Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny jak mogę kupić te ziółka?

Gość PelnaNadziei
Ja wszystkie ziolka kupowałam oddzielnie, poniewaz zależało mi na tym żeby nie było w nich ruty i dziurawca

Gość marcysia20
małaMi ja płodne zaczynam na weekend,ja w tamtym miesiącu nie widziałam wielkich zmian tylko zero śluzu płodnego a zawsze miałam i koniec końcem owu mi się przesuneła i wydłużył cykl z 24 na 28 co nawet mnie ucieszyło.Mam nadzieję że to będzie nasz miesiąc:)

Gość malaMi7
Marcysia, bo bedziemy mialy dni plodne w tym samym czasie, ja tez mam miec okolo weekendu :) oby Nam sie powiodlo w tym mies. pozdrawiam

Gość gość
Lancome23.. gdzieś w połowie wątku pisałaś i przeżywałas, ze twoja mama umarła.. przegrała walkę z rakiem.. kilka stron temu piszesz ze mama Ci pomaga i przeprowadzasz się do mamy po porodzie.. ???

Gość gość
LANCOME 23 2013.10.14 Cześć dziewczyny ja na razie nie myśle o zajściu nie mam siły mam żałobe mama mi zmarła 3 dni temu, walczyła z rakiem i niestety przegrałasmutas.gif ciężko mi jest bardzo nie wiem czy się pozbieram. lancome23 2014.08.06 To ja właśnie kupiłam te chusteczki przeterminowane koło kościoła koło gracji. Ja też na październik mam termin dokładnie na 24 ale wszyscy wokół już sie pytają czy już łózeczko kupiłam czy wózeczek kupiłam te nosidelko też mam dostaliśmy po chrześnicy. Ja to mam remont mieszkania i też 2 pokojowe i najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy skończą teraz u mojej mamy mieszkamy. Ja mieszkam na zatorzu teraz aktualnie u mamy na Brzezinach.

Gość gość
gościu ale się musiałaś naczytać że tyle wyłapałaś:)lancome może ty wszystkie te historie wyssałaś z palca tylko jednego nie rozumiem czemu taki tragizm wybrałaś czy lubisz żeby ci wszyscy do okoła współczuli?

Gość gość
I patrząc na daty to nawet na z******tego wcześniaka mi nie wygląda może ty miałaś urojoną?i jeszcze oczerniasz tu lekarzy nie boisz się że po nr IP cię namierzy i poda do sądu o zniesławianie?

Gość gość
Lancome może mówić o matce od strony męża, a śmierć dotknęła jej mamę biologiczną. Po ślubie miewa się 2 mamy.

Gość gość
Poprzedniczko.. od tyyylu miesięcy sledze to forum.. niegdyś sama tu pisałam.. takich postów jest duzo.. duzo więcej.. i wyraźnie mowa w nich o JEJ mamie..

Gość gość
Poprzedniczko.. takich postów jest dużo więcej i wyraźnie widać, że pisze o SWOJEJ mamie..

Gość PelnaNadziei
Ja też mieszkam teraz u dziadków w domu chociaz oni nie żyją. To się nie wyklucza....

Gość gość
Ale sobie znalazłaś zajecie. Chyba masz za mało pracy w domu ze tak sie słówek czepiasz. Rownie dobrze może chodzic o teściowa. Lancome przeszla naprawdę dużo,a teraz w najtrudniejszych chwilach zamiast ja wspierać to jeszcze dołujesz. Nie taki cel ma to forum.

Gość sycylijka79
gosciu, nie rozumiem co sie tak czepiasz. przeciez lancome napisala, ze na czas remontu mieszka w domu mamy. kiedy zyla jej mama, to przeciez musiala gdzies mieszkac, prawda? a z drugiej strony na tesciowa tez sie mowi mama. czyzbys byl tym lekarzem, o ktorym pisala lub jego znajomym???

Gość sycylijka79
a tak z innej beczki, ja dzis mam 17 dc. sluzu ani grama :-( nie wiem sama, co mam o tym myslec...

Gość lancome23
Boże kto tak pisze podaj imie a nie jako gość mojego Krzyśka mama to też moja to po 1. Podać ci adres chcesz zobaczyć mojego syna i jego wypis ze szpitali i klatke piersiową z blizna? Moge ci podać facebooka i tan m zobaczysz jak rodzina mi pisze że trzyma kciuki za maluszka. Jesteś beszczelna osobą.

Gość lancome23
Ciaza urojona??? Jak tak można pisać?? 17 stycznia miałam ostatnią miesiączke miałam mieć termin według usg na 24 października ale urodziłam 1 października maly mial 36 tydzien i 4 dni i jest wczesniakiem przez to miał 2 tygodnie zoltaczki i musiałam odstawić swoje mleko i dać sztuczne. Przedstaw się pierw. Nie dość że mam tyle problemów to jeszcze takie głupoty musze tu czytać.

Gość gość
podajcie namiary na jakąś zaufaną stronkę, na której można kupić te zioła, dzięki ;)

Gość gość
Ale ludzie są okropni gość weź się jebnij tym pustym łbem w ścianę może wtedy zmadrzejesz po co piszesz takie głupoty tak cie rodzice wychowali?

Gość marcysia20
Sycylijka79 jakie długie masz cykle,pijesz ziółka?ja w tamtym cyklu jak zaczełam to też nie miałam w ogóle śluzu ale w tym jest piękny akurat zaczęły się dni płodne i dzisiaj rano zauważyłam że mam go mega dużo i bardzo przejrzysty a ja mam troszkę nieregularne cykle od 24 do 28 dni ziółka mi wydłużyły w tamtym miesiącu i czuję że w tym będzie tak samo bo śluz się dzisiaj pojawił więc owu będzie jutro lub we wtorek w sumie to stosuje też testy owu ale w tym miesiącu się zakręciłam przez wszystkich świętych się i nie zdążyłam kupić. małaMi co u ciebie?

Gość sycylijka79
Marcysiu, ja juz od wielu miesięcy nie miałam @. nie chodzę do lekarza, bo mam juz dosc wszystkiego. na ziola namowila mnie kolezanka, ktora zaszla w ciaze juz w pierwszym cyklu picia. nie spodziewam sie tego samego, ale mialam nadzieje, ze przynajmniej pomoga mi uregulowac cykle.

Gość gość
lancome 23 nie przejmuj się. Jak sama pisałaś masz inne problemy na głowie. Wogóle sie nie przejmuj tym głupim pisaniem. Zdrówka dla synka życzę.

Gość malaMi7
U mnie smutno, dzis 16 d.c., totalny brak sluzu plodnego, chyba bedzie cykl bezowulacyjny....... :( strasznie mi ciezko, tyle to juz trwa, mialam wielka nadzieje na spelnienie marzenia....

Gość Aluska111
Lancome23 - nie zwracaj uwagi , bo tak na prawde z kazdego postu mozna stwierdzic ze ktos klamie bo mamy mozna miec dwie ojcow tez a nawet i wiecej bo kazdy ma wlasna historie. Dbaj i maluszka bo to.najwazniejsze Ja mam dzis 7 tyg 6 dc , I to wszystko dzieki ziolka :) 12 cykli nic a w 13 pierwszym z ziolkami jestem

Gość viola_v
Lancome,jestes bardzo dzielna trzymaj sie :) u mnie pojawila sie bledziuchna kreseczka i nadzieja w sercu,trzymajcie kciuki,ja choc nie pisze to caly czas czytam,i jestem z Wami

Gość mar_jan
Viola, u mnie tez byla blada. Blada, że hej! Stwierdziłam, że to nie może być TA WŁAŚCIWA kreska, nie chciałam też robić nadziei ani sobie, ani mężowi, więc zanim mu o tym powiedziałam poszłam na betę. I mimo, że beta wyszła ponad 400, to i tak nie dowierzałam. Dziś zaczynam 29 tc! Zrób betę!

Gość marcysia20
małaMi nie załamuj się może ci się przesunie owu czasami tak bywa tym bardziej że ziółka mogą wydłużyć cykl ja w tamtym miesiącu miałam mieć 11 dc a miałam dopiero w 14dc wg moich obserwacji i dłuższego cyklu.Tak samo w tym miesiącu dziwnie miałam wczoraj dużo śluzu i bolał mnie lewy jajnik na owu za szybko ale i tak działałam może znowu coś się przesuneło. viola_v trzymam kciuki:)ale sądzę że mozna i cichutko gratulować:)w którym dniu zrobiłaś test?jeśli mogę się zapytać czy piłaś ziółka jak tak to w którym cyklu ci się udało?

Dziekuje dziewczyny :) pilam ziola ale okolo pol roku temu przestalam,a tu nagle ta kreska,nie potwierdzona owulacja przez lekarza tylko z moich obserwacji byla 26 pazdziernika.Cykle mam nieregularne ale ostatnio 38 dni,ostatnia@ 25 pazdziernik.Jestem jednym wielkim znakiem ??????? pozdrawiam Was

Gość sycylijka79
viola, trzymam kciuki. oby ta krecha sie "pogrubila" :-) u mnie 21 dc i dalej nic :-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się