Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghythjhj

buraczki na obiad

Polecane posty

Gość fghythjhj

mam surowe swierze buraki. Jak zrobic z nich surowke??Chcialam tarte buraczki ale niewiem czy najpierw je ugotowac czy nie??I jak przyprawic, czym??

Gość skoro
ugotowac, obrac, przepuscic przez maszynke lub na tarce zetrzec, troche cukru, i jak lubisz to chrzanu

Gość fghythjhj
no wlasnie...czyli ugotowac. Ok:) dzieki

Gość Ja to robie tak..
Ugotowane scieram na wiorki dodge soli cukru cytrynowego i pieprzu . W garnku rozgrzewam troszkę oleju z łyżką mąki i na gorący wrzucam buraczki. Zamieszam podgrzeje i gotowe. Pycha.

Gość Ja to robie tak..
Cytrynowego kwasku dodaje. Błąd t9 . :)

Gość ta malutka
Buraki robie w szybkowarze,scieram.Na patelni duzej daje maslo z oliwa i robie zasmazke z odrobina maki.Na to buraki i mieszam,dodaje sol,cukru odrobine i soku z cytryny troche.Gotowe.Jeszcze robie czasem wersje z pokrojonym drobno boczkem i tym co sie z niego wytopi zamiast masla i oleju.Najlepsze robila moja babcia na skwarkach z wytopionej sloninki.

Gość ta malutka
OK teraz doczytalam.Podalam przepis na buraczki gotowane tzw"jarzynke".Na surowke to sie nie gotuje.Sciera sie surowe buraki,jablko kwasne,troche cebuli,ogorek kiszony.Dodaje sie oliwe,sol,troche cukru i soku z cytryny.Mozna dodac drobniutko posiekanej natki pietruszki.

Gotuję buraki, wrzucam do maszynki i trę na grube wiórka, dodaję pokrojoną cebulkę, starte jabłko, dodaję soli, cukru i kminku. Do lodówki, niech się przegryzie, i voila:-D

Gość krecikkrecik
Buraczki na cieplo sie gotuje,ona prosila o przepis na SUROWKE.Do surowki jak sama nazwa wskazuje daje sie SUROWE a nie gotowane buraczki.

Gość Ja 456789
Buraki obrać, umyć. Utrzeć na drobnej, ziemniaczanej tarce.Jabłko umyć, obrać, utrzeć na grubej tarce. Cebulę obrać, opłukać, pokroić w drobną kostkę. Przygotowane składniki wymieszać z olejem i śmietaną, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawać surówkę ułożoną na salaterce na listkach zielonej sałaty.

Gość zmijsko
Ja robie podobnie tylko sparzam cebule coby ostra nie byla.

Ja wczoraj zrobiłam buraczki na ciepło według waszych rad, tylko jeszcze na koniec dodałam starte jabłko i mąż zażyczył sobie częściej takich :-)

Gość mimikanka
narobiliście mi ochoty na buraczki - dawno takich na ciepło nie jadłam, a uwielbiam! :)

buraków się nie gotuje w żadnym wypadku owija się folią wkłada sie do piekarnika na godź wtedy nie tracą witamin i zdrowych składników które się ulatniają przy gotowaniu

Gość gość
kocham buraczki moja ulubiona sałatka szczególnie do mielonego, ostatnio mama mi przyniosła gotowe z ogródka dziadunia, na początku myślałam że to jej przetwory, jak przyznała się że kupiła gotowe nie mogłam uwierzyć normalnie jak jej :) Stwierdziłam że za rok nie papram się w przetworach ja można kupić smaczne gotowe. Z racji mojej obsesji co do składu, sprawdziłam i tylko naturalne konserwanty.

Gość gość
buraczki to moja ulubiona sałatka, czasem kupowałam gotowe ale jeszcze nie trafiłam na takie które by przebiły mojej mamy. A ten ogródek dziadunia gdzie można kupić, nie znam tej firmy,nigdy nie widziałam.

Gość gość
z Ogródka Dziadunia? ja ich sklep kojarzę głównie z syropów, bo mają świetne. Nie wiedziałam, że też mają jakieś przetwory, ale w takim razie spróbuję :)

Gość gość
wow jaki skład, aż nie chce cię wierzyć że są jeszcze gotowe przetwory bez masy E... muszę na spokojnie przejrzeć co ma ten ogródek dziadunia.

Gość gość
WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka góoównunia!!! WON ze spamem pierduuuuuuuuuutka g