Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość wiktorek-UK-PL
pokaz mi choc 1 zdjecie atrakcyjnej polki z ciapatym...

heh fajnie :) i jakie wesele i ślub robiliście, bo ja ciągle się nie mogę zdecydować...

"wiktorek-UK-PL "Na ciapatych lecą jedynie brzydkie kobiety, które inaczej nie miałyby faceta. " Dokładnie." biedne polaki;-))) mysla ze wszedzie na swiecie jeseszc obowiazuje patriarchat;-))

Gość Masayuki Yammamottooooooo
slub i wesele w Polsce. Slub koscielny jednostronny. Slub u niego jak nasza corka podrosnie bo poki co jest za mala na takie podroze. BSA piszesz o tych partiach prawicowych o ktorych to nikt nie slyszal:D

BSA ciekawe co piszesz. Co roku jezdzimy do Polski na urlop. W zeszlym roku bylismy w Krakowie. I co?? Tylu kolorowych tam sie kreci, ze nikt juz na to nie zwraca uwagi.

"Zresztą tylko głupi musiał by zaryzykować i przejechać z obcokrajowcem do Polski" to prawda polska to taki smieszny i zasciankowy kraj - w ktorym wszyscy boja sie nowego - jak ludzie w jaskini;-))) opcja zwiazku z kims spoza wlasnej nacji zawsze daje wiele innych mozliwosci co do osiedlenia sie;-))

tak tak bo tylko ludzie o brazowych oczach to czysta rasa aryjska, ktorej nalezy sie szacunek:D oto myslenie BSA.

Mhm... tak to rozwiązaliście... tylko czy nie będzie problemu z zawarciem małżeństwa potem w Indiach, bo pewnie brałaś ślub katolicki... i powiedz jak jego rodzina Cię przyjęła... mocno płakali?

niebieskich oczach mialo byc

BSA... ona jest 100% polką... z dziada pra dziada... doi krowy, pije mleko słucha Chopina...

Gość wiktorek-UK-PL
taka sobie. ale ona tam studiuje. ile polek tam jest? kilkanascie. jedna sie sprzedala i tyle. pozamacza tym malym kutasem i ja zostawi.

Gość klkgfdwqn
uuuuuuuuuuuuuu

"wiktorek-UK-PL taka sobie. ale ona tam studiuje. ile polek tam jest? kilkanascie. jedna sie sprzedala i tyle. pozamacza tym malym kutasem i ja zostawi" dla ciebie i tak nie starczy;-)))

Gość dskfkgg
ginger, toc ty tluscioszku nie ciapatego lecz asfalta masz

Gość o,ferma
cześć ciapki :D

Gość dskfkgg
fujj...jak mozecie dawac dupy ciapkom i czarnuchom???

Gość dskfkgg
ginger, ale w nepalu to chyba czarnuchy mieszkaja???

BSA o moje zycie sie nie martw. Marne twoje marzenia o dojsciu do wladzy. A ile jeszcze wyrokow przed toba. Kto to wie. Ginger rodzina przyjela mnie bardzo dobrze. Mala to wrecz uwielbiaja choc widzieli ja tylko przez Skype

"ror jak jebnieta komentuje kazdy post , paszla ty w sraku " ;-)))) raczej nie spelniam zyczen mialkich;-))

Gość dskfkgg
oj przepraszam, faktycznie masz ciapka

Gość dskfkgg
to nawet taki bardziej chinczykowaty chyba ???

"[zgłoś do usunięcia] dskfkgg fujj...jak mozecie dawac d**y ciapkom i czarnuchom???" technicznie pewnie rzecz wyglada tak samo jak przy bialych narzadach rozrodczych;-)))

znalazł się specjalista od eugeniki... i nie jest żydówką zapewniam cię... pogódź się wreszcie że ładne kobiety też mogą mieć ciapatego, bo chcą a nie bo innego wyjścia nie mają!!! Masayuki ;) no ja też jadę w sierpniu poznać rodzinę i troszkę mam stracha :P Ale to wykształceni ludzie, więc nie powinno być problemu :) A jak córka, po jakiemu z nią rozmawiacie i czy chrzciliście ją?

Gość o,ferma
popularność "ciapków" wśród naszych lasek wynika po prostu z naszej biedy i kompleksów. polacy generalnie oceniają się źle, myślą o sobie źle i dlatego wszystkich dookoła uważają za lepszych. i dlatego dla lasek z polski taki obcokrajowiec to HO HO HO, wielki świat.

tak jest ochrzczona. Rozmawiamy z nia poki co po angielsku, ja czasem po Polsku i narazie na tyle. Pozniej przyjdzie czas na Hindi i pewnie kilka innych, bo moj maz zna okolo 6 jezykow

Gość o,ferma
to pierdolnij się łopatą w łeb debilu i pocierp trochę. :D

BSA jak się niczego nie boisz to weź w końcu zagadaj do jakiejś laski, bądź szczęśliwy i nie uprzykrzaj życia innym....