Gość jokerrea Napisano Kwiecień 18, 2019 Ja powiększałam swoje usta w klinice Dr Osuch Clinic w Warszawie, wykonali super robotę, ja jestem zadowolona z efektu. A długo szukałam gdzie pójść, w końcu znajoma mi ich poleciła, ktoś z jej rodziny miał tam jakiś zabieg chirurgii plastycznej i chwalił więc ich wybrałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudynka Milosz Napisano Kwiecień 22, 2019 Usta powiększałam Restylane Kysse w Warszawie u pani dr iwony Radziejewskiej w Saska Clinic;) Ja miałam tak delikatnie powiększone- 0,5 ml na całe usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Kwiecień 28, 2019 Jak chodzi o powiększenie ust to polecam J&J Art Derma Clinic Rzeszów Sama tam robiłam i bardzo adnie wyszły. Wygladaja naturalnie, a przy tym są ładnie zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Kwiecień 29, 2019 Ja robiłam w lutym w klinice Myskin w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona. miałam naprawdę małe wąskie usta a teraz są super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZanetaR Napisano Kwiecień 30, 2019 Mi zależalo na bardzo subtelnym efekcie, bo w dobie ust a'la karp łatwo o sztuczny wygląd... niestety jest niewielu lekarzy, ktorzy dbaja o estetyczny look :/ z polecenia kolezanki zapisalam sie do dr Kowalskiej-Olędzkiej, przyjmuje w Wawie w Melitusie. Jestem pod duzym wrazeniem doswiadczenia pani doktor i duzej precyzji przy wykonywaniu zabiegu. Podobalo mi sie, ze wysluchala moich oczekiwan od zabiegu, ale rowniez wyrazila swoja opinie nt. ilosc preparatu, ktory powinnam miec wstrzykniety w usta. Ostatecznie ciesze sie, ze jej posluchalam, bo usta sa delikatnie powiekszone, i jak widac, to mi wystarczylo, zeby dobre wygladac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka Napisano Kwiecień 30, 2019 Dnia 22.04.2019 o 10:04, Gość Klaudynka Milosz napisał: Usta powiększałam Restylane Kysse w Warszawie u pani dr iwony Radziejewskiej w Saska Clinic;) Ja miałam tak delikatnie powiększone- 0,5 ml na całe usta U mnie 1 ml do podzialu na dwie wargi , też Restylane - efekt super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Maj 7, 2019 Powiększanie ust tylko w sprawdzonej Klinice medycyny estetycznej i co ważne u lekarza! Polecam Medest Silesia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walijskabeata Napisano Maj 14, 2019 Jestem zadowolona z efektu po zabiegu w Knack Clinic. Klinikę poleciła mi dobra znajoma i na miejscu się nie zawiodłam, usta mam pełniejsze i bardziej kształtne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alizka Napisano Maj 20, 2019 bardzo delikatnie i naturalnie powieksza usta pani doktor Noszczyk z Melitusa. byłam u niej na tym zabiegu i jestem bardzo zadowolona. ona przede wszystkim nie robi zabiegów "jak leci" tylko na przyklad mi powiedziala, ze nie wstrzyknie mi tyle preparatu ile bym chciala, bo jej zdaniem to za duzo. uznalam, ze jako lekarz zna sie lepiej i zgodzilam sie na ilosc przez nia zaproponowana. i szczerze, to w zupelnosci wystarczylo, usta sa pelniejsze, ale tez zachowaly taki swoj naturalny charakter, a o to w koncu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabina Sojka Napisano Maj 20, 2019 Usta powiększone w klinice Bona Dea w Krakowie, kwasem hialuronowym Restylane Efekt mega naturalny, utrzymuje sie od września Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wufka Napisano Maj 22, 2019 ja powiększałam sobie usta za pomocą kwasu hialuronowego, usta robiłam sobie w salonie magic visage w warszawie na moktoowskiej 52, najbardziej jestem zadowolona z tego że udał się utrzymać naturalny efekt, usta nie są przerysowane, jest różnica ale nie rzucam sie w oczy tak jak niektóre Panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Maj 23, 2019 Miałam bardzo małe usta i dlatego zdecydowałam się na ich powiększenie. Robiłam za pomoca kwasu hialuronowego w Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/ i polecam. Bardzo ładnie tam robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Maj 23, 2019 Jak chodzi o zabieg powiększania ust za pomoca kwasu hialuronowego to polecam. Ja zrobilam sobie 3 tyg temu u dr Aldonę Stachurę i wyglądaja teraz super. Są pełniejsze, bardzo ładnie wymodelowane i wyglądaja naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karo 0 Napisano Czerwiec 7, 2019 Byłam na świetnym szkoleniu z wolumetrii w Anti-Age Academy. Robią także tzw. Russian Lips, szczerze polecam szkolić się w Poznaniu, bardzo dobre kursy!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena Napisano Czerwiec 8, 2019 Polecam pojechać na szkolenie do Poznania, Anti-Age Academy robi bardzo dobre szkolenia:) Od teraz robię Russian lips w moim gabinecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama Napisano Czerwiec 9, 2019 hmm w Wawie to nie wiem, ja w krk powiekszalam u Patrycji Deviron w Miu. Pelen profesjonalizm i usta slicznie wygladaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izunia Napisano Czerwiec 13, 2019 Też mam powiększone usta dzięki mojej przyjaciółce która poleciła mi super miejsce w Gdańsku koło uniwersytetu medycznego. Efekt powalający, nawet mojemu mężowi się podobają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mina Napisano Czerwiec 13, 2019 Ja zdecydowanie nie żałuję powiększenia ust własnym tłuszczem. Zabieg wykonał dr Boligłowa, dlatego wszystko odbyło się jak powinno. Mam pełniejsze i co ważne naturalnie wyglądające usta, a zabieg będę powtarzała regularnie - jestem zachwycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ella33 Napisano Czerwiec 25, 2019 Ja bardzo polecam powiększanie kwasem hialuronowym restylane kysse. Świetny efekt, bardzo naturalny. zero grudek. I przede wszystkim długo się trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bozenka Napisano Czerwiec 30, 2019 RESTYLANE KYSSE - moj ukochany wypełniacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mohito89 Napisano Czerwiec 30, 2019 Jakbym się miała zdecydowac na powiększanie ust to metoda Lip Lift, dr Osuch powiększa ną usta u siebie w Warszawskiej klinice , kuzynka tak miala powiększane usta. Efekt naturalny no i na lata https://drosuch.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nimerka Napisano Lipiec 4, 2019 ja kilka tygodni temu zdecydowałam się na powiększenie ust w salonie Magic Visage na Mokotowskiej 52, opuchlizna już zeszła i teraz wszystko wygląda super pięknie, usteczka wyglądają bardzo naturalnie, dlatego uważam, że warto zainwestować w ten zabieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 4, 2019 Dnia 30.06.2019 o 20:15, Gość mohito89 napisał: Jakbym się miała zdecydowac na powiększanie ust to metoda Lip Lift, dr Osuch powiększa ną usta u siebie w Warszawskiej klinice , kuzynka tak miala powiększane usta. Efekt naturalny no i na lata https://drosuch.pl/ Mohito daj link do umowy i zgody na operacje lip lift u dr ,którego reklamujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atena Napisano Lipiec 4, 2019 Ja polecam w Krakowie klinikę Sekrety Piękna - rewelacyjnie robią usta. Nawet jak masz trochę do przejechania, to warto, bo w końcu twarz to Twoja wizytówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika Napisano Lipiec 16, 2019 Ja polecam skontaktować się z gabinetem medycyny estetycznej w ESTETICA w Lublinie. W tym gabinecie możemy zrobić sobie piekne i naturalne usta a nie napompowane pontony. Ja mam dość duże usta ale wyglądają bardzo naturalnie i nic nie zmienia swojego położenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Napisano Lipiec 16, 2019 Ja korzystałam w tej materii z pomocy dr Boligłowy w Krakowie i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warkanoemi Napisano Lipiec 22, 2019 Ja po kwasie miałam dobry efekt, ale na krótko dlatego zdecydowałam się na wypełnienie własną tkanką żeby już zachować docelową wielkość i kształt ust. Konsultacje, wizualizacje i zabieg robiłam w klinice doktora Łątkowskiego w Polanicy tam gdzie już kilka koleżanek się robiło i polecały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grażyna Napisano Lipiec 22, 2019 Od dziecka nie przepadałam za swoimi wąskimi ustami, dlatego gdy w końcu mogłam coś z tym zrobić udałam się do dr Boligłowy na zabieg powiększenia ust. Teraz wyglądają świetnie i naturalnie jednocześnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Napisano Lipiec 31, 2019 ust zawsze były moim kompleksem, teraz już nie są, wypełniacz restylane spisał się wzorcowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zezetka Napisano Sierpień 14, 2019 ja też zawsze miałam kiepskie usta, górna warga była prawie niewidoczna w końcu zdecydowałam, że powiększe sobie usta, zdecydowałam się na powiększanie w salonie Magic Visage efekt wyszedł super, usta mam wypełnione, a użyłam tylko 1ml kwasu hialuronowego a zmiana jest ogromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach