Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość o,ferma
"ale dlaczego nie ma wśród czarnych seryjnych morderców takich jak Jeff Dahmer chociażby?" a skąd ja mam wiedzieć? może są za głupi po prostu. zdaje się że seryjni mordercy wyróżniają się poza patologiczna osobowością również ponadprzeciętną inteligencją. w ogóle co mają wspólnego seryjni mordercy z bandytyzmem? co ty za głupie pytania zadajesz? "Przecież wojna w Kosowie była nie dawno..." ale była i się skończyła. zresztą tam też muzułmanie więc tak nie do końca to "europejczycy". geograficznie to owszem ale kulturowo to już nie za bardzo. zresztą wojna wojnie nie równa. może być toczona o władzę, o terytorium i do czegoś prowadzić. po takiej wojnie, którą europejczycy też toczyli, państwo się odbudowuje i rozwija. a może być tak jak jest w afryce - pasmem nie prowadzących do niczego dziesiatek lat rzezi.

hmm inteligentni? heh chyba zboczeni i nienormalni... a wojna w kosowie się skończyła po interwencji nato... dlaczego w afryce nikt nie interweniuje... widocznie komuś zależy żeby te wojny trwały i miały się dobrze!

Gość o,ferma
"a wojna w kosowie się skończyła po interwencji nato... dlaczego w afryce nikt nie interweniuje... widocznie komuś zależy żeby te wojny trwały i miały się dobrze!" no to właśnie ty chcesz tego o czym ja mówię - okupacji białych. bo czarni pozostawieni sami sobie nie są w stanie normalnie funkcjonować. weź ty się zdecyduj jednak.

Gość o,ferma
zresztą w kosowie to jak już pisałem była wojna z islamem. taka sama jak zamachy na wtc. wojna z islamem trwa od 14 wieków więc nie ma się co dziwić ze gdzieś tam wybuchła teraz. szczególnie że islam jakby przechodzi do ofensywy ostatnio.

Gość o,ferma
"ale w kosowie sami biali są..." no i co z tego? czy twoje absurdalne rozumowanie doprowadziło cię do wniosków że biali wojen nie toczą? toczą ale poza wojnami potrafią też zbudować cywilizację. niestety afryka odziedziczyła po białych całkiem dobrze rozwinięte państwa które teraz, po wycofaniu się bialych, upadają.

Gość o,ferma
fakty są takie że afryka przed kolonizacją była "dzikim kontynentem" a po kolonizacji znowu dzika się staje.

ale w kosowie wojna była na tle etnicznym a nie religijnym... według mnie afryka nie jest w stanie wytworzyć nic skutecznego, gospodarki ani nic... bo na czym? na turystyce? złożach kopalnych z których zostali wyssani, ropie której nie ma? Mają za to głód i ubóstwo z przyczyn nie od nich zależnych... byłam na wolontariacie w indiach i wiem, że bieda to zamknięte koło... nie ma jedzenia, jak nie ma jedzenia dzieci mają niedorozwoje... dziecko z niedorozwojem nie będzie się uczyć, takie dziecko spłodzi potem następne dziecko już z wrodzonym niedorozwojem.... i tak w kółko...a jak nie bieda to wojny...

Gość o,ferma
akurat indie to się właśnie bardzo szybko rozwijają czego o afryce powiedzieć nie można. więc te twoje obserwacje trochę słabe. za bardzo subiektywne.

Gość o,ferma
"ale w kosowie wojna była na tle etnicznym a nie religijnym..." 90 proc ludności kosowa to muzułmanie. koniecznie próbujesz znaleźć dziurę w całym.

Gość do BSA znawcy ras
znasz sie na Zydach,jak slepy na kolorach.Ja mam niebieskie oczy i wlosy sredni blond-jestem Zydowka;moja kolezanka jest ruda z niebieskimi oczami-jest Zydowka;kolega-rudy z zielonymi oczami-Zyd;inny kolega-blondyn z zielonymi oczami-tez Zyd.Rysy twarzy bardzo niezydowskie :)Gdyby ci ludzie nie powiedzieli Ci,ze sa Zydami,w zyciu bys sie nie skapnal:)Takich przykladow moglabym podac Ci jeszcze wiecej."Rasowych" Zydow z ciemnymi oczami,czarnymi wlosami,ciemna karnacja i duzym,haczykowatym nosem znam naprawde niewielu.I co Ty na to,hmm?:P

Gość BSA=Bezmozgi Spermosiorb
Analfabeta:D

Ta dyskusja prowadzi do nikad, a BSA ma tyle pojecia o Zydach , ze mozna sie posmiac. Jesli nie wiesz , to zamilcz i nie osmieszaj juz swojej glupoty, bo to chyba debilizm wtorny, gorzej juz nie moze byc. I obys spokojnie chodzil po ziemi, bo obraza Zyda i zydostwa jest w pewnych miejscach karalna, no ale ty na pewno o tym wiesz, znawco .....pieprz sie

Gość o,ferma
"bo obraza Zyda i zydostwa jest w pewnych miejscach karalna," no to jest dowód na to że BSA ma rację. jak to jest możliwe że w polsce można bezkarnie publikować takie książki jak np pan gross, szkalujące polaków kłamstwa, natomiast "kłamstwo oświęcimskie" jest ścigane przez prawo? to jest coś skandalicznego. za naszym przyzwoleniem żydzi robią z nami co chcą.

Gość o,ferma
"Afroamerykanie " może chociaż "afrykańczycy" jeżeli nie murzyni. bo "afroamerykanie" to odnosi się tylko do tych którzy mieszkają w ameryce. w europie np to już nie są "afroamerykanie". nasłuchają się ludzie tych politycznie poprawnych pierdół i nawet nie zastanawiają się co one znaczą.

Gość do BSA znawcy ras
arpad-rasizm jest generalnie karalny:) to,ze ktos wykorzystuje swoje pochodzenie do gloszenia takich czy innych tez,to juz inna historia.Mnie,mimo ze jestem Zydowka,okropnie denerwuja ludzie pokroju pana Grossa-to wlasnie taki typ,ktory mysli,ze skoro jest takiego a nie innego pochodzenia,to moze sobie pisac i rozglaszac,co mu sie podoba:O-bo jak mu ktos cos powie,to zacznie podskakiwac i wsciekle wymachujac rekami wolac:"antysemita!"- i tym samym budzi nienawisc do normalnych Zydow.Zreszta,to dziala tez w druga strone...Wazne,zeby nie przesadzac i zastanowic sie kilka razy,zanim sie cos-za przeproszeniem-pierdolnie:O dotyczy to kazdej rasy i kazdej religii.

Gość o,ferma
przez pewien okres czasu w polsce na wszystkie buty sportowe mówiło się "adidasy", czyli że popularność nie świadczy o poprawności :D m.in. dlatego mnie te "polityczno poprawne dyrdymały" tak osłabiają. czarny to jest czarny, biały biały, żółty żółty i tyle. i nie potrzebne są żadne ekwilibrystyki w "nowomowie".

Gość o,ferma
"rasizm jest generalnie karalny" oj chyba nie jest.

Gość do BSA znawcy ras
o,ferma-moze nie jest,a moze jest tak,ze ogolnie jest,ale tylko pewne grupy sa na to wyczulone i trzymaja sie tego,jak rzep psiego ogona;)

Gość o,ferma
bierzesz do ręki takie gówno, nieładnie.

Gość do BSA znawcy ras
xymena-on wydal ksiazke,a ktos inny napisal piosenke,ktora przyniosla mu miliony:) nie bronie goscia,ale nie gadaj mi tutaj stereotypami,ze Zydzi maja glowe do interesow,bo rece opadaja:O sa Azjaci,ktorzy maja leb do robienia kasy,sa Polacy i sa Zydzi.Rownie dobrze moglabys napisac,ze wszyscy Polacy to zlodzieje i pijacy:O,a przeciez tak nie jest.Stereotypom mowimy stanowcze nie;)

Gość o,ferma
"pan Gross wymyślił sobie spos na pomnożenie majątku" to nie pan gross sobie wymyślił tylko wymyślono już dawno. to jest element opisanego przez niejakiego normalna finkelsteina (też żyda) "przedsiębiorstwa holocaust" polegającego na wyłudzaniu przez niektóre środowiska żydowskie (np światowy kongres żydów) odszkodowań za holokaust. amerykańskie firmy zapłaciły, szwajcarskie banki zapłaciły, niemcy zapłacily teraz przyszedł czas na "zmiękczanie" polaków. dlatego publikuje się jako "historyczne", kłamstwa grossa a zaraz za nimi idą żądania wypłaty odszkodowań.

Gość o,ferma
i ja tak naprawdę nie do żydów mam o to pretensje. motywację wynikającą z chciwości jestem w stanie zrozumieć. mam pretensje do polaków którzy wspierają kłamstwa grossa (choćby kupując jego szmatławą książkę). np pan lis w swoim programie nazwał te grossowe oszczerstwa "uwrażliwianiem polaków". my sami współpracujemy przy nazywaniu nas antysemitami i obciążaniu odpowiedzialnością za zbrodnie na żydach. to jest coś nieprawdopodobnego.

Gość do BSA znawcy ras
o,ferma-znam osobiscie starsza kobiete,Zydowke,ktorej ojciec byl SB-kiem.Ona tez fanatycznie pluje na Polakow i Polske,ze zabrali to i tamto i niech oddaja,ale jak jej wspomnialam o jej ojcu i o tym,ze on tez mogl cos komus zabrac,to zapowietrza sie i nie wie,co powiedziec,rzucajac mi nienawistne spojrzenia na zasadzie:"ty zdrajczynio,jak smiesz nawet tak mowic"...tak,jak pisalam wczesniej,to dziala w obie strony:)najgorsze w tym wszystkim jest to,ze jest naprawde sporo normalnych osobnikow mojej nacji,a tacy "szczekacze" powoduja u innych przyplyw obrzydzenia i nienawisci:O smutne to.

Gość do BSA znawcy ras
noz qrffa,8 strona mi sie nie wyswietla:O

Gość do BSA znawcy ras
xymena-jaja sobie robisz,prawda?:)

Gość o,ferma
mnie strasznie wkurwiają te wszystkie żydowskie pretensje. owszem, żydzi stracili majątki w czasie holokaustu, to prawda. ale polacy stracili cały kraj. przecież niemcy wywozili wszystko co im tylko w łapy wpadło. pamiętacie "bursztynową komnatę"? tak jak ją ukradziono, ukradziono tysiące dzieł sztuki, wypędzano całe wsie, rozstrzeliwano ludzi itd itd. a potem, po "wygranej" wojnie na mocy porozumień powojennych oddano nas pod okupację stalinowską. i kto nam kurwa za to odszkodowania a wypłacić? i teraz my, podatnicy zniszczonego najpierw wojną a potem 50 latami sowieckiej okupacji, kraju mamy sobie żyły wypruwać żeby zapłacić żydom odszkodowania? ktoś tu chyba zwariował.

Gość ciekawacomyslicie
o,ferma-mysle dokladnie to samo,co Ty.Tym,ktorym zabrano-oddac,czy to byli Zydzi,czy Polacy,a nie tak,ze jedna strona pluje jadem,a druga ma uszy po sobie skladac. Ps.tylko mnie nie bij za pochodzenie,bo z Twoich postow wnioskuje,ze za Zydami nie przepadasz;) :P

Gość ciekawacomyslicie
heh,no tak,wpisalam sie pod innym nickiem;)

Gość o,ferma
a dlaczego żydzi stracili majątki w polsce? ano dlatego ze w polsce byli. że w polsce, w kraju 25 milionowym było 3,5 miliona żydów. tylko w usa było więcej żydów niż w polsce, ponad 4 mln. no ale usa to ponad 200 mln obywateli w tamtym czasie. i spokojnie oni sobie w polsce żyli, robili interesy, budowali szkoły i synagogi. oczywiście zdarzały się antyżydowskie wystąpienia ale prawda jest taka że żydzi nie byli polakami, nie czuli się polakami i "zachowywali neutralność" w czasie gdy myśmy walczyli o niepodległość. nic dziwnego że wielu polaków miało im to za złe. nie mniej jednak ich prawa były przestrzegane i nie byli przez polskę represjonowani. to nie polacy mordowali żydów tylko niemcy. ci sami niemcy którzy mordowali polaków. a teraz ten sukinsyn gross będzie tu wypisywał kłamstwa jak to rządni żydowskiej krwi polscy antysemici żydów mordowali.