Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość o,ferma
"Tym,ktorym zabrano-oddac,czy to byli Zydzi,czy Polacy" ja się z tym nie zgadzam. nie zgadzam się na to aby polacy płacili odszkodowania za majątki które zabrali niemcy czy sowieci. bardzo mi przykro. ja wiem że oni dużo stracili ale ci sami sowieci wymordowali po wojnie 200 tysięcy "żołnierzy wyklętych". to nie są żarty. jeżeli ktoś mieszkał w polsce, w polsce znosił stalinowską okupację, żył w niej i pozbawiła go ona w dodatku własności to OK, zgodzę się na zwrot. ale nie zgodzę się na to aby polscy podatnicy robili zrzutę na odszkodowanie dla jakiegoś kolesia który żył sobie jak pączek w maśle w jakimś nowym yorku a teraz chce od polaków rekompensaty. niech się zgłosi do rządu USA. to w końcu roosvelt podpisał w jałcie porozumienie na skutek którego trafiliśmy na 50 lat w łapy komunizmu. i teraz jeszcze ten nasz odrabiający straty, biedny kraj ma płacić odszkodowania? to po prostu skandalicznie niesprawiedliwe. uważam ze wszelkie roszczenia spłaciliśmy będąc przez 50 lat sowieckimi niewolnikami. to się nie działa z naszej woli tylko z woli USA, anglii i rosji. i jak żydzi chcą odszkodowań to niech się do nich zgłaszają.

Gość do BSA
o,ferma-zle mnie zrozumiales.Mam na mysli:Zyd zabral Polakowi,niech Zyd Polakowi odda;jesli Polak zabral zydowi,niech Polak zydowi odda;zabral Niemiec Polakowi,niech Niemiec Polakowi odda itd.Ja tez nie jestem za tym,zeby ktos placil odszkodowanie za cos,czego nie zabral.

a ja spotkałam paru tłuczków i paru z pięknym płynnym angielskim bardzo miłych i wychowanych :) a w Polsce jak jest? tak samo. Nie zawsze ci są na wysokich stanowiskach są wstanie soba os zaprezentowac :) P.S. Kelner w restauracji zna płynnie angielski a polityk potrzebuje tłumacza :)

Gość asdaeee
kazda ciapatego powinna zostac zniszczona!

prostytutka to zawod - cos ci sie myli;-))

zaczynacie byc monotematyczni...zadnych argumentow tylko wyzwiska...i jak tu brac takich powaznie?? na nic wiecej was nie stac?? Potraficie tylko kurwami rzucac?? I to wszystko??

Gość Ja znam
Paru obrzydliwie bogatych pakistanczykow, I w zyciu bym zadnemu z nich nie zaufala, pozornie wydaja sie kulturalni i szarmantcy ale tak naprawde traktuja kobiety jak gorsza rase podporzatkowane sobie sluzace.

Gość i znowu to samoooo
offerma nie podniecaj się tak :O

Gość tak sobie wmawiajcie
Jeśli dobrze zrozumiałam, zaliczacie do nich Turków. Mój facet, Turek, studiuje na prywatnym uniwerku za równowartość 40.000zł za semestr, tzn. tyle płacą jego koledzy, bo on jest w pierwszych 20% studentów, którzy nie płacą, a do tego dostają zajebiste stypendia. Chyba łatwo sobie wyobrazić jaki może być tam poziom studiów. Ich telewizja uczelniana prezentuje wyższy poziom niż nasz tvn. Szczerze mówiąc nie przyznałam się, że ja za średnią 4.8 dostawałam na wiodącym polskim uniwerku 220zł miesięcznie, bo chyba by mnie adoptował z litości. Nawet państwowe szkoły są tam zajebiste. Nasz system oświaty dawno zszedł na psy, więc ciężko to porównywać. Szkoda. Wiadomo, że ci, którzy jadą na zmywak do Anglii to margines społeczny, więc lepiej nie budujcie obrazu 'ciapatych' na tej podstwie. Hindusi są dla mnie aseksualni, ale nie powiedziałabym o nich złego słowa, bo podobnie jak Chiny i Turcja, Indie stają się mocarstwem. Europa i USA z naszym brakiem wzajemnego szacunku i wspierania rodzin zbyt wiele już nie osiągnie. Więcej tu psów i dzieci, stąd takie śmierdzące przedwiośnie i brązowe przebiśniegi. Jak już ktoś ma dziecko to raczej wychowuje je na kolejnego konsumenta niż myślącego człowieka z jakimiś wartościami. Tylko plebs się u nas licznie rozmnaża. Tam - im inteligentniejszy, zaradniejszy i bogatszy człowiek, tym więcej ma dzieci.

Gość vgbhnjmk
poyebane polaczki - pieprzą ze araby traktują kobiety jak szmaty, a sami nie są lepsi - wystarczy przeczytać kilka pierwszysch lepszych wątków na kafe poza tym i tak wszyscy wiedzą że im zazdroszczą pały

hahaha, psów niż dzieci*

Gość kdhiuhd
Ja lubie tylko bialych inni mnie nie interesuja. Muzlumanie inne cholerswo niech sie zadaje ze swoja rasa.

Gość o,ferma,
"Mój facet, Turek, studiuje na prywatnym uniwerku za równowartość 40.000zł za semestr," no i jak zwykle wszystko rozbija się o kasę. tacy fajni ci turcy ale jakbyś była turczynką to nie było by puszczania się białymi. a jakby było to wyzwiska to najlepsze co by cię mogło spotkać. a czasami jest gorzej: "16-letnia Medine Memi została w grudniu znaleziona zakopana obok swojego domu w południowo-wschodniej Turcji. Wyniki sekcji, które opisuje BBC, dowodzą że nastolatka została zakopana żywcem. W ocenie śledczych było to tzw. zabójstwo honorowe, którego dokonali jej własny ojciec i dziadek." tymczasem nas tu oskarżają o brak tolerancji i wyzwiska. jakoś jak do tej pory żadna zakopana żywcem nie skończyła, możecie się puszczać z kim chcecie.

Dokładnie. Mój facet ma porządny sprzęt nawet w porównaniu do tego, co widać na redtube. Nie wiem czy Polacy też tak mają, ale po wytrysku w ciągu minuty może kolejny raz się kochać - i tak przez prawie całą noc. Minetki, marzenie. Z nim miałam mój pierwszy orgazm, potrafi mnie nawet doprowadzić do mokrego orgazmu. Z Polakami, miałam wczesniej 2, myslałam, że jestem na coś chora i dlatego nie mogę mieć orgazmów. Z nim okazało się, że nigdy nie uprawiałam seksu. Pewnie jest mnóstwo Polaków, którzy są w łóżku świetni, a poza łóżkiem ambitni, inteligentni, zorganizowani itd. ale ja poznałam takiego Turka, i nie zamienię go na żadnego innego faceta, choćby ten inny miał porcelanową cerę.

Nie, nie rozbija się o kasę. To był tylko dowód na to, jak cenią sobie edukację. Wiem o zabójstwach honorowych, ale jak sam(a) napisałaś było to w południowo-wschodniej Turcji, na wsi zabitej dechami. W Turcji jest mnóstwo organizacji i fundacji, które starają się 'oświecać ciemny lud'. Poza tym mój facet nie jest muzułmaninem, jego rodzice też nie.

Gość o,ferma,
"Mój facet ma porządny sprzęt nawet w porównaniu do tego, co widać na redtube" no to jest rzeczywiście odpowiedź na wszystko :D

Gość asdaeee
ty szmato kazdy potrafi pojechac kilka razy po rzad. nic w tym welkiego. z 90% przed 30. ty ile masz lat, ze puszczas sie z turkiem. i tak cie zdradzi. oni polek nie szanuja. maja je za dziwki. mokry orgazm :)

Gość o,ferma,
"To był tylko dowód na to, jak cenią sobie edukację." jakkolwiek polak by sobie edukacji nie cenił to 40k zł za semestr nie zapłaci bo go na to nie stać. "jak sam(a) napisałaś było to w południowo-wschodniej Turcji, na wsi zabitej dechami. " jasne: "Obraz ten uzupełnia inny raport przygotowany przez Ministerialny Dyrektoriat Praw Człowieka, opisujący przypadki zabójstw honorowych, czyli tych popełnianych na kobietach przez krewnych za to, że splamiły honor rodziny. Powodem zabójstwa mogło być niewłaściwe ubieranie się, spotykanie się z niemuzułmaninem, lub postępowanie wbrew woli ojca. Raport operuje konkretnymi statystykami: 1000 popełnionych morderstw w 5 lat (w tym 167 w Istambule i 144 w Ankarze) Rosnąca ich liczba od 150 w 2005 roku do 220 w 2007 roku Sprawcy unikają kary, a jeśli trafiają do więzienia to traktowani są jak bohaterowie Około 9% zabójstw honorowych popełnianych jest przez dzieci. Często są to bracia lub dzieci ofiary." istambuł ani ankara to chyba nie "wiochy zabite dechami". ja wam drogie panie nie żałuje. chcecie turka, bierzcie se turka, dla mnie to i tak wszystko jedno. ale przestańcie ich tak gloryfikować, jacy to oni nie są cudowni a jacy polacy do niczego bo to jest po prostu bzdura.

Gość wiktorek-UK-PL
alewita, agnostyk? no ile macie latek:) turcja ma takie ratingi jak grecja. edukacja jest fatalna. wysoki analfabetyzm. zabojstw honorowych coraz wiecej. poczytaj statystyki. jebnie cie jak szmate, zobaczysz.

Gdybym była Turczynką, zapewne byłabym dziewicą dopóki nie wyszłabym za mąż. W Stanbule Turczynki mogą robić ze swoim ciałem co chcą i nikt ich za to żywcem nie zakopuje. One się cieszą, że są wyzwolone, faceci z tego korzystają, ale nie żenią się z takimi. Czyli hmm... tak jak w Polsce. Chociaż Polacy częściej wybierają za żony łatwe dziewczyny, może dlatego, że sami siebie mniej szanują. Ale dobra, naprawdę nie chciałam obrażać Polaków. Boli mnie to, że Turcy wbrew pozorom mają lepiej poukładane w głowach jako całe społeczeństwo i Europa powinna się bać nie tyle Islamu, co ich ambicji, ciężkiej pracy i sukcesów.

Gość o,ferma,
i jeszcze drobna uwaga do tego co wkleiłem powyżej: "Raport zawiera tylko oficjalne dane. Istnieją poważne przesłanki, by twierdzić, że wiele morderstw honorowych jest niezgłaszanych na policję, szczególnie tych popełnianych we wschodniej Turcji."

Nie puszczam się :/ Wątpię, żeby mnie traktował jak szmatę skoro znam jego rodziców, a w wolnym czasie chodzę na spacery z jego siostrą, która jest sędziną.

Gość wiktorek-UK-PL
ile macie lat? turcja to zacofany kraj. islam w ich wydaniu to nie islam. oni nie sa muslinami. tam jest coraz wiecej alewitow, agnostykow. polek nie szanuja, to wstyd dla turka byc z polka, skoro sie z nim walisz na 100% cie ma za szmate. rzuci cie na bank.

Gość o,ferma,
no bo puszczać się trzeba ze swoimi chłopakami a nie z jakimś islamskim badziewiem. a jak się komuś zachciewa przygód z inną kulturą o której nie ma pojęcia to niech się później nie dziwi ze to się źle kończy. moim zdaniem to jest jakiś skończony idiotyzm. nawet spotykając polaka można zostać oszukanym, "naciąć się". a my się przecież wychowaliśmy w tym samym "świecie" i mniej więcej wiemy czego się po sobie spodziewać. a o takim muzułmaninie to taka panna nie ma zupełnie pojęcia. w dodatku dla nich to ona jest obca i każdy z nich raczej pomoże jemu oszukiwać ją niż ją przed nim ostrzeże. że też się te lachony nie boją. no ale mają czego chciały.

Gość anus/1234
Chcialam podzielic sie z wami moja historia.Wszystko zaczelo sie bardzo niewinnie. Na mojej uczelni pojawil sie nowy chlopak, Arab, nazwijmy go Ahmad, gdzyz nie chce podawac jego prawdziwego imienia.... Byl kiepski z matmy, a ja jako jedna z tych lepszych z tego przedmiotu zaproponowalam mu korepetycje... I sama nie wiem jak to sie stalo... Przy trzecim spotkaniu pocalowal mnie a potem po miesiacu zostalismy para. Bylo pieknie, przezylismy razem wiele cudownych chwil... Wiem, ze jestem jeszcze mloda, ale on jest tak wychowany ze uwaza ze jest to najlepszy czas na slub... Oswiadczyl sie, przyjelam oswiadczyny, raczej nie zastanawiajac sie nad konsekwencjami... I teraz mam problem... Gdyz on zaplanowal wszystko na.... lipiec tego roku . Powiedzial zebym rzucila studia i wyjechala z nim do jego rodzinnego kraju... A ja? Ja sie zwyczajnie boje... Tyle sie slyszy o tym jak tam traktuja kobiety..... Ahmad sam czesto smieje sie, ze jak bede niegrzeczna to znajdzie sobie druga zone.... Poza tym mam tu pelno przyjaciol, plany na przyszlosc... Nie wiem co robic... Wiem, ze jesli nie zgodze sie wyjsc za niego to skonczy sie nasze uczucie... Bardzo go kocham ale naprawde boje sie tak radykalnej zmiany mojego zycia... Tak samo nie zmusza mnie, ale czuje naciski z jego strony zebym zmienila wyznanie.... Generalnie chcialabym wyjsc za niego ale jest tyle watpliwosci, tyle strachu.... A moze to zwykly strach przed slubem? Moze kazda z was kochane wizazanki przezywala cos takiego? Bardzo prosze doradzcie mi, bo nie wiem co mam zrobic . Jesli sa jakies pytania - chetnie odpowiem.... Pozdrawiam serdecznie, Ania....

Gość o,ferma,
allah akbar!!!!

Gość do anus
wizazanki?chyba pomyliłas fora:D:D:D:D:D Jak na prima aprilis to marny żart

Gość tez teściowa
mam nadzieję że to co napisałas to prima to prima aprilis, rzucic studia i wyjechać? ani sie waż