Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrla333

TERMIN NA GRUDZIEŃ :) 2011

Polecane posty

Pablinko na Kos :D Kitko mi lekarka powiedziala ze lepiej zebysmy gdzies lecieli do 3h niz tłukli sie samochodem a juz absolutnie nie pociagiem, takze lecimy...:D

barbera ja tak właśnie brałam i od jutra schodze z duphastonu...i zostanie mi 5 tabletek....no nie bede jej gitary zawracac, bo byłam u niej (gin)tydzien temu...a tu 3 tyg do wizyty....wrrrrr. czemu nie mam w rodzinie gina?

nietoperek...jasne, te pare dni jakos przemeczycie te 4 km do mamy, jedziecie i dlaczego macie sponsorowac szwagierce wode...

kitka gratuluje :) ja mam ślub za rok a już latania i załatwiania tylko mamy problem z orkiestra heh :) Nietoperku zazdroszczę my w tym roku tylko weekend nad Polskim morzem ( bo ta przeprowadzka remont itd ) ale wystarczy mi to by trochę odetchnąć od codzienności a odbijemy sobie za rok po weselu :)

asiu każdy lekarz może ci wypisać nawet rodzinny ja jak leżałam w szpitalu to oczywiście nie mieli duphastonu i mój M musiał załatwiać bo dostałam kolejnego krwawienia i luteina nie działała a była to niedziela , a numer jest taki, że jak ktoś leży w szpitalu to nie można na niego wypisać recepty , paranoja :) ale M pojechał do takiej przychodni dyżurującej i trafił na bardzo fajna lekarkę, która wypisała receptę na siebie i jeszcze zadzwoniła na ginekologię i opieprzyła ich, że nie zapewniają podstawowych leków pacjentom :D ale mieliśmy ubaw

A tak Kitka gratulacje :) to ten jeden z tych magicznych dni w życiu :) dużo szczęścia z przyszłym M i wielu wspólnych lat i nie tylko tego jednego maluszka :)

kitka...udanej zabawy :) my mieliśmy naprawdę wspaniały ślub i wesele.mój czytał w kościele humn św Pawła, a znajomy ksiądz rąbną nam kazanie co jest w życiu najważniejsze-rozsądek, mądrość czy miłość...sesja na plaży.....porwanie panny młodej....wesele na 75 osób...sztuczne ognie...i niezapomniany ból stóp o 4 rano...i na zakończenie solówkę na gitarze elektrycznej (był zespól 4 osoby) najpierw kołysanke dżemu a potem zabiorę cie kancelarii...i wspaniała noc poślubna , a na poprawinach zauważyłam,że jest jeszcze tort i kzałam go schomikować i nie dawać na salę :) sama bita śmietana :) zjedlismy go na poprawinan poprawin w domu fajnie było

no tak...pablinka-menchester....a już bym ci poleciła nasz zespół (z okolic Jastrowia/Złotowa). mykościół na wrzesień i ośrodek (sala i spanie) załatwialiśmy w styczniu ale zeby w szpitalu nie mieli dufastonu to woła o pomste do nieba...rozumiem -brak papieru życia (obawa pprzed nagłą epidemią biegunki) ale leków?!

goście mieli wesoło, bo przyjechali z polski, a wesele 10 metrów od morza :) było słonecznie ale wietrznie , duze fale i kłebiaste chmury-fajne zdjecia wyszły

asiu to było tak dawno, że ho ho :) nie było jakiś fajerwerków jakieś 65 osób wszystko w sumie w pośpiechu bo mieliśmy taką pracę, że nie było czasu czegoś szczególnego wymyślić ,ale wszyscy się dobrze bawili do 5 rano , kilka dni później miesiąc miodowy w Egipcie a później oboje zwolniliśmy się z pracy (pracowaliśmy w tej samej firmie i na prawdę dobra kasa ) ale nie widywaliśmy się cały tydzień i dosłownie wkroczyliśmy na nową drogę życia :) i dopiero poczuliśmy , że żyjemy ;D a jesteśmy 6 lat po ślubie , 12 razem :)

długo 12 lat, my w sumie jestesmy 5,5 te fajerwerki to był prezent dla mnie od meza, bo zawsze mi sie marzyly

mój tez miał propozycje fajnej pracy - -4-5 tys za miesiac...co z tegoze miesiac rozlaki i w domu moze tydzin, moze nawet nie czasem pieniadze nie maja wartosci...lepiej miec kochana osobe blisko

no długo :) ale przeleciało jak cholera a zaczęliśmy jak jeszcze byłam w liceum

dokładnie , kasa to nie wszystko, ale teraz za to codziennie się widzimy a kasa sama dobra przyszła :)

gdyby nie kasa to bobusia by nie było :) a mówią ,że pieniądze szczęścia nie dają :D haha

ale tyle ile mieliscie starczylo :) najwazniejsze, ze jestescie razem, a nie w pracy...byle do porodu :)

to jest najważniejsze , ale taka prawda bo jakby nie było nas stać na in vitro to dzidzi by nie było :( a to jest wegetacja mimo różnych zajęć , wyjazdów jest pustka

w sumie tak...in vitro kosztuje...ale czasem mozna wziac kredyt i potem go spłacac (ja spłacam studencki jeszcze 20 tys)...ale z tego co piszesz to lepiej czujesz sie majac siebie i meza w domu, a nie w rozjazdach w pracy...

oczywiście i w życiu nie żałuję tej decyzji bo oboje znaleźliśmy o wiele lepszą pracę i widzimy się codziennie w domciu. A kredytu na in vitro w życiu bym nie wzięła bo jakby się nie udało to każda rata by mi o tym przypominała

szukalam w googlach ile moze kosztowac in vitro...temat rzeka rozpoczynajacy sie od..tysiecy...niezle...

w anglii invitro jest za darmo. co ślubu ja hotel z salą załatwiałam w marcu na sierpień przyszłego roku ale dzięki temu udało mi się załatwić w cenach z tego roku a na przyszły już będą droższe :) tylko właśnie mały problem z orkiestrą i z tym że rzadko bywamy w PL żeby cokolwiek załatwiać a nie chce brać orkiestry w ciemno przez neta ale mam nadzieję że wszystko się ułoży :) my zamiast fajerwerków chcemy z gośćmi puszczać lampiony w niebo :) każdy wyśle swoje malutkie marzenia a może się spełnią...... w końcu to będzie magiczna noc

pablinka nie musisz mi o tym przypominać :) ale wygląda to całkiem inaczej niż u nas , ale za darmo i to kilka podejść

skarbeczki muszą rosnąć...muszą, bo je ladnie o to prosimy :) co nie barbera :)

dziewczyny ratunku bylam siku i po podcieraniu mam krew na papierze czerwona jasna i dosc duzo teraz niby juz nie leci ale to napewno z pochwy bo spr sluz i tez lekko podbarwiony jest a moj p BEDZIE W DOMU DOPIERO ZA GODZINE smutnysmutnysmutnysmutny