Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość flysweet

powiekszanie ust

Polecane posty

Gość Viki T
Ja w powiększałam sobie usta w Prodermie w Poznaniu. Wykonywała mi zabieg pani Marta, mam do niej pełne zaufanie, bo kolejny raz już wykonywałam i jestem zachwycona efektami. Pani doktor zwraca uwagę na to czego od niej oczekuję i dokładnie wypytuje, sprawdza gdzie wprowadzić kwas po to by naturalnie wyglądały. Polecam !

Gość gość
Jeżeli planujecie powiększyć usta to z własnych doświadczeń polecam zabieg Juvederm Ultra Smile. Ten zabieg robiłam w Krakowie w Klinice Vesuna, która mieści się przy ulicy Dobrego Pasterza. Ja chciałam nadać odpowiedni kształt moim wargą gdyż były nieco niesymetryczne. Przed zabiegiem odbyłam konsultację lekarską aby wykluczyć ewentualne przeciwwskazania do zabiegu. Wstrzykiwanie kwasu trwało jakieś 15 minut, a efekty widziałam bardzo szybko.

Powiększanie ust to dość skomplikowany zabieg, dlatego też warto wybrać odpowiednie miejsce, gdzie wykonanie go będzie całkowicie bezpieczne. Ja przykładowo powiększałam usta kwasem hialuronowym tutaj : https://www.estelium.pl/wypelnianie-usieciowanym-kwasem-hia . Jakby ktoś był zainteresowany to więcej informacji na pw. Ale ja jestem bardzo zadowolona z efektu.

Gość herbatazpradem
też polecam dr Roberta z Magicznej Kliniki, koleżanka była u dr Michała i też chwaliła. Warto sledzić ich fb bo tam piszą o bieżących miejcach gdzie będą

Gość baltka
Długo się zbierałam, bo martwiłam się efektem ale w końcu zdecydowałam się na powiekszenie ust po poleceniu mamy koleżanki jednej z klinik. Jako pacjetka jestem bardzo zadowolona. Powiększałam usta w AME ursynów https://ursynow-ame.pl/ świetne miejsce warte polecenia.

Gość Goshaika
Też byłam w akademii medycyny estetycznej. Porównała wiele ofert pod względem cen i efektów, poszukałam informacji w róznych grupach i ta klinika jest naprawdę polecana. Zdecydowałam się na zabieg jakieś 2 miesiące temu i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Efekty są super, świetnie się utrzymują.

Gość baltka
Goshaika w tej AME na ul.Cynamonowej 2 ? Jaki ten świat mały. Ogólnie dużo osób w Warszawie robi u nich zabiegi. Zawsze świetna atmosfera i dobrzy specjaliści.

Gość Goshaika
Tak, dokładnie tam. No wiesz, niby konkurencja na rynku spora, ale raczej każdy wybiera polecane i znane kliniki z dużym doświadczeniem ;) Jednak w tej kwestii bałabym się ryzykować.

Gość Katarzyna_Zamość
Jeśli chodzi o powiększanie ust w Zamościu jest kilku specjalistów. Ja osobiście polecam Waldemara Dzikiego. Wykonywałam tam zabieg powiększenia ust i byłam bardzo zadowolona. Na konsultację można umówić się przez stronę internetową. Wszelkie informacje o zabiegu i przychodni znajdują się na stronie internetowej http://www.waldemardziki.pl/powiekszanie-ust/

Gość angie9988
Ja powiększałam w Magicznej Klinice. Efekt super, bardzo naturalny, na takim mi zależało, no i zero komplikacji, wszystko się ładnie równo ułożyło.

Gość Hehege
A ja mam piékne duże i naturalne usta i nie musze powiększać

Gość gość
Osobiście nabrałam już doświadczenia z gabinetami kosmetycznymi i medycyny estetycznej. Po wielu latach mam bardzo dobre porównanie. Dziewczyny generalnie o to chodzi, żeby lekarz był dobrym specjalistą i oprócz tego, że jest profesjonalistą z polecenia, bo koleżanką coś tam robiła musi szczerze i rzetelnie podchodzić do pacjenta. Ale to moja opinia. Ja akurat mam bardzo dobre porównanie dlatego mogę polecić rzetelną dr Majcherczyk z gabinetu Dream-Med.

Gość mimoza36
Powiększałam usta u dr Roberta w Magicznej Klinice w Warszawie. Zabieg wykonany solidnie, wcześniej konsultacje. Lekarz rozwiał moje wszystkie obawy i powiedział jak będzie wykonany zabieg .

Gość sabina87
nie rozumiem czemu tutaj tyle reklam roznych klinik....... ma sa kra !!!! czy ktos slyszal cos o klinice vesuna w krakowie ? zamierzam sie tm wybrac bo slyszalam duzo pozytywnych opini o doktor agnieszce drozniak, prosze o info czy ktos cos

Gość gość
najlepiej iść w sprawdzone miejsce ja z moją przyjaciółką powiększałyśmy w Estetyka Day Spa u nas w Piasecznie i jesteśmy bardzo zadowolone

Gość manka87
Czy w magicznej klinice sa jakieś konsultacje przed zabiegiem? Jestem zdecydowana, ale mam kilka pytań.

Powiększałam usta w Prodermie w Poznaniu i jestem mega zadowolona. Pani doktor wyrównała asymetrię a moje usta nabrały pełnych kształtów i są teraz nawilżone. Efekt naturalny właśnie taki o jaki mi chodziło! Z pewnością wróce!

Gość tyellow
manka87, tak, przed każdym zabiegiem jest bezpłatna konsultacja, jesli wszystko jest ok, to dopiero wtedy zabieg.

Gość manka87
To super. A którego lekarza z Magicznej Kliniki polecacie, jeśli o powiększenie ust chodzi?

Gość martanasa29
Mnie interesuje zabieg powiększenia ust w Magicznej Klinice w Warszawie. Jakim kwasem robią tam ten zabieg? Jak długo utrzymuje się efekt? No i czy jest jakieś znieczulenie?

Gość gość
Ja powiększałam usta w La Nika w Gdańsku. Chodziło mi nie o efekt push, ale wyrównanie symetrii i rzeczywiście udało się uzyskać super efekt. Robiłam Juvedermem. Ale z tego co wiem, to mają również inne preparaty. Jak ktoś chętny z Gdańska, to mogę polecić: http://la-nika.pl/powiekszanie-oraz-korekta-ust-kwasem-hialuronowym/

Gość Alicja Prokop
Hej, Przede wszystkim trzeba się zastanowić nad dobrą kliniką. Dwa cym chcesz mieć powiększane te usta. Z mojej strony pewno mogę polecić powiększanie kwasem hialuronowym. Idźmy dalej: grunt to dobry lekarz - to jest pierwsze 50 %- dobra aplikacja kwasu. drugie 50% to jest sama jakość preparatu. Ja zanim się zdecydowałam to najpierw podyskutowałam z dziewczynami z różnych portali, blogów grup na fb itd. W koncu zdecydowałam się na powiększanie ust preparatem Restylane. Efekt jest bardzo naturalny i długo się utrzymuje, u mnie od 7 miesięcy.

Gość gość
w odstępie 2 m-cy powiekszyłam usta 2 razy u kosmetyczki kwasem stylage m, łącznie mam 2 ml. Jestem bardzo zawiedziona. Za pierwszym razem efekt był fajny, ale do miesiaca. Po miesiacu zero efektu. Pani wykonująca zabieg powiedziała, ze to zapewne przez korzystanie z sauny. Przy drugim zabiegu najbarddziej zależało mi na górnej wardze. I teraz mam pytanie do Was.. Boki mojej górnej wargi są bardzo schowane, Pani zaakplikowała w nie dużą ilośc kwasu i nadal nic nie widać., wszystko jest ukryte. Może ktos miał podobny problem? Nie wiem czy jest sens wykonywania zabiegu jeżeli efekt jest widoczny tylko na dolnej wardze i powiekszeniu środka górnej/

Gość gość
Sama powiększałam i modelowałam usta ponieważ mam bardzo wąskie wargi i górna warga jest niesymetryczna w stosunku do dolnej. W moim przypadku pomógł zabieg juvederm volbella, który przeprowadziłam w krakowskiej klinice vesuna. sam zabieg nie trwał długo, efekty dość szybko widoczne i utrzymują się około roku. Przynajmniej w moim przypadku tak było i znowu po roku powtarzałam zabieg.

Gość Petra29
Mi powiększała usta Pani Doktor http://karolinakopec.com/ we Wrocławiu i jestem zachwycona efektem. Usta są pięknie wymodelowane i wypełnione, a efekt jest bardzo naturalny na czym mi szczególnie zależało.

Gość G0CHA
słyszałam o tej klinice wiele dobrego, a powiedz mi w którym punkcie przeprowadzałaś zabieg? na dobrego pasterza czy w bonarce?

Gość gość
G0CHA, byłam na Dobrego Pasterza, ale z tego co wiem to w obu punktach oferują taki sam zakres usług.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się