Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość dskfkgg
ladna ta twoja kolezanka, ale ja np nigdy w zyciu z takim ciapkiem bym nie poszla do lozka bleeeee...

Gość Masayuki Yammamottooooooo
Ginger powodzenia:) ja zmykam.

Gość dskfkgg
bsa, tez mam brazowe oczy ale zydowka nie jestem hehehe

"[zgłoś do usunięcia] BSA Masayuki Yammamottooooooo-Ja się nie boję wyroków,dlatego że się nie boję śmierci.Jestem w pełni gotowy oddać życie za kraj.Myślę że będę to robił z uśmiechem na twarzy.Jestem pełny nienwaiści,dumy i odawagi.Dla mnie ojczyzna to miłość,nienawiść,gniew,ból i cierpienie!!!!!" ;-)) taki to moze chcialbys byc - na razie to wali z postow strachem i buntem 4-latka;-)))

Gość dskfkgg
ginger napisz jak wyglada twoj ciapek, bardziej hindusowaty, czy bardziej chinczykowaty??? mam sasiada na klatce zoltka i tez ciagle do niego rozne polki chodza, masakra!!!

sory, ale nie będę umieszczała jej prywatnych zdjęć bez jej zgody... a ty masz jakiś problem ze sobą...

Gość o,ferma
"bsa, tez mam brazowe oczy ale zydowka nie jestem hehehe" to akurat nic pewnego nie jest. w polsce każdy może być z pochodzenia diabli wiedzą kim. tyle wojen ile my tu mieliśmy i taką historię jak mieliśmy to wszystko jest możliwe i naprawdę nie jest sztuką być z pochodzenia żydem i o tym nie wiedzieć.

Gość Prawdziwa Polka 26
Sorry ale nie zgadzam sie z autorka! Jestem w UK od ponad 7 dniu lat i w związku z hindusem od ponad 6ciu lat. R. Jest wyksztalconym oraz inteligentnym facetem który stworzył własna firmę 13 lat temu i dzisiaj jest milionerem! Wiec nie wciskajcie mi kitow ze wszystcy są tacy sami

"BSA ginger21-Nie nadaje się do kobiet,Nie mam uczuć wyższych,wyzbyłem sie ich,a tym samym nie jestem zdolny do miłości.Jestem wojownikiem i do tego zostałem stworzony!!!Moim powołaniem jest oddanie życie za kra" a to epkoa w ktorej zyjesz sobie z ciebie jaja zrobila ;-))) osoba niezdolna do uczcuc wyzszych zawsze dowiaduje sie o tym ostatnia;-) ty jestes zbuntowanym przedszkolakiem zabciu;-)

Mój jest mixem... jego mama jest hinduską a jego tata tybetańczykiem, więc ma ładną oliwkową karnację i ma piękne, ciemne skośne oczy :)

Gość dskfkgg
kochany, a moze nie pochodze z polski to wiem hehe

Gość dskfkgg
ginger, no nie wiem jak ten twoj wyglada, ale tacy jak ze zdjecia z kolezanka sa bleeeee

Gość tarzan boy where are u?
Haaaaaaaaa, pewnie, że lubią Pełno dowodów można 'znaleźć' np. w Egipcie... :D

Gość o,ferma
"Jest wyksztalconym oraz inteligentnym facetem który stworzył własna firmę 13 lat temu i dzisiaj jest milionerem!" a nie mówiłem? tak wyglądają fakty, liczy się kasa, liczy się standard życia i tyle. dokładnie to samo robią rosjanki. znajdują sobie ustawionych facetów na zachodzie i to jest ta "wielka miłość". życie.

Gość tarzan boy where are u?
Inteligencja+kasa+egzotyczny wygląd=połączenie, któremu ciężko się oprzeć .. :D

Gość dskfkgg
bsa, mam ciemne brazowe oczy, na pewno nie sa szare hehe arijka moze nie jestem, ale ciapkiem tez nie. zaliczam siebie do rasy bialej :)

Gość o,ferma
"BSA przeszkolenie.... to kim ty jesteś... skinheadem?" debilem, to przede wszystkim.

Gość dskfkgg
a jakie cechy charakteru wg ciebie maja zydzi, zydow tez nie lubie swoja droga...

Gość dskfkgg
o jejku moze tez jestem perska hohohoho to co jak mam brazowe oczy to jestem ciapkiem???

Gość o,ferma
"Inteligencja+kasa+egzotyczny wygląd=połączenie, któremu ciężko się oprzeć .." polkom. w innych krajach jest jednak inaczej. w usa, małżeństwa mieszanych ras są naprawdę rzadkie. to widać nawet w różnych "show" w telewizji. jak się zbiera cała rodzina to tam czarnego w białej rodzinie nie uświadczysz ani odwrotnie. no ale dla polek to każdy mieszkający od lat na zachodzie jest "bogaty" więc łapią się tych których niemki, angielki i inne takie nie chcą.

a gdzie ty żmudę trzebiatowską widzisz? To joanna koroniewska... Turcy są przodkami Scytów, Hunów, Sarmarytów, Chazarów, Pieczyngów, Alanów i Kimmerów... a nie persów!!!

Gość grr i wrr
ja nie miałam nic przeciwko nim dopóki nie wyjechałam do anglii, z nimi sieę nie da wytrzymać normalnie

Gość dskfkgg
e tam, ja siebie zaliczam do rasy bialej i tyle

Gość o,ferma
"a słowo BSA - 0znacza chorobę wściekłych krów..." chyba BSE :D

Gość dskfkgg
kurde, moze faktycznie jakis zyd mi sie zaplatal w rodzinie, bo jestem chciwusem hehee ale chyba duzo osob lubi pieniadze, a nie kazdy jest zydem

ale wolałabym komentarz co do Turków pochodzenia perskiego i żydowstwa dody...