Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbutynkaa

Faceci na tym forum sa zalosni, po co tu wchodzicie?

Polecane posty

Gość IMO13707
Maximus, na 5/6 stronie zacznie się robić żałośnie...

"Maximus - a wiesz co to cięta riposta?" Może jak wyciągnie kij z tyłka to się dowie.

Gość asia__787373
Darker - na serio Ci powiem, czytam ten temat i dla mnie jesteś już spalony na forum. Podejrzewam że nie tylko dla mnie. Szkoda że okazałeś się takim ćwokiem. Do tego głupim i chamskim.

No tak. Mam być solidarny z facetami, nawet gdy jakiś reprezentant ma IQ gdzieś w okolicy 80? :D

"K**wa, co post to lepszy! To już śmieszne się robi. Ten usilny pęd by zaistnieć, by walnąć błyskotliwą ripostę, a tu kupa. " Podlizuj się podlizuj. Może jakas ci fotkę wyśle z podziwu. Mangina white-knighting for women.

Gość IMO13707
Zaraz, zaraz - bo cytując nie podajecie kogo cytujecie. Czy Maximus wystąpił w obronie kobiet, bo nie czytałem wszystkiego?

Gość asia__787373
akurat z basha: Iga29: ile masz wzrostu? Arek_Wroclove: 170 Iga29: ja znacznie więcej... Arek_Wroclove: nie zapominaj, ze bogaci, wysocy przystojniacy są w tej chwili w łóżku z jakąś piękną laską, a nie na czacie

"Darker - na serio Ci powiem, czytam ten temat i dla mnie jesteś już spalony na forum." Rozpaczam z tego powodu, pomarańczo. "Podejrzewam że nie tylko dla mnie." A niby dla kogo jeszcze? Zestawu anonimowych osób? Nie ośmieszaj się. "Szkoda że okazałeś się takim ćwokiem. Do tego głupim i chamskim." Szkoda bo już pewnie chciałaś mnie na randkę zaprosić a tu się okazało, że jestem chamus pospolitus. Oj wielka szkoda... "No tak. Mam być solidarny z facetami, nawet gdy jakiś reprezentant ma IQ gdzieś w okolicy 80?" A kto cię tu chce?

Gość asia__787373
ale gdzie wy, zakompleksieni faceci, widzicie by wystąpił w obronie kobiet? On inteligentnie zauważył brak inteligencji u Darkera. Bo na serio inteligencją Darker nie grzeszy. Jego riposty są beznadziejne. Tylko facepalm tu pasuje.

Gość IMO13707
Asia - riposty Darkera są wystarczające na Wasze durne poglądy. Co może Księżniczka by chcaiała, aby dwuwierszem odpowiadał?

"ale gdzie wy, zakompleksieni faceci, widzicie by wystąpił w obronie kobiet?" A przed czym was bronić? Chyba przed wami samymi "On inteligentnie zauważył brak inteligencji u Darkera." Ja piszę z typowym dla siebie "jajem" a jemu i tobie brak dystansu i bierzecie wszystko na poważnie.

"Co może Księżniczka by chcaiała, aby dwuwierszem odpowiadał?" Ciska się sama nie wie po co i dlaczego.

jakież te kobiety niezdecydowane :D chcą, żeby faceci czytali im w myślach, a zakazują im udzielania się na babskim forum ;)

Głupi topik, bezsensowna dyskusja. Nie chcesz czytać prawików nie czytaj- proste. Dziewczyny naprawdę bolą was te wszystkie "kobiety to kurwy i materialistki"? Jeśli się za takie nie uważacie to czemu was to dotyka?

Gość 0101
cześc IMO, juz w gotowosci do kolejnego odcicnka bycia podrywanym przez Marie jakas tam? :)

Gość 0101
o, juz widze, Maria Izabela (pardon me, Mario Izo) :)

Gość IMO13707
Niestety - dziś nic z tego. Przyjechała do mnie babcia i musiałem zrobić mizerię. Babcie zabrała mojego pluszowego wieloryba, żeby dać go innemu wnukowi, który ma już 32 lata. Przykro mi się zrobiło, co o tym myślicie?

Gość 0101
ja myślę, ze do kompletu brakuje istotnego elementu - otóż zapomniałeś się rozbeczeć, drogi IMO

Gość IMO13707
Płakałem krojąc cebulę do mizerii.

Gość dsfghyyy
taaa tacy żałośni a każda sie ślini jak tylko samca zobaczy, same jestescie żałosne

Gość IMO13707
Dobry timing podszywa. :D

"Dziewczyny naprawdę bolą was te wszystkie "kobiety to k**wy i materialistki"? Jeśli się za takie nie uważacie to czemu was to dotyka?" Autoportret.

Gość 0101
Mario, a gdzie Ty widzisz moje uważanie Cie za mistrzynie podrywu? kolejny odcinek" wg mnie wskazuje na coś wręcz przeciwnego, oby z tego nie powstała telenowela wszech czasów, bo kafe i tak już podupada :) IMO, w takim razie zwracam honor i piszę, ze myślę iz babcia postąpiła wyjątkowo niesprawiedliwie i niewychowawczo, a to zwalnia Cie z obowiązku robienia mizerii przy okazji kolejnej jej wizyty. Wystarcza ogórki ze słoika

Gość IMO13707
Ja organizuję kisiel, do nagich w nim walk. Oraz wino i moja osobę dla zwyciężczyni. Przegrana wina nie dostanie...

Gość 0101
Ja przypominam, ze na kafe nie wchodze dla cyber seksu, nagich cyckow i obecnie dołaczam do tej listy użytkowanie kisielu

0101 nie martw się kolejne odcinki będą private, żeby szacownego forume nie zaśmiecać :) IMO jak bez wina to ja się nie piszę... :)

Gość IMO13707
Ooo. Znowu chlodem powiało. Baby, to jednak ciepłe są tylko, dla tych przystojnych/bogatych...

Gość nie generalizuj ;p
nie wszyscy sa zalosni, poza tymi co siedza tu calymi dniami, w koncu to portal dla kobiet;] a co do mojej osoby, to uwazam ze to ciekawe forum, mozna sie czegos, dowiedziec, nauczyc o babkach ;] peace.

Gość IMO13707
Krata - wygląda na to, że na wino załapiesz się walkowerem ...