie prawdziwy on, t臋pa strza艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuleczka taka
A ja proponuj臋 omija膰 i nie czyta膰 tre艣ci wypowiedzi tych popapra艅c贸w.Blllleeee nie dobrze si臋 robi.Ja tak robi臋:))) Tego oferm臋 czy jak mu tam w艂a艣nie tak olewam.Niech se pisze co chce ja tego nie czytam:))))To s膮 frustraci i naprawd臋 chorzy ludzie:(((( ale s膮 tu te偶 bardzo mili i kulturalni m臋偶czyzni:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samiec Alfa 100%
Pieprzycie tam, wi臋kszo艣膰 tutaj jest dla jaj 偶eby sobie poprowokowa膰 i powytyka膰 palcem 偶eby w duchu m贸g艂 sobie taki cz艂owieczek powiedzie膰 "yhaaa JESTEM LEPSZY OD NIEGO" ale tak na prawd臋 nie b臋d膮 nigdy od nikogo lepsi wi臋c "Hej ". Zamiast przesta膰 si臋 przejmowa膰 pierdoleniem jakich艣 prawik贸w i 艣wir贸w to wy dalej to nakr臋cacie. Ja tutaj wchodz臋 偶eby poczyta膰 sobie 艣mieszne podszywy i popatrze膰 jak fajnie niekt贸rym jest ocenia膰 innych i wyzywa膰 od kurew i pizd. Rzadko si臋 wypowiadam bo nie mam ochoty wdawa膰 si臋 w polemik臋 z niekt贸rymi ludzikami, gdy偶 ich ciasnota umys艂owa jest tak du偶a 偶e nie docieraj膮 do nich niekt贸re rzeczy. A dlaczego akurat to forum ? bo jest 艣mieszne :D

Udost臋pnij ten post

"Sluchacie rad i nic z tym dalej nie robice ,albo wrecz przeciwnie - gdy ktos wam doradzi obrzucacie go b艂otem " Jakich rad? "Wyjd藕 do ludzi"? To jest rada? Twoim (waszym) zdaniem zapewne tak, bo my si臋 wychowywali艣my w piwnicach i tylko wypuszczali na na spacer raz dziennie. Czy dziewczyny/kobiety pisz膮ce na tym forum tego typu bzdety jak autorka i jej klony to reprezentacyjna grupa Polek? !Je艣li tak to mam pytanie: jak to jest wiedzie膰, 偶e gdyby nie cycki to faceci by z wami nie rozmawiali?

Udost臋pnij ten post

"A ja proponuj臋 omija膰 i nie czyta膰 tre艣ci wypowiedzi tych popapra艅c贸w" W przeciwie艅stwie do ciebie kt贸rej nikt nie zaprasza艂; my jeste艣my sta艂ym elementem tego forum. Id藕 po kolejn膮 czekolad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darker nie lepszy
jaki prezes gburowaty taki oferma szukanie cytowal , slynne cytaty z jego postow NIE PODSZYWA Szukanie dziury w ca艂ym Topikowy wyci膮g z konta kultury offermy... Cytaty: ************************************** - "by膰 mo偶e przyjdzie i na to czas ty pie**olona gnido." - "niespe艂na rozumu to jeste艣cie wy" - "wolisz 偶ebym ci臋 nazywa艂 zomowsk膮 k**w膮?" - "mnie obrzydzeniem napawasz ty" - "gdy widz臋 sk**wieli (...) to mam dla nich tylko pogard臋" - "kretynko. zomowsk膮 k**w膮 nazywam ci臋 z powodu (...), my艣l臋 偶e jest to w pe艂ni uprawnione okre艣lenie. - "debile tacy jak wy" - "jeste艣cie takim samym komunistycznym g贸wnem" - "naprawd臋 jeste艣cie tacy g艂upi 偶e (...)" - "trzeba by膰 sko艅czon膮 debilk膮 偶eby tego nie widzie膰" - "ty kretynie. Jak膮 sieczk臋 trzeba mie膰 we 艂bie 偶eby (...)" - "co za kretyni." - "po prostu jeste艣cie takimi kretynami" - "ty si臋 takim g贸wnem urodzi艂e艣 czy tak ci臋 dopiero wychowano?" - "masz g贸wno w g艂owie " - "naprawd臋 trzeba mie膰 nasrane we 艂bie 偶eby co艣 takiego wymysli膰." - "mato艂y z g贸wnem zamiast m贸zg贸w" - "jeste艣cie takimi kretynami 偶e (...)" - "a co, ciebie mam prymitywny bydlaku tak nazwa膰?" - "naprawd臋 jeste艣cie mato艂ami" - "nie wiem co ty bierzesz 偶e taki g艂upi jeste艣 ale na pewno jest szkodliwe" - "id藕 si臋 leczy膰 psychopato" - "jeste艣 po prostu fanatykiem" - "przesta艅 si臋 kretynie kompromitowa膰" - "co za dure艅"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojiaiuajaj
"jest na tym forum te偶 paru wyj膮tkowo porz膮dnych i ciekawych facet贸w" Niby tak, ale pomy艣l obiektywnie - chcia艂aby艣 mie膰 ch艂opaka, kt贸ry w艂a艣ciwie ca艂y czas wolny sp臋dza na forum dla kobiet, gdzie gada si臋 o bolesnych okresach, rozst臋pach, zdradzie ch艂opaka, grzybicy pochwy lub sukienkach z H&M? Ja chyba bym nie chcia艂a. M贸j facet ma sw贸j komp, odwiedza fora, ale takie np. o komputerach, gdzie prawie nie ma kobiet. Czu艂abym si臋 dziwnie, wiedz膮c 偶e on tu buszuje, sp臋dza ca艂y sw贸j czas, nawet chwile w pracy, doradza dziewczynom. To tak samo jakby siedzia艂 na wiza偶u i plotkowa艂 o balsamach i szminkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niektorzy z tego forum
siedza tu cale dnie i bluzgaja

Udost臋pnij ten post

"chcia艂aby艣 mie膰 ch艂opaka, kt贸ry w艂a艣ciwie ca艂y czas wolny sp臋dza na forum dla kobiet" Ale przecie偶 Cream nie chce mie膰 dziewczyny, wi臋c o co chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 235235235
Kiedy艣 jak chcia艂am kogo艣 pozna膰, brat doradzi艂 mi bym zarejestrowa艂a si臋 i udziela艂a na forach o kompach, grach - tam gdzie s膮 sami faceci, bo jak "zobacz膮" kobiet臋 to oszalej膮, b臋d膮 b. mili, 艂atwo b臋dzie kogo艣 pozna膰. Mo偶e faceci na tym forum s膮 po to? Bo ja na serio nie rozumiem celu ich przebywania tu. To nie jest forum uniwersalne, koedukacyjne. Jest jasno okre艣lone jako "magazyn dla kobiet". Wi臋c moim zdaniem - albo szukaj膮 tu kobiety, albo nie s膮 do ko艅ca m臋偶czyznami, uto偶samiaj膮 si臋 z babkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co i dlaczego
taki regres ma narzeczona a siedzi tu caly dzien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 innazdecydowanie
reprezentacyjna grupa o nie wypraszam sobie - tematy o ksi臋dzach, Egipcjanach, o zakochanej w facecie kt贸ry wyzywa "ukochan膮" od szmat lub j膮 pobi艂 s膮 mi ca艂kowicie obce i w nie najlepszym 艣wietle przestawiaj膮 kobiety z kt贸rymi ja si臋 nie uto偶samiam! G艂upota niekt贸rych kobiet i facet贸w r贸wnie偶 czasami mnie pora偶a

Udost臋pnij ten post

"Kiedy艣 jak chcia艂am kogo艣 pozna膰, brat doradzi艂 mi bym zarejestrowa艂a si臋 i udziela艂a na forach o kompach, grach - tam gdzie s膮 sami faceci, bo jak "zobacz膮" kobiet臋 to oszalej膮" Co za bzdety. Zawsze mog艂a艣 po prostu... Wyj艣膰 do ludzi :D:D:D "Mo偶e faceci na tym forum s膮 po to?" Po co? Dla Twojej przyjemno艣ci? Za du偶e masz o sobie mniemanie. "Bo ja na serio nie rozumiem celu ich przebywania tu." Zazdroszcz臋 problem贸w. "To nie jest forum uniwersalne, koedukacyjne. Jest jasno okre艣lone jako "magazyn dla kobiet"." I zabronisz nam tu pisa膰 zabijaj膮c czas, nazistko? Wi臋c moim zdaniem - albo szukaj膮 tu kobiety, albo nie s膮 do ko艅ca m臋偶czyznami, uto偶samiaj膮 si臋 z babkami.

Udost臋pnij ten post

"G艂upota niekt贸rych kobiet i facet贸w r贸wnie偶 czasami mnie pora偶a " Gdyby nie g艂upota kobiet (bo forum kobiece w ko艅cu) to nie by艂o by tu w og贸le post贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalosni i baboszczaki
i ktos dziwi sie jeszcze ze taki 40 letni offerma nie ma baby po takich wypowiedziach ? ktora normalna chcialaby bluzgacza co bedzie kurwami do niej rzucal i plaskacza w morde dawal !!! prawiczkowie nie lepsi ,banda uzalajacych sie kolesi ,wstyd

Udost臋pnij ten post

"Wi臋c moim zdaniem - albo szukaj膮 tu kobiety, albo nie s膮 do ko艅ca m臋偶czyznami, uto偶samiaj膮 si臋 z babkami." Kobiety tu nie szukam bo nie jestem desperatem. Nie baw si臋 w psychologa tylko wracaj do kuchni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlecial sie darker i pbw
i beda piperzyc teraz

Udost臋pnij ten post

bez przesady.... idzie tutaj porozmawia膰 z niekt贸rymi osobami a wyzwiska kobiet nawet nie robi膮 na mnie wra偶enia , musz膮 gdzie艣 wy艂adowa膰 sw贸j gniew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 235235235
No ale to tak samo jakby by艂 "Magazyn dla homoseksualist贸w" i tam by艣cie wchodzili burz膮c si臋 i krzycz膮c 偶e mo偶ecie pisa膰. Jasne 偶e mo偶ecie. Nikt wam nie zabroni. Sk膮d w og贸le powy偶szy wniosek 偶e ja zabraniam facetom pisa膰? Ale swoje chyba mog臋 o tym my艣le膰, prawda? Tak samo jak gej贸w by dziwi艂o 偶e niby-heteroseksualni faceci s膮 na ich forum.

Udost臋pnij ten post

"i ktos dziwi sie jeszcze ze taki 40 letni offerma nie ma baby po takich wypowiedziach ?" On bluzga w tematach o polityce czyli o czym艣 o czym wy w wi臋kszo艣ci nie macie fioletowego poj臋cia. "ktora normalna chcialaby bluzgacza co bedzie k**wami do niej rzucal i plaskacza w morde dawal !!!" Na pierwszej randce ze swoim gada艂a艣 o polityce? "prawiczkowie nie lepsi ,banda uzalajacych sie kolesi ,wstyd " Odezwa艂o si臋 kr贸wsko :D

Udost臋pnij ten post

ale brednie tu czytam :D a forum jest publiczne i wchodzi KA呕DY kto ma na to ochot臋 dla tego jest tu ciekawie ...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smacznego offermo
:)

Udost臋pnij ten post

"No ale to tak samo jakby by艂 "Magazyn dla homoseksualist贸w" i tam by艣cie wchodzili burz膮c si臋 i krzycz膮c 偶e mo偶ecie pisa膰." Widz臋, 偶e na ciekawych forach bywa艂a艣. "Jasne 偶e mo偶ecie. Nikt wam nie zabroni. Sk膮d w og贸le powy偶szy wniosek 偶e ja zabraniam facetom pisa膰?" Ale waty jakie艣 masz i zadajesz g艂upie pytanie: dlaczego tu piszemy? Bo tu szybciej wyskakuj膮 wypowiedzi ni偶 na Onecie. wystarczy? "Ale swoje chyba mog臋 o tym my艣le膰, prawda?" Ponownie zazdroszcz臋 dylemat贸w jakie Ci臋 n臋kaj膮. "Tak samo jak gej贸w by dziwi艂o 偶e niby-heteroseksualni faceci s膮 na ich forum." Facepalm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffadasdf
To jest na takiej zasadzie jak ostatnio laska za艂o偶y艂a topik "K膮cik dla brzydkich i samotnych kt贸re maj膮 wszystkiego do艣膰" no i si臋 opisa艂a jako brzydula, wiecznie sama, nieszcz臋艣liwa i szuka艂a podobnych dziewczyn. Pierwszy wpis jaki si臋 pojawi艂 to "Cze艣膰! Ja wprawdzie jestem pi臋kna (mam ogromne powodzenie), ale jestem samotna (niedawno rozsta艂am si臋 z facetem). Do艂膮cz臋 do ciebie" Daaa! Oczywi艣cie 偶e mo偶e pisa膰 w jej topiku, ale jaki wniosek si臋 nasuwa? ONA TU NIE PASUJE! Tak jak wy.

Udost臋pnij ten post